Päiväpano kirjapitäjäni kanssa

Kuuntele tarina äänikirjana: klikkaa tästä!

Olen asioinut Turkulaisessa tilitoimistossa jo muutaman vuoden ajan. Siellä on pariin kertaan yhteyshenkilöni vaihtunut. Pari kuukautta sitten uusi henkilö, n 40 vuotias kirjanpitäjän ruumiillistuma ilmoitettiin yritykseni vastaavaksi henkilöksi.

Käytetään hänestä vaikka nimeä Mari tässä kohtaa. Ensikohtaaminen Mariin oli niinkin etäinen kuin sähköposti. Sain ilmoituksen uudesta yhteyshenkilöstä ja sovimme tapaamisen. Tapaaminen sovittiin kummallekin helppoon Turun Wiklundin lounasravintolaan missä sovimme tapaavamme ravintolan ovella kakkokerroksessa.. Ajoin itse auton kaupan parkkihalliin josta lähdin suunnistamaan kohden hissiä.

neck-1211231_1280

 

Odotin ravintolan ovella ja katselin sen kummemmin mitään ajattelematta ihmisiä kunnes minua kohden käveli tyylikäs farkkuihin ja jakkupuvun takkiin pukeutunut nainen. Lyhyeksi leikatut hiukset ja takin leikkaus kertoivat hyvin hoidetusta kunnosta. Jakkupuvut ja business-tyylinen pukeutuminen ovat yksi niitä asioita mitkä saavat naisessa mielenkiinnon heräämään.

Kävimme läpi yritykseni asioita ja lähinnä sitä millainen yhteydenpito sopii itselleni parhaiten. Söimme lounaat ja lähdimme kumpikin tahoillemme.

Tuo tummahiuksinen nainen jäi kuitenkin mieleeni pyörimään ja nykyaikana kun kaikki on stalkattavissa niin löysin hänet nopasti sosiaalisen medien syövereistä. Lisäsin hänet kontaktikseni. Tämän jälkeen meni hetki ennenkuin yhtään viestä vaihdettiin. Kunnes eräänä perjantaisena iltana sain viestin jossa Mari kysyi sattuisinko olemaan liikenteessä tai menossa yöelämään. Tuolloin viettelin rauhallista koti-iltaa enkä sitten lähtenyt muuttamaan suunnitelmaa mutta kävimme sellaista pikkuvihjailevaa viestittelyä.

Viestittely jatkui sitten alkavalla viikolla ja kävi ehkä yhä enemmän vihjailevaksi. Mari oli parisuhteessa eikä sitä sen isommin koskaan käyty läpi. Erään kerran kun oli sovittu että olen menossa heidän toimistolleen käymään läpi asioita niin käytiin muun viestittelyn ohella läpi leikkimielisesti mitä Marilla ja minulla on päällä. Mari sanoi pukeutuneensa harmaaseen hameeseen ja kauluspaitaan. Mielessäni pyöri miltä tämän salaperäisen tyylikkään mutta pikkutuhman naisen vartalo mahtaisi tuntua.

Laitoin spontaanin viestin; ”saanko halata ja koskettaa sua”. Kului pelottavan pitkään ennenkuin viestiin tuli mitään vastausta, tuijotin tyhmänä ruutua ja aloin jo miettimään että miten ihmeessä kehtaan mennä toimistolle. Lopulta tuli vastaus ”haluaisin…”.

Suljin koneen ja aloin miettiä mihin olen itseni järjestänyt. Keräsin paperit mukaani ja lähdin heidän toimistoaan kohti. Ovea lähestyessäni mietin miten kuuluu nyt toimia. Ilmapiiri oli todella sähköinen. Toimistoon mennessä missä minut toki tunnettiin, vinkattiin vain että Mari odotteleekin sinua jo neukkarissa. Astelin kohti käytävän päässä olevaa neuvotteluhuonetta ja mietin vielä että mitä minä olen tekemässä.

Avasin oven missä Mari istui pöydän toisella puolella ja käteltiin tuttavallisesti. Kädenpuristus sai kuin sähköiskun aikaan. Käytiin asiat läpi ja kumpikin oli selvästi jännittynyt. Kun jutut oli käsitelty mietin jo että poistun ja yritetään unohtaa outo käytökseni mutta silloin Mari sanoi että unohtuiko jotain.

meeting-room-2170534_1280

Kuten hän aikaisemmin oli viestitellyt oli hänellä hame ja kauluspaita. Hame ei ollut erityisen lyhyt mutta tiukka ja paidan leikkaus tuki mielikuvaani Marin sporttisesta vartalosta. Katsoin Maria ja astelin pöydän toisella puolelle. Laitoin käteni varovaisesti Marin lantiolle ja vedin hänet itseäni kohti. Tunnelma oli sähköä täynnä. Siirsin kädet Marin pakaroille ja koskettelin häntä ympäriinsä. Painoin kasvoni Marin hiuksiin ja vedin hänen tuoksuaan sisääni. Mari houkaili ja laittoi toisen käteni kaulalleni. Suutelin varovasti Marin kaulaa.

Kaikki muu ympärillä unohtui kun Mari huokasi raskaasti. Suutelimme toisiamme tunnustellen ja liikutin käsiäni pitkin Marin selkää.

Meidän pitää tavata jossain kahdestaan, Mari huokasi korvaani. Vastentahtoisesti irtaannuin hänen kosketuksestaan mutta tajusimme kummatkin että tämä on väärä paikka.

Sovimme että järjestetään lounastapaaminen mahdollisimman pian. En päässyt kuin autooni kun olin saanut Marilta viestin jossa luki pelkästään: ”lisää…”

Minulla oli tulossa työreissu pariksi päiväksi joten viestittely jatkui melkoisen aktiivisesti. Vähän pullonpyörityksen tapaan heittelimme toisillemme kysymyksiä. Aloin olla hyvin jo perillä mistä tämä tuhma kirjanpitäjä pitää. Parin kuluvan päivän aikana Mari lähetti itsestään pari kuvaa. Ei mitään tuhmaa vaan vihjailevia selfieitä hänen toimistostoltaan.

Kun odotin lentoa kentällä kohti Helsinkiä laitoin Marille viestin: ”Ylihuomenna lounas omenahotellissa…” Tällä kertaa vastaus tuli liki heti ja siinä luki vain ”Moneltako”

benjamin-combs-27610

Varasin Omenahotellista Turun keskustasta huoneen ja sovimme ajankohdan. Viestitin Marille että haluan sun pukeutuvan hameeseen. Kävimme parin päivän ajan todella kuumottavaa viestettelyä tapaamiseen liittyen. Oli vapauttavaa laittaa viestejä joissa kerroin omista fantasioistani ja Mari kertoi omiaan. Sanoin rakastavani suuseksia ja Mari tykkäsi että häntä suudellaan niskaan.

Sovimme myös pelisäännöt, kumia käytettäisiin ainakin itse seksin aikana. Mehän emme tässä vaiheessa tietäneet jääkö juttu kertaluontoiseksi.

Perjantai aamuna sain vielä viestinä ostoslistaa hotellille. Pienet pullot skumppaa, kondomit ja liukastetta.

Nousin aamulla samaan aikaan innoissani mutta jännittyneenä. Odotin tapaamista mutta mietin että mitä jos tulee oharit, muuten vain pettymys tai jotain muuta mitä en osaa odottaa. Kävin suihkussa ja herramiehenä sheivailin itseäni. Aikaisemmassa viestittelyssä oli käynyt ilmi että kumpikin tykkää huolitellusta lookista.

Tein aamun töitä kotitoimistolla tuijottaen vain kelloa, lounaan lähestyessä ajoin keskustaan ja parkkeerasin autoni Stockan halliin. Siitä oli lyhyt siirtymä Omenahotelliin. Omenaan mennään koodilla joten en voinut tietää onko Mari jo odottamassa, sovimme että mennään suoraan ylös.

IMG_0809

Sovimme myös sen verran pelisääntöjä että ei arastella vaan alkujännityksen välttämiseksi mennään suoraan asiaan. Astelin huoneen ovella, etsin puhelimesta koodin valmiiksi ja sitten koputin. Kesti hetken, kuului askeleita ja Mari avasi oven. Sydän hakkasi, astuin huoneeseen sisään laitoin ostokset sängylle. Mari oli toiveideni mukaisesti hameessa ja takissa.

beautiful-2122799_1280

Näky toi mieleeni huolitellun lentoemännän. Lyhyt tukka siististi laitettuna viimeisteli kokonaisuuden. Laitoin kädet Marin kaulalle ja suutelin häntä hellästi. Jännitys ja sähkö ilmassa oli liki sietämättömällä tasolla. Nostin Marin hametta ja puristelin pieniä mutta kiinteitä pakaroita. Avasin hameen ja annoin sen pudota lattialle. Mari aukoi paitani nappeja ja riisui yläkroppani paljaaksi. Mari kumartui ja näykki nännejäni, nämä olivat niitä pieniä juttuja joista aikaisemmin viestittelimme. Ihan kuin tuntisimme toisemme pitkältä ajalta. Avasin housuni ja pudotin ne lattialle. Avasin Marin paidan jonka alla mustat rintaliivit verhosivat kiinteitä pieniä rintoja. Olo oli kuin lahjaa aukaistaessa joka vain kokoajan parani.

Halusin samaan aikaan kiirehtiä mutta osa minusta halusi nauttia hetkestä. Avasin Marin liivit ja riisuin ne pois, kosketin kielen kärjellä nännejä mutta lopetin nopeasti. Mari värähti jokaisesta kosketuksesta. Käänsin hänet selin itseäni vasten, suutelin niskaa ja ujutin etukautta käteni pikkuhousujen sisään. Juuri sheivattu häpy niinkuin tilauksessani toivottiin. Toisella kädellä hyväilin rintoja ja jatkoin niskan suutelua.

Mari tuntui todella liukkaalta käsissäni. Painoin kivikovana seisovaa kaluani Marin pakaroita vasten. Kiemurtelimme kumpikin silkasta jännityksen ja halun tunteesta.

girl-1258738_1280

Nuole mua, Mari huokaisi. Kääsin Marin sängyn viereen, työnsin hänet ensin istualleen ja sitten selälleen sängylle. Kurottauduin hänen päälleen ja suutelin häntä, kokoajan pitäen hänen käsistään kiinni. Kosketin kielellä ensin kaulaa, kuljetin kieltä hitaasti kohti rintoja. Ensin koskettelin kielin kärjellä nännejä, pyöritellen hellästi. Välillä imaisin nännin suuhuni. Jatkoin matkaa, kielen kärkellä koko ajan tutkiskellen. Tartuin pikkuhousista kiinni ja vedin ne pois jalasta ja heitin lattialle. Palasin koskettelemaan kielellä vatsaa. Koko ajan liikkuen alaspäin. Oma olonikin alkoi olla todella tukala. Lopulta lopetin kiusoittelun ja nuolaisin kielen kärjellä Maria joka oli todella märkä ja kuuma. Levitin sormilla hiukan häpyhuulia ja pyörittelin kielen kärjellä klitorista.

body-1749631_1280

 

Marin huokailu oli maagista kuunneltavaa ja itse sytyin yhä lisää tosta äänestä. Laitoin samalla sormen sisään. Liikuttaen sitä hitaan tutkiskelevasti kielen liikkeiden käydessä yhä voimakkaammiksi. Toisella kädellä koskettelin rintoja, kaulaa ja huulia joiden välistä kuului raskas huokailu. Pian Marin selkä jännittyi ja raskas huokailu muuttui vielä raskaammaksi. Tunsin sormissani miten Mari laukesi käsiini, jatkoin nuolemista niin pitkään kunnes Mari pyysi lopettamaan tultuaan orgasmin jäljiltä niin herkäksi.

Nautin katsoa miten tummaverikkö nautti ja jäi hetkeksi makaamaan raukeana. Mitäs sitten, Mari kysyi, nyt jo rennosti hymyillen… Olimme sopineet että puhutaan suoraan johon sanoin että haluan että imet mua.

Käännyin selälleni boxerit yhä jalassani. Housuissa oleva pullotus alkoi olla sitä luokkaa että se sattui nivusiin. Mari tuli päälle, painaen rintojaan kasvoihini. Koskettelin kielellläni nännejä ja totesin että ”sä kiusaat mua”.

Mari veti housuni pois ja koko komeudessaan seisoja kalu ponnahti esiin. Olin niin fiiliksissä että pelkäsin jo homman räjähtävän käsiin ennen aikojaan. Mari otti tukevan otteen kalustani ja kosketteli kielellä kiveksiäni. Samaan ainaa kevyesti runkaten. Kiemurtelin ja olin seota nautinnosta. Haluatko laueta kerran jo näin; Mari kysyi? En haluan nauttia pitkään tästä ensimmäisestä.

breast-1354662_1280

Mari upotti kalun suuhunsa ja otti kädellä samalla kovemman otteen. Välillä nuollen omaa kättään jolloin se oli lämmin ja kostea. Oletko varma ettet halua tulla, Mari tarkisti?.. Ei, haluan laueta suuhusi mutten vielä. Mari vei mut aina uudestaan ja uudestaan lähelle hekumaa juuri oikealla hetkellä pitäen pienen tauon. Koskettelin Maria kaikkialle mihin käteni ylettivät.

Hekuman ollessa liki kestämätön nostin Marin pään ylös ja totesin että haluan tulla sisääsi.

Mari asettui vatsalleen sängylle, laittaen yhden tyynyn lantionsa alle. Ihastelin hetken sängyllä makaavaa vartaloa, kuljetin sormia pitkin selkää. Avasin ostoslistalla olleen liukasteen ja puristin sitä reilusti pakaroille. Levitin sitä kädelläni, aina välillä käyttäen kättä jalkojen välillä. Tunsin kuuman pillun sormissani, kädet ja puoli Maria oli liukasteesta märkä, käsi vaelsi kuin itsestään. Työnsin hitaasti pari sormea sisään ja liikuttelin niitä hitaasti edestakaisin, toisella kädellä puristelein kiinteitä pakaroita. Tunsin kuinka oma kiima nousee siitä sivussa.

Nyt pane mua, toteaa tässä kohtaa kirjanpitäjä jo vähän käskevään sävyyn. Nousen polvilleni ja otan kumin. Rullaan kumin auki ja laitan sen paikalleen. Mari työntää entisestään takapuolta ylös kuin tarjoten sitä. Asetun Marin päälle, suutelen niskaa ja samalla painaudun hänen sisäänsä. Koko tunnelma on ihan epätodellinen, ihan kuin olisimme aina tunteneet kun viestittelimme paljon siitä mistä mistä pidämme. Kiinteät pakarat tuntuivat ihanasti omaa kroppaani vasten. Lisäsin tahtia ja nautin siitä miltä liukasteen liukastamat pakarat tuntuivat.

girl-1460880_1280

Nostin Marin kontalleen ja työnnyin uudestaan takaapäin sisäään. Koskettelin rintoja ja pidin niskasta kiinni samalla kun Mari kosketteli kiveksiäni alakautta. Jokainen kosketus lisäsi sitä piinaavaa nautintoa minkä tiesin jossain kohtaa sitten räjähtävän.

Mari painoi päänsä sängylle alkoi masturboida itseään samalla kun kun panin kokoajan kiihtyvällä tahdilla. Pidin pakaroista kiinni ja katsoin kun pää sängyllä huokaileva Mari alkoi lähestyä tulemistaan. Kiihtytin tahtia entisestään kunnes hän alkoi vääntelehtiä ja värähdellä orgasmin kourissa. Hidastin tahtia ja vetäydyin ulos. Mari rojahti sängylle ja huokaili tyytyväisenä. Pidän siitä miltä liukaste tuntuu käsissä, otin lisää liukastetta käsiin ja hyväilin pakaroita ja pyörittelin sormia Marin jalkovälissä.

Käännän Marin selälleen ja katselen miten vartalo kiiltenee nautinnosta hikisenä. Asetun Marin päälle, työnnyn lähetyssaarnaaja-asennossa sisään, hitaasti nautiskellen ja samalla ahnaasti suudellen. Mari levittää jalat äärimmilleen ja vetää käsillää pakaroistani vauhtia. Tahti nopeutuu hitaasti, suutelen Maria kaikkialla ja pidän toisella kädelläni häntä niskasta kiinni. Lisään tahtia kokoajan ja tunnen kuinka niin oma kuin hänen huippunsa alkaa lähestyä. Pian Mari tarttuu minuun lujasti ja laukeaa ympärilleni. Sitoen minut tiukkaan nippuun käsillään ja jaloillaan.

Makaamme hetken ihan hiljaa, suukotan hellästi korvaa ja kysyn onko kaikki ok? Enemmän kuin ok; Mari vastaa hiljaa.

Liikun hitaasti edestakaisin. Oma huippuni olisi heti käsillä jos antaisin sille luvan. Vetäydyn ulos ja totean että nyt on sun vuoro hoidella minut.

Istun sängyn päätyyn, kasaan taakseni tyynyjä ja katson kun Mari ottaa kumin pois ja ottaa liukastetta käsiinsä. Mari hieroo ja koskettelee liukkailla käsillään kiveksiäni ja tuntuu että sekoan justiinsa tässä käsittelyssä. Otan häntä päästä kiinni ja painan kasvot kohti kaluani. Mari ottaa kalun suuhunsa, toisella kädellä tiukasti runkaten ja toisella kädellä hyväillen kiveksiäni. Märkä ja kuuma suu vie kohden nautintoa jota en voi kauaa pidättää. Kuin taikaiskusta Mari pitää pienen tauon juuri oikealla hetkellä ennen huipun saavuttamista. Haluatko että jatkan loppuun asti, Mari kysyy.

woman-1397921_1280

En voi pidätellä enään pitkään totean ja katson anovasti silmiin, haluan laueta sun suuhun, totean.

Mari painaa pään alas, runkkaa kaluani ihan kuin ylöspäin yrittäisi imeä sen kuivaksi. Märät huulet lisäävät nautintoa ja tuntuu että tulen hulluksi nautinnosta. Tunnen kuinka orgasmi lähestyy, puristan kummallakin kädellä peitosta kiinni ja ehdin vain sanoa että ”nyt tulee”, Mari rykäisee orgasmin voimasta kun purkaudun hänen suuhunsa jatkaen koko ajan samalla tahtilla. Nautinto tuntuu loputtoman pitkältä kunnen lavahdan nautinnosta veltoksi ja kaikki käsien puristaminen ja jännitys katoaa. Mari jatkaa vielä hetken, tekee hitaita liikkeitä kunnes kaikki on tullut ja nousee ylös.

Katson kuinka hän katsoo mua silmiin ja antaa lastin valua suustaan. Osa tippu sängylle ja osa valuu suupieliä pitkin rinnoille ja siitä vatsaa pitkin alaspäin. Näky itsessään on niin kiihoittava että orgasmi tuntuu vain jatkuvat vielä visuaalisena ilotulituksena.

Fiilis on uskomaton, olemme tunteneet vain hetken mutta puhuneet avoimesti mitään välttelemättä siitä mistä pidämme, sitten kun se purkautui ulos tässä reilun tunnin panossa on kummallakin raukean tyhjä olo.

Makaamme hetken vierekkäin sängyllä, käsi vaeltaa vieläkin liukasteesta märän naisen vartalolla. Juttelemme hetken ja toteamme yhteen ääneen että käytämme toisiamme jatkossakin hyväksi fantasioiden toteuttamiseen.

Katson Marin keinahtelevaa takapuolta kun hän poistuu suihkuuun…

Olemme tapailleet paljon tämänkin jälkeen, myös kerran kolmannen pyörän kanssa. Haluatteko että kerromme teille näistä?

 

 

 

One thought on “Päiväpano kirjapitäjäni kanssa

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: