Päiväpano Punavuoressa

Tarina äänikirjana: Klikkaa tästä!

Käyn aika paljon työn perässä Helsingissä ja olen silloin tällöin tapaillut naista jossa on kuin 2 eri persoonaa. Hän työskentelee rekrytointikolsulttina ja kouluttajana. Näissä ympyröissä olen myös häneen tutustunut. Heidän konserni joskus piti iltatilaisuuden missä tutustuin paremmin ja nyt nähdään harvakseltaan kun käyn Helsingin päässä hoitamassa asioita.

Tällä kertaa ei muuta hoidettavaa asiaa oikeastaan ollut kuin Maria. Se miten aikanaan tutustuimme on oma kiehtova juttunsa mutta saatan avata sitä joskus myöhemmin.

Kuitenkin suhde perustuu puhtaaseen hauskanpitoon, kumpikin käyttää tässä toistaan hyväkseen ja sellaisenaan kuvio on varsin toimiva. Tapaamme milloin missäkin mutta nyt ei ole tuntikaupalla aikaa joten näemme Marian ystävän kotona. Joskus olen ovella tämän ystävättären tavannutkin. Asuntonsa näköinen nainen, asunto on Punavuoressa mikä vetää puoleensa mainostoimistojen luovaa väkeä missä maailmassa asunnon omistajakin toimii.

Jätän auton Annankadulle parkkiin ja kävelen asunnolle lyhyen matkan. Muistan ovikoodin ulkoa ja astelen rappuun. Pidän vanhoissa taloissa siitä miten rappuihin on nähty myös vaivaa. Kiviset jylhät portaat nousevat asuntoon joka on kakkoskerroksessa. Rapuissa on tyylikästä ruutulaattaa mikä tuo korostaa sen aikakauden tyyliä rakentaa.

Tulen ovelle ja soitan ovikelloa. Asunnossa on kahdessa osassa aukeava ovi jossa on pieni ikkuna josta ei kuitenkaan näy läpi. Lasin takaa näkyy lähestyvä hahmo ja Maria avaa oven. Maria on käytännön ihminen ja tulee ovella vain paidassa ja pikkuhousuissaan. Astun sitään, suutelen Mariaa ja riisun kengät ja takin.

woman-466130_1280

Kävin jo vähän suihkussa, tossa on sullekin pyyhe, Maria sanoo ja heittää minulle pyyhkeen. ”Pia on pari tuntia asioilla joten ei tuhlata aikaa.”

Tiedostan olevani Marialle objekti jonka kanssa hän voi toteuttaa omia fantasioitaan. Toki ne ovat sellaisia mitkä maistuvat itsellekin, jos ei muuta niin kaikki kokemukset ja vaihtelu on aina hyvästä. Maria tykkää jonkin tason alistamisesta ja pikku sitomisesta. Nämä eivät ole itselleni mikään pakkomielle eivätkö ensimmäisenä mieleen tuleva juttu mutta kun kemiat kohtaavat niin saamme näistä helposti sellaisen yhteispelin missä kumpikin sanoa suoraan mistä pitää.

adult-1868574_1280

Kävin nopeassa suihkussa ja astelin pyyhe päällä makuuhuoneeseen. Maria istui sängyllä ja puhui puhelimessa. En halunnut häiritä kun hän buukkasi ilmeisesti kokelaalle haastetteluaikaa mutta menin hänen viereestä seisomaan. Maria laittoi käden pyyhkeen alle ja otti kalustani kiinni, minuun edes vilkaisematta ja jatkoi puhelua. Sängyllä oli sitomiseen tarkoitetut nauhat jotka sai tarralla kiinni esimerkiksi sängyn jalkoihin. Asunnossa oleva sänkyssä oli kummassakin päässä päädyt, seinää vasten oleva korkeampi ja jalkopään pääty hiukan matalampi.

Maria lopetti puhelun, teki merkinnän kalenteriinsa ja kääntyi minuun päin todeten, ”mihin me jäätiinkään”.Maria nousi seisomaan, pudotin pyyhkeen ja laskin Marian pikkuhousut lattialle, ”meillähän ei ollut aikaa tuhlattavaksi.” Sängyllä oli Marian puuhapussi joka kulki tapaamisessamme mukana. Sänky oli putkirunkoinen joten virittelin sidontanauhat niin että ne tulivat sivuilta kiinni sängyn runkoon ja jalkopään jalkoihin. Otin pari tyynyä ja laitoin ne sängyn jalkopään päädyn päälle ikäänkuin pehmikkeeksi.

”Tules tänne”, komensin Mariaa ja painoin hänet vatsalleen sängyn päädyn päälle. Selkää peitti paita mutta takapuoli paljaana Maria oli tässä valmis paketoitavaksi kiinni. Levitin jalkoja vähän poliistyyliin ja laitoin se remmeillä kiinni sängyn jalkoihin. Kädet kiinnitin sängyn sivuille joten Maria makasi mahallaan kädet sivuilla takapuoli pystyssä. Otin Mariaa hiuksista kiinni, nostin päätä hiukan sängyltä ja suutelin häntä kuin merkiksi alkaneesta.

Nousin ylös, katselin mikä kaikkea pienessä laukussa oli tänään mukana. Tässä kohtaa ymmärsin samalla myös aikataulun merkityksen, olisi vähintään hämmentävä näky jos Pia nyt ilmestyisi asunnolla, vaikka varmasti tietääkin mitä siellä tapahtuu. Laukussa oli käsiraudat, pari pientä dildoa, jonkinlainen peukalon kokoinen vibra ja sitten isompi vihreä dildo mihin sai pumpattua ilmaa sisään, hierontaöljyä, kontsuja ja liukastetta. ”Varustaudutko joka työpäivään näin”, kysyin ja läimäytin hellästi takapuolelle. Läpsiminen ei ole itselleni luontaista joten en aina osaa varmasti olla niin kovakourainen kuin pitäisi.

po-2157272_1280

Maria ei reagoi tähän mitenkään vaan on ihan hiljaa, kuin odottaen mitä seuraavaksi tapahtuu. Seison takana keskellä omistajan elkein. Kiristän vähän jalkojen kiinnitystä ja hyväilen toisella kädellä pakaroita. Läpsin varovasti mutta kokoajan hiukan kovemmin. Tunnelma on odottava ja mietin itsekin mitä seuraavaksi tekisin.

Otin laukusta hierontaöljyä käteeni ja levitin sitä pakaroille. Öljytyt pakarat tuntuvat hyvälle käsissä ja alan itsekin innostua tosissaan tilanteesta. Tilanteen jännitettä lisää se että Maria on ihan hiljaa kuin odottaen aina seuraavaa vaihetta. Tykkään siitä jos partneri kertoo mistä pitää ja antaa sen kuulua mutta tälläinen hiljaisuus on omalla tavallaan todella kiehtovaa. Vähän kuin tutkimusmatkaa ja samalla nautiskelua.

Puristin käteeni liukastetta ja aloin kuljetella kättä pitkin pakaroita, välillä tehden pieni koukkauksia jalkojen väliin. Se että Maria on edelelleen ihan hiljaa nostaa omaa fiilistäni ja otan sen kuin haasteena saada hänestä ääntä ulos. Kumarrun hänen taakseen ja koskettelen kielen kärjellä häpyhuulia ja imaisen niitä välillä suuhuni. Työnnän pari kertaa kieltä sisään, samalla pyörittelen alakautta klitorista samalla.

Kasvot sänkyä vasten oleva Maria päästää pari tahatonta huokausta. Työnnän pari sormea sitään, koukistan niitä hiukan ja liikuttelen hitaasti edestakaisin, toisella kädellä puristelen pakaroita. Lisään tahtia ja runkkaa Mariaa sormillani niin nopeasti kuin pystyn, välillä aina lopettaen hetkeksi ja sitten taas jatkaen.

Nousen ylös ja otan kassista pienen vibran jonka ääni tuo mieleen itselle aamutoimet ja sähköhammasharjan. Koskettelen vibralla klitorista ja työnnän samala kahta sormea sisään ja ulos hitaasti mutta niin syvälle kuin mahdollista. Maria hohkaa lämpöä käsiini valui märkänä. Laitoin vibraan lisää tehoa ja kiertelin sillä klitorista samalla sormilla runkaten. Pian Maria alkaa nytkähdellä ja kiemurrella. Sängyn pääty kolahtelee samalla kun hän nytkähtelee edessäni.

woman-1490381_1280

Kuljettelen kättäni hitaasti ylösalas Marian jalkovälissä ja vielä orgasmista herkkä nainen värähtelee yrittäen pyristellä otteestani pois. Edelleen hän on ihan hiljaa mutta hiukset ovat seksikkäästi sekaisin kun hän on maannut pää sängyllä.

Otan kassista seuraavan työkalun, iso vihreä dildo herätti mielenkiinnon. Otan sen käteeni, liukastan sitä valmiiksi märillä käsilläni ja koskettelen Mariaa sen kärjellä. Hitaasti työnnän sen sisään, liikutan pari kertaa edestakaisin jättäen sen lopulta sitään. Dildon päässä on letku ja siinä pumppu josta alan pumppaamaan siihen ilmaa sisään. Ilmaa meni kerralla ilmeisesti reilusti ja nyt Maria huokaili syvään. Kysyin nyt että ”eihän sattunut” johon Maria reagoi heti hitaasti huokaamalla ”ei ei ei, jatka…”. Liikuttelen dildoa varovasti edestakaisin, se oli täyttynyt niin isoksi ilmasta että sen liikuttamiseen piti käyttää huomattavasti enemmän voimaa. Työnsin sen uudestaan sisään ja pumppasin vielä pari kertaa lisää ilmaa. Marian kroppa jännittyi sängyn päätyä vastaan, selkä oli kaarella äärimmilleen jännittyneenä. Jätin dildon paikalleen, nousin ylös ja läimäyttelin Mariaa vuorotellen kummallekin pakaralle. Jokainen läpsäys aiheutti värähdyksen ja pää kääntyi aina puolelta toiselle.

Halusin nyt itsekin mukaan, laskin ilman pois dildosta ja otin sen ulos. Otin samalla kassista kondomin ja pienen anaalitapin. Tappi oli punainen ja päädyssä oli hymyilevä smiley face, miksei näinkin. Puristin suoraan purkista liukastetta pakaroiden väliin, kuljettaen ensin tapin kärjeä ylös ja alas. Sitten aloin laittamaan sitä hitaasti sitään, milli kerrallaan, välillä vähän vetäen ulos ja taas sisään. Lopulta kun se ohitti paksuimman kohtansa se melkein kuin imaisi itsensä sisään. Samalla tunsin miten Maria rentoutui ja huokaisi. Edelleen emme olleet puhuneet juurikaan mitään koko puolen tunnin aikana. Olin itse jo tähän astisesta toiminnasta niin kiihottunut että rullasin kondomin valmiiksi kivikovan kalun päälle ja aloin laittamaan sitä suoraan sisään. Tunsin kaluuni miten kuuma ja märkä Maria oli. Otin lanteilta kiinni ja aloin työntää edestakaisin, painoin välillä peukalolla tappia kun se liikkui samassa tatissa. Keltainen hymynaama tapin päässä sai nyt ihan uuden merkityksen.

Lisäsin tahtia ja välillä läimäyttelin Mariaa pakaroille, nyt jo vähän kovemmin ja huomaan miten pakarat alkavat hieman punottaa. Lisäsin tahtia äärimmilleen välillä aina hidastaen hitaaseen dippailuun, sängyn rynkytys kuului takuulla naapuriin. Metallinen sänky hakkasi välillä seinään niin että meteli häiritsi itseäkin. Maria sai pieniä väristyksiä välillä, joko ne olivat pieniä orgasmeja tai sitten värinää pelkästä hyvästä olosta. Maria oli edelleen hiljaa, hoiti oman roolinsa olla otettuna. Itse olisin saattanut tykätä jonkinlaisesta kanssakäymisestä mutta tähän kohtaan tämä malli toimi hyvin.

Lisäsin tahtia ja pidin tahtia kovana kunnes tunsin että Maria alkaa saada, hänen kroppansa jännittyi ja alkoi lopulta nytkähdellä. Jatkoin ja jatkoin kunnes Maria huudahti tahattomasti. Lopetin hetkeksi jolloin hän huokaisi sekaisten hiustensa alta ”teki niin hyvää…”. Liikuttelin hitaasti edestakaisin pari kertaa ja vetäydyin ulos. Vedin hitaasti myös tapin ulos ja heitin sen sängylle.

Avasin remmit ja Maria kiipesi sängylle mahalleen huokaillen syvään. Menin sängylle ja riisuin Marian paidan. Otin lanteista kiinni ja nostin hänet kontalleen eteeni. Työnnyin sisään ja koskettelin rintoja, puristelin varovasti kivikovia nännejä. Hyväilin käsilläni selkää, pakaroita niskaa ja kaikkea mihin käteni ylsivät. Lisäsin tahtia ja otin Mariaa tukasta kiinni, vedin hiuksista niskaa taaksepäin ja panin niin nopeasti kuin kuin pystyin. Liukasteesta ja hierontaöljystä märät kropat hakkasivat toisiaan vasten. Välillä pidin pieniä taukoja, pitäen hiuksista kiinni ja laittaen sormia Marian suuhun.

Maria otti pienen vibran ja kosketteli sillä itseään klitoristaan. Ajattelin jo tässä vaiheessa omaa loppuani, mitäkö tekisin. Laukeaisinko sisään vai tekisinkö jotain muuta. Herkuttelin erilaisilla ajatuksilla kun samalla Maria laukesi ympärilleni. Maria irtaantui otteestani ja lysähti sängylle.

breasts-1490379_1280

Sanoin käskevään äänensävyyn että nyt saat hoidella mut. Tykkään suuhun laukeamisesta ja näky lastia suusta valuttavasta naisesta on jotain mistä pidän isosti. Repäisin kumin pois, nostin Marian istualleen ja painoin hänen päänsä jalkoväliini. Istuin sängylle ja Maria istui vieressäni siten että ylsin työntämään sormen hänen sisäänsä samalla kun hän otti suihin. Märän pillun koskettelu lisäsi omaa nautintoani, kuljettelin sormia ympäriinsä laittaen ne välillä sisään. Maria runkkasi toisella kädellä imi samalla. Maria osasi hienosti tekniikan missä hän ylöspäin kättä kuljettaessaan puristaa lujemmalla otteella. Tämä lisää mielihyvin tunnetta ja sanoin että laukean ihan justiinsa. Nojasin käsilläni sänkyyn ja katsoin kun huulet puristivat kaluani ja se alkoi sykkiä Marian suuhun. Orgasmi tuntui loputtoman pitkältä ja Maria irroitti hiukan huuliensa otetta jolloin saatoin nähdä kuinka lasti valuu kalun vartta pitkin Marian suusta ulos. Maria jatkoi vielä hitaasti ja pitkään jolloin kaikki nautinnon rippeetkin saatiin talteen.

Lopulta Maria otti paitansa sängyltä ja pyyhki suunsa siihen. Makasin sängyllä ja katsoin kun Maria nousi ylös. Emme vieläkään puhuneet mitään mutta hymyt vaihtoivat puolin ja toisin omistajaa.

Kävimme kumpikin suihkussa, halasimme, sovimme tapaamisen ja jatkoimme kumpikin tahoillemme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: