Etätöitä ja seksiä

Edellinen päivä päättyi siihen että itseäni muutaman vuoden vanhempi Jutta päätyi luokseni suoraan työpaikaltaan. Simppeli ilta missä näin vaivaa ja olin jopa etäisesti romanttinen vaikka en missään tapauksessa kaipaa mitään parisuhdetta ainakaan tässä vaiheessa elämääni. Kokkailin pientä syötävää, avasin viinin ja paneskelimme. Peruskaava joka toimii ilman ruokaakin.

Aamulla Jutta oli herännyt ennen minua ja puuhasi keittiössä puolipukeissa. Jutalla oli minun valkoinen kauluspaita päällä mutta napit olivat auki. Rinnat vilahtivat välillä paidan alta, pidän muutenkin kiusoittelevaa pukeutumista seksikkäänä joten siirryin lähemmäs ihastelemaan näkyä. ”Keitin kahvia, otatko?” Jutta kysyi. Otin kaapista kupin, laitoin sen pöydälle sanomatta mitään. Katsoin pitkähkön naisen puuhailua ja maistelin kahvia. ”Mikset tekisi etäpäivää luonani?”, kysyin Jutalta ja katsoin anovasti. ”Voisin olla puolipäivää täällä jos saan työrauhan”, Jutta vastasi. En kommentoinut tähän enään mitenkään vaan painelin suihkuun.

Suihkusta tullessani katselin kuinka Jutta naputti konettaan keskittyneesti sängyllä istuen, välillä puhuen puhelimessa. Jutan työ on liikkuvaa ja hän buukkailee seuraavan viikon menojaan, konetta naputtaen ja sankaluurit päässä samalla puhuen. Iloinen ääni kun soittaa niin nainen saa tapaamisen toisensa perään. Menen sängylle istumaan Jutan taakse, siirrän hiuksia sivuun, suutelen niskaa ja kaulaa. Kuulen samalla hiljaisesti luureista kuuluvan asiakkaan äänen. Jutta huokaa ja yrittää samalla keskittyä puheluun. Laitan käden paidan alle ja otan rinnan käteeni. Hyväilen niitä ja kuljettelen toista kättä vatsalla. Työnnän käden housuihin samalla kokoajan niskaa suudellen.

Työnnän kättä syvemmälle housuihin ja kallistan Juttaa hiukan taaksepäin jotta saan käden mahdollisimman syvälle housuihin. Pyörittelen hiukan sormella ja työnnän sen varovasti sisään. Jutta nytkähtää edelleen kokoajan puhelimessa puhuen. Jutta nojaa minuun ja tuntee varmasti selkäänsä vasten seisovan kaluni. Pian Jutta totetaan puhelimeen, ”kiitos tästä ja nähdään ensi viikolla” ja lopettaa puhelun. ”Sinä ilkimys” Jutta toteaa ja laittaa luurit päästään sängylle. Kaadan hänet selälleen ja vedän toisellä kädellä pikkuhousut pois jalasta. Suutelen Juttaa ja toisella kädellä hyväilen märkää ajeltua pillua. Työnnän kaksi sormea sisään ja otan rivakoin ottein hyvän sormetusasennon. Samalla nousen hiukan polvilleni jotta Jutta ylettyy ottamaan kaluni käteensä. Jutta puristi kalua mutta ei huokaili samalla eikä saanut sitä otettua suuhun. Lisäsin tahtia ja tunsin miten hän kostui lisää sormiini. Lopetin sormetuksen, otin käsilläni niskasta hellästi kiinni ja nostin hänen päätään niin että saatoin ohjata kaluni hänen suuhunsa. Pidin niskasta kiinni ja työntelin edestakaisin ja huomasin että Jutta samalla kosketteli itseään ja jatkoi siitä mihin minä jäin.

woman-683332_1280

Pian Jutan puhelin soi ja hän kurottui sitä kohden, ”pakko katsoa kuka se on, odotan tärkeää puhelua.” Jutta katsoo puhelintaa ja sanoo ”mun on pakko ottaa tämä” ja kaivaa lattialta luurejaan. Jutta pyörähtää vatsalleen sängylle, avaa kannettavansa ja vastaa iloisesti puhelimeen. En aikaile vaan levitän hiukan hänen jalkojaan ja työnnän sormen pilluun. Jutta ei estele mutta näyttää sormellaan ”hys hys” merkkiä. Nyökkään hyväksyvästi ja työntelen sormea edestakaisin samalla sitä pyöritelleen.

Puhelussa käsitellään asiaa joka selkeästi voi ottaa hetken joten käännän Jutan kyljelleen ja nostan vähän hänen toista jalkaa. Pyörittelen sormilla hiukan märkää jalkoväliä, otan kaluni käteeni ja työnnän sen hitaasti sisään. Pidän Juttaa tiukassa lusikkaasenossa ja panen häntä hellästi niin että hän pystyy samalla keskittymään puheluunsa. Puristelin persettä ja kuljettelen kättäni kaikkialla nauttien samalla mahdollisimman äänekkäästi. Teki mieleni kääntään hänet vatsalleen ja rynkyttää aivot pellolle tyyliin mutta en halunnu pilata työpuhelua ja otin rauhallisesti.

woman-1466236_1280

Lisäsin tahtia ja tunsin miten Jutta välillä kosketteli kiväksiäni ihan kuin yrittäisi saada minut lopettamaan mahdollisimman pikaiseen. Suutelin välillä niskaa ja päätin että lopetan kiusaamisen ja nopeutan hiukan tahtia. Osaan kontrolloida liki rajattomiin omaan orgasmiani ja tykkään pitkitetystä nautinnosta. Pystyn myös halutessani olemaan nopea ja lisään tahtia niin että tiedän saavani pian. Lisään hiukan vauhtia ja hyväilen Juttaa lanteilta ja puristelen pakaroita. Vedän kalun ulos, nousin polvilleni ja heitin koko lastin Jutan päälle. Jutta käänsi päätään poispäin ihan kuin väistääkseen osumaa kasvoihin kokoajan puhelimessa puhuen. Puristin viimeiset tipat ulos ja työnsin kalun kyljellään ovelan Jutan sisään. Fiilistelen myytaman työnnän ja pudottauduin viereen lusikkaan makaamaan. Jutta puristeli kaluani vähän kuin kiitoksen merkiksi.

Nousin ylös ja katsoin miten absurdi näky on sängyllä makaava nainen, lastit pakaroillaan ja selällään samalla hoitaen sujuvasti työasioitaan.

Haemme Jutan kanssa myös mahdollista kolmatta pyörää tai miksei toista pariakin, blogin yhteydenotosta rohkeasti viestiä tulemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: