Turun Old Bankista varattu vakipano

 

Viikon työreissun jälkeen kotiuduin Turkuun, sanoin kotosalla kävelin Foijaan syömään missä on helppo ja rauhallinen syödä omissa oloissaan. Varsinkin raskaan reissuviikon jälkeen en kaivannut hälinää vaan istuin mahdollisimman nurkassa ja nautin omasta rauhasta.

Ruokaa odotellessa selailin puhelinta ja laitoin viestejä muutamille vanhoille tuttaville joita olen tapaillut vuoden aikana. Syötin nappasi ensimmäisenä Anu, jonkinlaisena sihteerinä työskentelevä sporttinen mimmi jolla on huomattavan varakas mies. Tutustuimme ystäväni häissä jossa hän oli miehensä kanssa. En tunne miestä, tiedän toki mitä hän tekee elääkseen. Siinä hän on onnistunut hienosti ja kasvattanut menestyvän yrityksen omalla alallaan. Vaimonsa kohtelussa kaveri ei ole kuitenkaan yhtä kartalla miten tälläistä naista tarvii hoitaa.

No minun tehtäväni ei ole murehtia heidän parisuhdettaan, häissä vain jäi pieni pilke kummallekin silmäkulmaan ja olen tavannut tämän jälkeen Anun hotellissa lounastreffien merkeissä. Nyt Anu vastasi että on naisten kesken liikenteessä joten voisin liittyä huomaamatta seuraan mutta olla muina miehinä. Söin ruokani loppuun, maksoin ja kävelin pari korttelia Old Bankkiin. Pankki on äärimmäisen tyylikäs paikka, nimensä mukaisesti vanha pankki jossa on jopa holvi alakerrassa tallessa ja esillä. Pankkisalin arkkitehtuuri on kaunista ja sisustus mukailee -60 ja -70 lukujen pankkisalia.

bar-872161_1280.jpg

Pankkiin pääsee päällystakissa sisään ja asiakkaat ovat sekoitus kaikenlaista pukeutumista. Kauluspaita, farkut ja pikkutakki päällä sulauduin joukkoon vaikka osa oli tyylikkäästi iltapuvussa ja monilla miehillä puku päällä. Puku on joskus työelämässä välttämätön mutta vapaalla välttelen sitä mahdollisimman pitkään. Astelin innoissani mutta samalla varovasti kohti seuruetta. Normaalisti voisin laittaa viestin ja pyytää Anun kotiini laitolle mutta nyt satuimme kumpikin olemaan liikenteessä. Toivoisin että emme päätyisi edes luokseni vaan mieluiten tyhjentäisin kassit nopeasti jossain ja menisin nukkumaan. Raskas työreissu vaati aidosti veronsa mutta myöskin mielihalut vievät omaan suuntaansa. Itseasiassa mieluiten istuisin sohvalla ja katsoisin kun joku imee kulliani mutta saatan nyt vähän nähdä vaivaakin.

Huomasin Anun kaveriporukassaan ja moikkasin häntä samalla kaartaen tiskille. Anu tuli pian perässä viereeni ja jutteli iloisena. Anu oli hiukan humalassa ja iloisella tuulella. Päällään hänellä oli ohut silkkisen näköinen mekko joka jätti selkää paljaasi ja oli todella ihonmyötäinen. Mieleni teki laskea käsi pakaroille mutta en halunnut alkaa vehdata Anun kavereiden edessä, naiset selvästi mittailivat katseellaan että mikä mies oikein olen. Mutta Anu sanoi heti että hänen kaverinsa Heli asuu parin korttelin päässä ja voisimme hänen sanojensa mukaan käydä siellä ”nopeasti nussimassa”. Tykkään siitä kun nainen sanoo suoraan ilman sievistelyä. Ja ilmeisesti tyttöporukassa on muutenkin jaettu ilot ja surut joten luovutin peiteroolini sattumalta paikalle tulleesta tuttavasta nopeasti

Olin myös suora ja sanoin että ”mennäänkö samantein, pääsette sitten jatkamaan iltaa?” totesin ja katsoin Anua. ”Mennäään, odota haen avaimet”, Anu vastasi ja katosi kaveriporukkansa luo. Samalla yksi nainen kaveriporukasta lipui viereeni baaritiskille ja odotti vuoroaan tilata. Nainen katsoi odottavasti baarimikkoa kohti ja sanoi päätään kääntämättä minuun päin ”meinaatko panna Anua?” Nojasin itse selin tiskiin, käänsin päätä naiseen päin ja vastasin, ”sellainen oli ajatus”. Nainen kääntyi minuun päin, hymyili ja totesi vain, ”kiva” ja jatkoi odottamista. Koska naiset selvästi jakoivat kaiken suhteellisen avoimesti mietin mielessäni että minutkin on varmaan analysoitu läpikotaisin ja kaikki aikaisemmat tapaamiset on puitu läpi.

Anu tuli tiskille avainten kanssa ja sanoi että ”nyt mennään, meillä on tunti aikaa”. Naiset jatkoivat vielä muihin rientoihin joten tässä nousukiidon hakuvaiheessa osa jäi ottamaan pohjia kun yksi halusi jotain muuta. Hänen kaverinsa asunto oli talossa mistä on näkyvä suoraan pääkirjaston suuntaan. Menimme alaovelle, Anu katsoi ovikoodin puhelimestaan ja menimme rappuun, Hissi oli tulossa alas ja odotimme hissin ovella, ovi aukesi ja vanhempi rouva astui ulos. Tervehdin rouvaa ja astuimme hissiin. Samalla hetkellä kun ovi meni kiinni tartuin Anun takapuoleen ja suutelin häntä, Anu tarrasi minuun kiinni ja veti minua itseään vasten.

girl-in-the-elevator-1382909_1280

Nostin mekkoa ylös ja revin stringit jalasta. Anu ravistelu housut lattialle ja koskettelin sormella jalkoväliä takaapäin. Anulla oli ohutta hävykarvoitusta ja se pysyi siistinä ilman ajeluakin. Hissi kilahti viidenteen kerrokseen ja astuimme ulos hissistä. Anu korjaili mekkoaan jos joku tulisi vastaan.

girl-in-the-elevator-1382908_1280

Menimme hänen kaverinsa asunnon ovelle,  astuimme sisään ja vedin oven perässäni kiinni. Asunto oli pieni mutta todella tyylikäs, talon ulkouodosta poiketen kaikki oli uutta ja kiiltävää. Omistajalla oli selvästi hyvä maku. Katsoin kelloa ja naisseurueen antama aikaraja juoksi kokoajan. Asunnossa oli punainen nahkasohva mihin Anu istui ja pudottautui selällään vetäen samalla hamettaan korviin. Katsoin alapää paljaana makaavaa naista ja komensin ”hyväile itseäsi!”. Anu on todella estoton eikä pelkää kokeilla tai tehdä mitään edes muiden katsellessa. Anu nuoli sormiaan yksi kerrallaan katsoen samalla minua silmiin.

Katsoin kuinka sormet pyörivät villisti jalkovälissä ja availin samalla omia housujani. Otin kalun esiin ja puristelin sitä kädessä, semikovasta kivikovaan ei kauaa kestänyt kun katselin ja kuuntelin edessäni huokailevaa naista. Laitoin omia sormiani sekaan ja hyväilin märkää vakoa. ”Tule jo”, Anu sanoi ja nosti mekkoaan ylemmäs. Menin hänen päälleen ja survaisin hellästi mutta määrätietoisesti kullin kerralla pohjaan asti. Anu voihkaisi ja otti minua lanteilta kiinni. Aikaa ei ollut tuhlattavaksi joten aloitin rivakoin työnnöin ja suutelin Anun märkiä huulia. Pienessä nousuhumalassa oleva nainen tuoksui hiukan alkoholille mikä on omaan makuuni jollain tavalla todella seksikästä.

Anu heilui sohvalla rynkytyksen tahtiin ja sanoi että ”älä sotke mun tukkaa”, nauroimme molemmat hetken lausahdukselle mutta käskin Anun kontalleen sohvalle. Sohva oli juuri oikean korkuinen takaapäin panemiseen, levitin käsillä pakaroita ja katsoin uppoavaa kalua. Mieleni teki ottaa hiuksista kiinni ja vetää samalla mutta tässä kohtaa piti muistaa se kampaus. Lisäsin välillä tahtia ja välillä hidastin, aina hidastaessa Anu värähteli ja antoi merkkejä omasta tulemisestaan. Nostin mekon niin ylös että koko selkä oli paljaana. Nojasin toisella kädelläni sohvaan ja toisella pyörittelin klitorista. Samaan aikaan panin kuin kani kiihtyvällä tahdilla. Samassa Anu laukeasi ja lysähti sohvalle vatsalleen. Läimäyttelin Anua pakaroille ja sujautin sormeni vielä orgasmista herkkään pilluun. Anu huokaili ja hymyili vienosti.

”Mitäs sulle tehtäisiin”, Anu kysyi ja jatkoi että baariin mennessä ei sisään laukeaminen onnistu eikä se välttämättä olisi kotonakaan hyvä juttu. Vedin Anun istualleen sohvan reunalle osoittelin kalulla kuten aseella kohden kasvoja.

 

erotic-1858208_1280.jpg

Olisin halunnut ottaa hiuksesta kiinni ja Anu tiesi sen. ”Ota mua niskasta kiinni”, hän sanoi ja otti kullini suuhunsa. Samalla Anu pudotti kokonaan pois mekkoaan, ilmeisesti välttääkseen mahdollisen sotkeutumisen, toiminnan nainen. Vedin toisella kädellä niskasta tahtia ja toisella puristelin kiinteitä rintoja, pienet käteen istuvat rinnat tuntuivat hyvältä kädessä ja tunsin että minulta tulee pian. Anu runkkasi toisella kädellä ja toisella puristeli kiveksiä märkien huulien tehdessä mut liki hulluksi.

Varoitin hiukan että nyt tulee ja jatkoin tahdin painamista, Anu rykäisi hiukan kun purkauduin voimalla hänen suuhunsa mutta jatkoi loputtoman pitkän tuntuisen orgasmin loppuun saakka. Kokoajan tahtia hidastaen ja kuin lypsäen kaiken tyhjäksi. Lopulta Anu laittoi käden suunsa eteen, nojasi hiukan eteen päin, nielaisi ja näytti minulle tyhjää suuta, ”reipas tyttö totesin” silittäen häntä poskesta.

Anu nousi ylös ja alkoi pukea päälleen. Kiedoin vielä hänet otteeseeni ja sormeilin pillua, ”en saa susta tarpeekseni, meidän tarvii tapailla useammin” . Sain vastaukseksi hyväksyvän hymyn ja suukon poskelle. ”Osta jotain kivoja leluja ja varaa meille hotelli”, Anu ehdotti. Tätä ei tarvitse kirjoittaa muistiin vaan menee prioriteettilistalla melkoisen ylös.

Suutelin Anua vielä asunnon ovella ja sitten poistuimme kumpikin tahoillemme. Saan vielä viestinä kesken tyttöjen illan vessassa otetun kuvan missä Anu vilauttaa pakaroitaan, ikään kuin muistutukseksi mitä on taas tarjolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: