Pikainen sovituskopissa

Kirjoitin aikaisemmin kokemuksestani pariskunnan kanssa. Olen tapaillut harvakseltaan heitä uusiksi ja pariskunnan naisen kanssa olen myös nähnyt kaksin. Lähinnä sellaisia nopeita juttuja työpäiviä piristämään.

Kävelin eräänä lauantaina ostoskeskuksessa, pyöriskelin vain ilman minkäänlaista päämäärää. Katselin jotain päällepantavaa mutta fiilis ostosten tekoon oli väärä. Istuin kahvilassa ja katselin ihmisiä jotka kulkivat ohitse. Ohi kulkee Kirsi jota tervehdin, vaihdamme muutaman sanan ja pyydän häntä seuraani istumaan. Hain santsikupin kahvia itselleni ja Kirsille. Juttelimme niitä näitä, aihe sivusi myös edellistä tapaamistani kun olin heidän kanssaan. Tapaamiset ovat aina tyydyttäviä ja paikallaan mutta se on vain hauskanpitoa, parasta juuri niin ja kaikki ottavat sen samalla tavalla.

sabri-tuzcu-191164

Olemme puhuneet kaikesta heidän kanssaan todella avoimesti ja suoraan joten totesin itse kahvia juodessani että ”haluaisin panna sua nyt…” Kirsi katsoi tuttuun tapaansa iloisesti hymyillen. ”Ai täällä vai?” Kirsi vastasi sen kummemmin hämmentymättä. Juteltiin niitä näitä enkä saanut suoraa vastausta kysymykseeni. Kirsi sanoi että hänen pitää lähteä pian jatkamaan ostoksia mutta jos tulen heti hänen mukaan niin saisin pikaisen suuhoidon sovituskopissa. Vein astiat samantein palautuspisteeseen ja lähdin seuraamaan tuota iloista vaaleaverikköä. Suuntasimme H&M:n miesten osastolla missä Kirsi kaappasi mukaan kahdet miesten farkut ja suuntasi määrätietoisesti kohden sovituskoppia.

clothing-650380_1280

Liike oli aamupäivästä vielä rauhallinen mutta kun etsimme sopivan rauhallista sovituskoppia sanoi Kirsi että ”nyt ei sitten mitään pidättelyä”. Aina kun on pienikin riski jäädä kiinni tulee tilanteeseen vielä pientä lisäjännitystä. Menimme koppiin, laitoin toiset housut oven päälle jotta koppi näyttäisi myös varatulta eikä sinne kukaan heti tulisi. Kirsi oli jo tässä vaiheessa avaamassa housujani ja veti niitä alas. Kahvilassa jo kun  Kirsi sanoi mitä olisi tulossa alkoi housuissa tuntua tunnelmaan virittäytyminen joten olin jo melkoisen valmiina koitokseen. Kirsillä oli farkut ja musta prätkä-tyylinen nahkatakki. En alkanut riisua Kirsiä mutta laitoin käden paidan alle ja hyväilin isoja rintoja. Toisella kädellä painoin päästä tahtia, märkä ja kuuma suu teki todella hyvää ja nautin myös siitä että oli iso kiinnijäämisen riski.

Kirsi piti hyväili kiveksiä toisella kädellä ja toisella runkkasi samalla kun imi ja pyöritteli välillä kieltä kalun ympärillä. Totesin Kirsille että ”multa tulee pian”, Kirsi ei ole koskaan aikaisemmilla kerroilla halunnut että hänen suuhun lauetaan joten kysyin että mihin tämä satsi jemmataan? ”Näet kohta Kirsi sanoi, varoita vähän ennen…”  Kurkkasin välillä oven yli ettei ketään ole jonossa ja katsoin miten vaaleat hiukset heiluvat suihinoton tahtiin. ”Multa tulee ihan just” sanoin, jolloin Kirsi nousi seisomaan, avasi farkkuja ja laski niitä vähän alas. Kirsi otti kalustani kiinni painoi sen omaa häpykarvoitustaan vastaan ja runkkasi niin kauan että laukesin hänen häpynsä päälle. Samalla kun laukesin nojasin lujasti seinään ja rymähdys kuului varmasti ainakin naapuri koppeihin.

hair-1836368_1280

Kirsi pyyhki vielä kalun kärjen alavatsaansa, veti pikkuhousut siihen päälle ja nosti farkut ylös. ”Se oli luova ratkaisu” totesin ja suutelin Kirsiä poskelle. ”Olet sitten yhden pikahoitelun mulle velkaa”; Kirsi totesi ja lähdimme kävelemään kopista pois. Olimme kauppakeskuksen toisessa kerroksessa josta Kirsi jatkoi matkaansa liukuportaita alas ja minä jatkoin kierrostani katsellen kaikkea mitä en tarvi. Autolle päästyäni olin saanut Kirsiltä viestin, ”kiva kulkea housut märkänä kaupoissa…”

Olemme tälle naureskelleet myöhemminkin. Kiva kohtaaminen joka jää muistoihin pitkäksi aikaa.

Mutta nyt tarvii alkaa pakata. Muutaman päivän reissu Helsinkiin tulossa, mitäs siellä tehdä?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: