Rantalomalla salarakkaan kanssa

Liikustelen silloin tällöin jokin aika sitten Suomeen takaisin muuttaneen vanhan tuttavani kanssa. Tuttavana vanha mutta muutoin hiukan itseäni nuorempi naisihminen. En itseasiassa edes hirveän tarkkaan tiedä mitä Bettiina opiskeli ulkomailla mutta jonkinlainen taideakatemien projekti valokuvauksen ympärillä. Joskus Lontoossa käydessäni kävinkin Camdenissa moikkaamassa Bettiinaa kun aikataulu antoi periksi. Tunnemme harrastusten parista ja olemme sen tiimoilta alkaneet satunnaisesti liikkua yhdessä.

girl-869205_1280

Bettiina on yhdistelmä ammattimaista visuaalisen puolen ihmistä joka osaa olla hippityttö joka antaa nautinnon ja elämästä nauttimisen viedä. Hämmästelen usein sitä miten noi kaksi puolta pysyvät myös tasapainossakin. Muutoin tälläinen kattaus voisi olla hyvinkin hankala pitää käsissä.

Nyt kuitenkin törmäsimme taas harrastusten parissa. Jätetään harrastus mainitsematta koska se tekee Bettinan helposti tunnistettavaksi. Mutta kuitenkin, näissä ympyröissä törmäsimme ja juttelimme niitä näitä. Toki Suomalaiseen tapaan harmittelimme keliä joka olisi tämän harrastuksenkin vuoksi kiva jos se olisi +20 ja aurinkoa. Heitin sitten ihan lentävänä lauseena että lähdetään viikoksi Kroatiaan? Dubrovnik ja viikko lämmintä, rannalla patsastelua ja hotellissa leikkimistä. Näinkin nopealle ehdotukselle Bettina näytti heti vihreää valoa.

Sovittiin että minä hoidan käytännön järjestelyt ja haen Bettinan kotoaan torstai aamuna josta lähdettiin kohti HKI-Vantaa kenttää. Kun idea reissuun tuli elettiin maanantai-iltaa, ehdin hyvin hoitaa liput ja hotellin mutta taas muutoin kiire vei muun viikon enkä sen kummemmin ehtinyt ajatella tai suunnitella reissua. Eikä suunnitelmalle ole edes tarvetta. Missään kohtaa ei ole tarkoitus järjestää reissua missä kuljemme pariskunnan tavoin nähtävyyksiä ihmetellen. Enemmänkin kuin kaverien kesken reissu jossa kummallakin on omaa aikaa hyöstettynä simppelillä mutkattomalla seksillä.

Jo työnsä puolestakin hän kuvaa paljon joten jätän tilaa hänelle maisemien kiertelyyn ja mitä sitten hän haluaakin tehdä ei se kuulu minulle.

woman-407168_1280

Olen nähnyt paljon hänen ottamiaan kuvia ja ihmettelen aina miten eri tavalla lahjakas valokuvaaja voikin nähdä maailman. Lisäksi hänellä on tapa kuvailla itseään mikä ei varsinaisesti minua haittaa lainkaan.

Torstai koittaa, heitän kassin auton perään suuntaan kohti Turun Portsaa missä Bettina asuu. Odotin kadun varrella, minuutilleen aina aikataulussa oleva nainen ilmestyi vanhan puutalon ovelle ja lähti kulkemaan autoa kohti. Bettina on tottunut matkustaja eikä turhaat pukeudu ketään varten lennolle nätiksi vaan on sonnustautunut käytännöllisiin harmaisiin löysiin housuihin ja huppariin. Avasin auton takakontin ja Betttina laittaa lentolaukkunsa sinne.

Hän istuu autoon ja antaa tuttavallisen suudelman. Kentälle ei ole varsinainen kiire mutta ylimääräistä aikaa ei ole joten lähdimme heti matkaan. Koko tapailemisemme ajan on ollut mutkaton käytäntö että olemme suoria ja sanomme jos jokin häiritsee. Laskeuduimme moottoritielle ja laitoin käden Bettinan reidelle. Tuttuun tapaansa hän hymyilee ja katsoo silmiin. Yritän keskittyä ajamiseen mutta kuitenkin työnnän hänen hänen housuihinsa ja katson mitä kaikkea on pakattu mukaan. Huoliteltu ja ajeltu tavara on aina jotain mitä kannattaa odottaa. Sen verran olemme teini-iästä päässet yli ja mukavuudenhaluisia että autossa ei kuitenkaan sen enempää alettu puuhastella.

Saavuttiin kentälle kuitenkin aika tiukalla aikataululla ja kiirehdittiin koneeseen. Paikat löytyi, pienet pullot viiniä ja reissu voisi alkaa. Istuimme koneen ihan takana jossa oli hiukan omaa rauhaa kun kyseessä oli reittilento. Kiusasin itseäni ajatuksella siitä mikä perillä odottaa ja työnsin hiukan kättä Bettinan hupparin sisään. Hupparin alla oli ohut toppi minkä läpi rinnat ja terhakkaasti nöpöttävät nännit tuntuivat läpi. 10-kerho ei tuntunut tämän lennon jutulta joten loppulento meni itselläni nukkuessa.

Perillä ilma oli lämmin, pääsimme suoraan koneesta hakemaan taksia koska kummallakin oli pelkästään lentolaukku. Hotelli oli vanhassa kaupungissa joka on täynnä pieniä kahviloita ja ravintoloita. Kaupunki on jonkinasteinen turistirysä mutta tälläisissä paikoissa pääsee sen hetkeksi unohtamaan. Ja loppupeleissä kaupunki ei niinkään kiinnostanut vaan paneskeleminen tähän hassun taiteilijan kanssa. Hotelli oli vanhassa rakennuksessa ja esteettisen näköinen niin sisältä kuin päältäkin. En ymmärrä arkkitehtuurista mutta vanhat rakennukset miellyttävät silmää.

Tykkään Bettinan tavasta puhua, hän puhuu suomenruotsalaisittain ja vaikkakin se on täydellistä Suomea silti se kuulostaa kivalla tavalla erilaiselta omaan korvaani. Bettina on tumma, äkkipikainen ja suhteellisen pienikokoinen nainen. Äkkipikaisuus kulkee yleensä käsikädessä suorapuheisuuden kanssa tälläisten ihmisten kanssa on aina helppo toimia. Purimme vähän kamoja ja sanoin Bettinalle että otetaanko pikaiset ja lähdetään kaupungille.  ”Otetaan pikaiset ja lähdetään syömää”, Bettina sanoi.

Kiusasin jo lentokoneessa itseäni koskettelemalla häntä hupparin alta. Avasin hupparin ja nostin topin ylös. Bettina riisui paitaani samalla, kumpikaan ei halunnut pitkää esileikkiä tässä kohtaa vaan halusi pelkästään päästä panemaan. Avasin Bettinan rintsikat ja pudotin nekin lattialle. Samalla avasin itse omia housujani. Tässä kohtaa on turha hienostella ja pudotin myös alushousut lattialle. Valmiiksi seisova kalu ponnahti esiin. Bettina nuolaisi kättään, katsoi minua silmiin ja otti kalun käteensä alkaen hitaasti runkata sitä. Koskettelin rintoja ja pakaroita, otin niskan takaa kiinni ja suutelin märkiä ja pehmeitä huulia. Puristelin pakaroita ja halusin päästä purkamaan paineita.

girl-1530740_1280

Työnsin Bettinan sängylle vatsalleen. Menin hänen päälleen, painoin pään sängylle ja suutelin niskaa. Samalla vedin toisella kädellä pikkuhousuja alas. Tässä kohtaa sievistely alkoi loistaa tosissaan poissaolollaan. Bettina sanoi käskevään sävyyn ”pane mua nyt!” Työnnyin sisään, kokoajan eläimen tavalla niskasta kiinni pitäen ja sitä välillä suudelleen. Bettina tuntui samaan aikaan liukkaalta ja niin tiukalta että se lisäsi nautintoa entisestään. Nojasin käsiini ja tunsin miten pakarat hakkasivat omaa kroppaani vasten. Vetäydyin ulos ja käänsin Bettinan kyljelleen, menin vierelle lusikka-asentoon ja työnnyin sisään. Pidin niskasta kiinni ja puristelin rintoja toisella kädelläni. Bettina nosti toista jalkaansa jotta ylettyi koskettelemaan itseään samalla. ”Haluan että sulla tulee”, kuiskailin korvaan pitäen samalla niskasta tiukkaa otetta. Pidin Bettinan jalasta kiinni ja rynkytin niin lujaa kuin pystyin. Bettina huokaili ja hieroi samalla itseään. Tunsin että hänellä on on huippu lähellä joten en pidätellyt omaanikaan. Bettina laukesi ja värähteli otteessani. Liikuttelin itseäni hitaasti edestakaisin ja varmastin että hän sai nauttia kaikki loppuväristyksiin asti.

Tässä kohtaa voisi jatkaa kohden loputonta kikkailua mutta käänsin Bettinan vatsalleen ja menen hänen päälleen. Tässä kohtaa oli focus purkaa omat paineet eikä leikkiä pitkään. Asetin kalun huulille ja työnsin sen hitaasti pohjaan. Lisäsin tahtia ja kontrolloin omaa tulemistani. Samaan aikaan halusin tulla nopeasti mutta silti pitkittää nautintoa hiukan. Lisäsin tahtia ja juuri ennen laukeamista vedin kaluni ulos ja runkkasin koko lastin pakaroille. En tiedä mikä se juttu siinä on mutta näky sytyttää minut, niin pakaroille kuin mihin tahansa muuallekin pitkin kroppaa heitettynä.

sun-1846551_1280

 

Jäimme suoraan pitkän matkustuspäivän jälkeen nukkumaan. Aamulla heräsin kun aurinko alkoi paistamaan huoneeseen sisään. Bettina oli tulossa suihkusta pyöri alasti huoneessa. ”Alas nousta niin lähdetään rantaa”, kuului komento. Nousin ylös, kävin pikaisesti suihkussa ja lähdimme liikenteeseen.

Ilma oli ihan eri tavalla lämmin mitä Turusta lähtiessämme joten pukeutuminen pystyi olla kevyttä. Bettinalla oli kevyt kesämekko ja lenkkarit jalassa. Otin Bettinaa lanteilta kiinni, puristelin pakaroita ja totesin että viimeistellään vielä tätä asua. Nostin mekon ylös, vedin pikkuhousut alas ja Bettina ravisteli ne lattialle. ”Nyt olet valmis lähtemään”. Kävelimme Gradissa joka on Dubrovnikin turistirysä. Monenlaista osteltavaa mutta myös paljon pieniä kahviloita ja vanhaa arkkitehtuuria.

 

girl-791554_1280

Kävelin usein vähän sivussa ja katsoin kun Bettina kuvasi milloin rakennuksia ja milloin ihmisiä, välillä iloisesti minulle hymyilen. Itse lähinnä katselen Bettinaa tiedostaen mitä mekon olla on. Kommandona kulkeva nainen lisää jännitettä muutoin tylsään kaupungilla kuljeskeluun. Pysähdyimme välillä katselemaan maisemia tai kojujen krääsävalikoimaa, koskettelen parakoita ohuen mekon päältä. Puristelin ja hyväilin.

Istuimme pieneen kahvilaan jossa tilasin pientä syötävää, pullon viiniä ja kahvit. Söimme ja istuimme viiniä siemaillein. Bettina istui vastapäätä pienen pöydän toisella puolella. Pöytä oli kadun vieressä mutta selän takana oli matala aita joka peitti puoleenselkään asti näkyvyyden kadulle.

Näytä mulle, sanoin Bettinalle. Iloista elämästä nauttivaa ihmistä ei tarvinnut yllyttää paljoa ja hän vilautti toista rintaansa naureskellen kuin pikkutyttö. Näytä lisää, totesin ja katsoin käskevästi. Bettina siirtyi istumaan tuolin ihan etureunaan, levitti jalkojaan ja nosti hametta niin että näin paljaaksi ajellun herkun.. Siirsin tuoliani vähän lähemmäksi ja annoin pienen pusun Bettinalle. Katsoin ympärilleni, ravintolan tässä osassa ei ollut ketään ja tarjoilijoiden mekastus kuului ravintolan sisäosasta. Annas mä koitan vähän, sanoin ja nuolaisin sormiani. Koskettelin Bettinaa sormillani ja katselin ympärilleni. Minulle helle tuo aina tullessaan jatkuvan tarpeen saada seksiä ja Bettina vaikutta varsin innostuneelta itsekin. Koskettelin klitorista kevyesti pyöritellen. Vasta huolellisesi ajeltu posliini tuntuu sormiin todella hyvältä. Työnnän sormen lisääni ja levittelen märkää ympäriinsä. Bettina huokailee ja sanoo, ”nyt voitaisiin mennä hotellille, eikä mitään pikaista nyt”. Nousemme ylös, heitän lopun viinin lasista alas ja lähdemme kävelemään kohden hotellia.

Kävelen taas välillä pari askelta perässä ihan vain katsellakseni kesämekossa keinuvaa takapuolta. Eilinen pikapano oli paikallaan mutta nyt haluan panna pitkän kaavan mukaan. Emme pitäneet kuitenkaan mitään kiirettä vaan teille pienen lenkin matkalla hotellille, poikkesimme pienessä puodissa mistä ostin pullon kuoharia sekä punaviiniä.

hair-863698_1280

Hotellin tultuamme Bettina pudotti mekon lattialle, asteli kohti suihkua ja sanoi mennessään, ”tarjoile meille viiniä, tulen pian”. Avasin viinin, kaadoin lasilliset ja astelin perässä suihkuun. Huoneessa oli amme jossa suihku oli, läpikuultavan verhon läpi näin kuinka tumma pitkähiuksinen pesi itseään. Astuin suihkuun, käänsin suihkun hiukan sivuun ja kuljettelin käsiä pitkin märkää selkää. Otin takakautta rinnat käteeni ja hyväilin niitä, kädet vaelsivat pitkin vartaloa kuin herkutellen jo tulevan kanssa. Bettina oli yhä selin mutta otti kaluni käteensä, puristellen sitä ja kosketellen kiveksiä. Painoin puolikovaa kalua pakaroita vasten.

Bettina astuu ammeesta pois, ottaa pyyhkeen ja menee huoneeseen. Pesen itseni, otan pyyhkeen seinältä ja menen perässä. woman-994737_1280

Tulen suihkusta ja katselen kun Bettina kuivailee itseään. Astun hänen viereensä, koskettelen olkapäitä ja kuljettelen käsiä hiuksien läpi. Käännän hänet sängyn viereen ja kaadan hellästi selälleen keskelle sänkyä. Nostin jalat koukkuun ja levitin niitä, siten että ne olivat todella leveästi auki. Painoin pään jalkoväliin ja tein pitkiä liikkeitä kielellä, alhaalta ylöspäin, välillä kielen kärjellä ja välillä koko kielen leveydellä lipoen. Työnnän sormen sisään ja liikuttelen sitä samalla pyöritellen edestakaisin. Kielellä kokoajan klitorista kosketellen. Puristelen toisella kädellä rintoja ja nipistän hellästi nännejä.

Nautin kiireettömästä suuseksiä ja ahmin suullani hyvää. Laitan kaksi sormea sisään, haluan saada Bettinan laukemaan naamalleni. Sormet liikkuvat liukkaasti märkänä valuvassa naisessa. Painan kielelläni välillä voimakkaammin ja liikutan sormia etsien niillä samalla kohtaa mikä saa Bettinan kiemurtelemaan eniten. Lisään tahtia ja kuuntelen miten syvä huokailu lisääntyy. Runkkaan keskisormella ja nimettömällä sormia hiukan koukistaen ja tunnen miten märkä pillu alkaa puristella tahattomasti sormiani. Tunsin miten koko kroppa jännittyi ja hengitys muuttui raskaammaksi huokaillen todella syvään. Otin sormet ulos ja koskettelin huulillani sisäreisiä ja vatsaa, liikkuen samalla ulospäin. Suutelin raukeana makaavaa Bettinaa ja nousin ylös. Otin viinilasit ja ojensin toisen hänelle.

Istun sängylle ja heiluttelen seisovaa kalua. Bettina ymmärtää vinkin, siemaisee viiniä ja laskee lasin lattialle. Menen selälleni sängylle, laitan pari tyynyä pääni alle ja alan nauttia maisemista. Bettina käy suoraan asiaan, tarttuu kalustani kiinni ja ottaa sen todella syvälle suuhunsa. Käänsin hänet sivuuni melkein kuin 69-asentoon mutta niin että hän oli vierelläni. Näin pystyin samalla hyväillä pakaroita ja työntää sormet hänen sisäänsä.

Kaluni on kuolasta märkä ja sytyn itse vielä lisää siitä että pystyn samalla sormeilla märkää pillua. Bettina nuolee välillä kiveksiäni ja runkkaa kuolasta märkää kalua. Paina hellästi kädellä päästä tahtia ja kontrolloin omaa nautintoa. Pian Bettina lopettaa ja kiipeää päälleni, ottaa kädellään tukevan otteen kivikovana seisovasta kalustani ja istuu hitaasti sen päälle. Mielihyvän tunne valtaa koko kropan,  huokailen ja kuljettelen käsiäni rinnoilla ja vuorotellen lanteilla. Katson miten halua uppoaa karvattomaksi ajeltuun tavaraan. Bettina vaihtaa asentoa kyykkyasentoon ja tekee todella syviä ja hitaita liikkeitä. Pidän häntä pakaroista kiinni, hyväilen ja läimäyttelen kevyesti.

nude-1337532_1280

Käännän Bettinan selälleen sängylle ja menen päälle lähetyssaarnaaja asentoon. Suutelen kaulaa ja näykin rintoja, samalla laitan kalun sisään, otan hellästi niskasta kiinni ja alan panna häntä rivakkaa tahtia. Pitkä koko päivän kestänyt jo kaupungilla alkanut esileikki on nostanut fiilistä koko ajan ja tunnen miten oma kiimani nousee entisestään. Bettina nostaa jalat olkapäilleni niin pääsen työntämään lujaa ja syvälle, katson samalla miten hyvältä näyttää kun kalu uppoaa kuumaan lihaan.

Vetäydyn ulos, sormeilen vähän märkää pillua ja komennan Bettinan kontalleen. Otan pakaroista kiinni ja työnnyin hitaasta mutta kerralla syvälle sisään. Otan hiuksista otteen ja vedän hänen päätä taaksepäin. Toisella kädellä hyväilen rintoja jotka heiluvat panemisen tahtiin. Bettina koskettelee itseään ja välillä sormet koskevat myös kaluani ja kiveksiä. Nautin joka sekunnista ja lisään tahtia. Haluan että Bettina laukeaa nyt jotta pääsen itsekin purkamaan lastin. Sormet seikkailevat jalkovälissä ja hengityksen muuttuminen raskaammaksi paljastaa tulevasta orgasmista. Hyväilen selkää ja pakaroita, kädet vaeltava pitkin seksikkäästi hikistä vartaloa. Bettina voihkaisee äänekkäästi ja värisee hetken.

erotic-1539514_1280

”Hyvä tyttö”, totesin ja jatkoin vielä hitaasti muutaman työnnön. Lopetan ja siirryn sängyn vierelle seisomaan. Bettina istuu sängyn reunalle kuin ajatuksiani lukien ja ottaa kullini suuhunsa. Toisella kädellä kiveksiäni hyväillen ja toisella tiukasti puristaen kalun varresta. Lämmin suu hyväilee kiimasta kivikovaa kalua. Pidän kummallakin kädellä päästä kiinni ja vedän brutaalisti tahtia. Tässä kohtaa kaikki hienostelu on kaukana ja nyt haluan vain oman orkkuni. Bettina lypsää kaluani, hyväilen toisella kädellä rintoja ja toisella pidän hiuksista kiinni. ”Nyt tulee”, laukean Bettinan suuhun. Polvet meinaavat valahtaa nautinnosta alta. Bettina ei hidasta tahtia laukeamiseen vaan jatkaa imemistä, nautinto on sellaista luokkaa kuin voisi kuvitellakin koko päivän kestäneen panetuksen purkautuessa. Bettina sylkee lastin suusta käteensä ja antaa loppujen valua suupielistä. Näyttää ihanan rivolta kun hän levittää kädessään olevaa satsia rinnoilleen toisella kädellä vielä runkaten viimeiset ulos.

Istun sängylle ja rojahdan siihen selälleni. Koko reissun raportointi ei hirveästi poikkeaisi sisällöltään ensimmäisistä päivistä. Tosin joitain päiväretkiä tehtiin mutta sellaista muodollista säätöä, oikeastaan kaikki mielenkiintoni oli seuralaiseni housuissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: