Hotellikivaa Jyväskylässä

Olin viikon reissussa, pahoittelen raporttien puutosta mutta se ei tarkoita hiljaiseloa. Työreissu käsitti vähän Jyväskylää ja pienen mutkan kautta Pohjoisempaa Suomea. Jyväskylässä olen joskus aikaisemminkin käynyt reissuillani ja jos merimiehellä on nainen joka satamassa on minulla nyt kuitenkin keskimääräistä isompi luettelo numeroita mihin voi hädän tullessa soittaa. Niinkuin minullakin niin monella naisella on omat mieltymyksensä ja myös vahvuusalueet.

Pohjustan Jyväskylän deittiäni Tuulaa sen verran että hän on hiukan päälle 40- vuotias äärettömän tyylikäs itsestään huolta pitävä nainen. vaaleat hiukset ja sihteerikkösilmälasit ovat suoraan kuin juonellisesta pornoelokuvasta. Tuula pitää nopeasta toiminnasta, ei jaksa ylimääräistä jorinaa ja on todella taitava antamaan suuseksiä. Ja toki kaikki suuseksistä pitävät antavat sitä mielellään mutta tässä tapauksessa olen joskus hänelle käyttänytkin termiä ”sä tosiaan taidat tykätä kullista.”

womens-2303382_1280.jpg

Vaimomatskua varmasti jollekin. Laitoin edellisenä iltana viestiä Tuulalle kun olin lähdössä reissuun että onko hän kaupungissa ja kiinnostaisiko häntä tavata. Sain viestiin tuttuun tyyliinsä vastauksen, ”kellonaika?”, toiminnan nainen ajattelin ja vastasin olevani noin 19.00 aikaan hotellilla.

Hoidin päivällä asioita Helsingissä josta ajoin illaksi Jyväskylään, olin varannut huoneen kahdelle koska Tuula on aikaisemminkin jäänyt yöksi, toivoin samaa nytkin. Itseasiassa kerroin jo päivällä viestissä hänelle että huominen aamu on itselläni kiireetön, ikäänkuin vinkiksi. Poimin Tuulan kyytiin rautatieaseman parkista jossa hän loikkasi nopeasti kyytiin. Suutelin Tuulaa ja lähdin ajamaan kohti hotellia. Tuula oli pukeutunut vähän lentoemäntä tyyliin, tumma tiukka hame, valkoinen kauluspaita ja tyköistuva takki. Kuin lisätäkseen paineitani asun kruunasi nahkakäsineet. Olen joskus sanonut pitäväni lentoemo tyyliin pukeutumisesta ja sitä on nyt sitten tässä paketissa tarjolla. Pidin kättä Tuulan reidellä ja ajoin auton parkkihalliin.

Paviljonki on kiva hotelli jossa vietän paljon aikaa. Olin varannut saunallisen huoneen kun ajatus oli kaiken muun päälle myös oikeasti rentoutua. Oma päiväni oli suhteellisen raskas. Otin laukun auton takakontista ja huomasin vielä että Tuulalla on pitkät nahkasaappaat korkeilla koroilla. ”Sä näytät todella hyvältä”, totesin ja lähdimme kävelemään kohti hissiä. Olen sanonut ennenkin mutta parasta tälläisissa mutkattomissa  suhteissa on suora puhe. Tiedämme mistä kumpikin pitää ja homma rakentuu sen ympärille. Näin kaikki säästyvät monenlaiselta jauhamiselta.

Kuljetin kättä Tuulan pakaroilla, totesin sen kummemmin pohtimatta että ”haluan että imet mun kullia…” Tuula hymähti ja samalla hissin ovi aukesi. Kävelimme respaan ja kirjauduimme sisään. Tilasin aamuksi aamiaisen huoneeseen ja lähdimme taas jatkamaan hissillä matkaa.

Huone oli tilava, isot ikkunat ja huonetta hallitsi iso parisänky. Laitoin saunan päälle ja otin laukustani viinipullon. Tuula istui sängyllä, polvet siveellisesti ristissä. Toi nainen tiukassa hameessaan oli seksikäs näky. Tumma bisnespukeutuminen, silmälasit ja huoliteltu ulkonäkö sytyttivät todella. Lisäksi tieto siitä että ei tarvitse miettiä tai tehdä ihmeempiä temppuja että pääsisin panemaan tätä pakkausta lisäsivät tilanteen sähköä.

girl-1341292_1280.jpg

Tules tänne, Tuula sanoi. Menin hänen viereensä seisomana, hän istui ja katsoi mua silmiin silmälasiensa yli. ”Haluatko että otan sulta suihin”, Tuula kysyi. En sanonut mitään vaan avasin vyöni ja tiputin housut nilkkoihin. Tuula kosketteli kaluani boxereiden päältä. ”Täällä ollaan jo vähän hereillä”, Tuula totesi ja veti housuja alas. Kalu heilahti esiin ja Tuula nappasi sen käteensä. Tuula otti napakan otteen kalusta, katsoi minua kokoajan silmiin ja kosketti kielellä pallejani. Kuin sähköiskun saaneena huokaisin syvään ja laskin kädet Tuulan olkapäille. Tuula nuolaisi kämmentään ja sormiaan, lämmin ja märkä käsi tarttui kulliini ja alkoi runkata sitä. Toisella kädellä hän kosketteli kiveksiäni ja puristeli niitä hellästi. Tässä on todellakin vahva osaaminen siitä miten minua pitää miellyttää. Nautin niin katselusta kuin mielihyvän tunteesta. Tuula otti kalun suuhunsa ja alkoi imeä sitä samaan aikaan sitä runkaten ja lypsäen. Yritin laittaa käteni Tuulan paidan alle mutta hän siirsi käteni sivuun sanomatta mitään ja jatkoi suuhoitoa. Tuula on todellinen syväkurkku ja hän osaa työntää kielen ulos samalla kun ottaa kalun syvälle suuhun, niin syvälle että pystyy koskettamaan samalla kielellään palleani. Välillä selvästi yökkäysrefleksiä vältellen mutta aina välillä ottaa kaluni niin syvälle että tuntuu kuin se menisi niskaan asti. Välillä Tuula päästää kalun suustaan ja runkkaa villisti kuolasta märkää kullia. Tuulan suupielistä ja leuasta valuu kuola todella seksikkään näköisesti.

girl-1272781_1280

Tuula jatkaa imemistä samalla runkaten, tässä kohtaa en enään yritä tai edes halua pidätellä vaan sanon että ”multa tulee ihan just”, otan Tuulaa hiuksista kiinni ja vedän tahtia kuin kuin panisin häntä suuhun. Tunnen että laukean ihan just, päästän hiuksista kiinni ja katsoin kuinka Tuulan huulet liikkuvat tiukkana kaluni ympärillä. Laukean valtavalla voimalla hänen suuhunsa ja huomaan kuinka hän silti haluaa jatkaa nautinnon loppuun asti. Osa lastista purskahtaa Tuulan suusta ulos sotkien hametta ja paitaa. Täytyy sanoa että näky on melkoisen seksikäs. Tuula lopettaa, runkkailee hitaasti kaluani ja pyörittelee suussaan kielellä valtavaa lastiani lopulta sen nielaisten. ”Sulla taisi olla paineita” Tuula totesi ja nousi ylös. Istuin itse sängyn laidalle raukeana ihan kuin kelaillen mitä juuri äsken tapahtui.

Tuula riisui paitansa ja hameensa. Katselin kuin näytöstä miten seksikäs nainen riisuuntui edessäni. Tuula pudottaa rintaliivinsä lattialle ja seisoo edessäni ilman paitaa pelkästään hameessa jonka etumus on vielä roiskeissa edellisestä setistä. ”Saat kyllä luvan nussia mua kunnolla” Tuula sanoo ja kääntyy edessäni selin. Hän pudottaa hameen lattialle heittäen sen jalallaan sivuun. Koskettelen Tuulan pakaroita kuljettelen kättä pitkin reittä.

Tuulan ottaa pikkuhousuistaan kiinni, kumartuu niin että saa ne lattiaan asti. Katson miten kumartuneen kaunottaren herkkupillu on edessäni. Koskettelen sitä sormillani samalla pakaroita puristellen. Nuolaisen sormeani ja työnnän sen hitaasti pyöritellen sisään. Tuula nojaa polviinsa ja pitää takapuoltaan kuin tarjolla jotta voin sitä sormeilla. Runkkaan Tuulaa sormellani ja ihailen näkymiä.

Tuula nousee ja vetää minut kädestä ylös myös; ”käydään nopeasti saunassa”. Ahtaudumme molemmat suihkuun. Tuula on selin minuun, lämmin vesi valuu pitkin Tuulan kroppaa. Suutelen Tuulan niskaa ja hyväilen rintoja. Tuula ottaa suihkun käteensä, pesee nopeasti itseään ja katoaa saunan puolelle. Pesen itseäni ja menen perässä. Sauna on pieni, kahden hengen lauteilla. Tuula istuu lauteilla toinen jalka kiukaan edessä olevalla kaiteella ja toinen samalla lauteella missä hän istuu. Siistiksi ajeltu posliini tuijottaa suoraan minuun kun astun saunaan. Tuula hymyilee ja koskettelee rintojaan. Jään suoraan alemmalle lauteella ja nuolaisen hitaasti alhaalta ylös Tuulan pillua. Puhdas pillu on yksi parhaita makujaan mitä maa päällään kantaa. Maistelen kielellä Tuulaa ja levitän samalla hänen jalkoja lisää. Kuljettelen kieltä ylös ja alas, herkuttelen näkymällä ja koskettelen samalla Tuulan vatsaa. Kuljettelen kättä pitkin märkää ihoa.

girl-1491052_1280

Työnnän välillä kielen sisään ja maistelen märkänä valuvaa Tuulaa. Nousen polvilleni alemmalle lauteelle ja koskettelen kalullani märkää pillua, kiusoittelen ja laitan sen välillä sisään ottaen heti ulos. Lopulta työnnän sen hitaasti sisään. Pidän sitä hetken pohjassa ja suutelen Tuulan nännejä. Pyörittelen kielellä ja näykin hellästi hampaillani. Hitaasti ja kiusoitellen työnnän aina syvälle ja pois. Koskettelen samalla peukalolla klitorista. Katson ja nautin näkymästä miten kaluni oppoaa pehmeään posliiniin. Työnnän sormen huokailevan Tuulan suuhun, pehmeät huulet tuntuvat hyvälle sormissakin. Vetäydyn ulos ja nousen pois, ”mennään sänkyyn” sanon Tuulalle ja hän seuraa perässä.

Suutelen Tuulaa komennan hänet kontalleen sängyn reunalle. Sänky on niin korkea että voin seistä lattialla ja herkullinen takapuoli on juuri oikealla korkeudella. Työnnän ensin  sormen kontallaan olevan paistin pilluun ja hyväilen märkää herkkua hetken. Työnnän kalun sisään, otan Tuulaa hiuksista kiinni ja panen kiiihtyvällä tahdilla. Läimäytän pakaroita toisella kädellä ja nautin kyydistä täysin siemauksin. Puristelen Tuulan pakaroita ja levitän niitä jotta näen miten kalu oppoaa märkään vakoon. Kumarrun eteenpäin ja nipistän Tuulaa nänneistä, hyväksyvä huokaus ja värähdys kertoo mielihyvästä. Vedän kalun ulos ja menen polvilleni lattialle, nuolaisen kontallaan olevaan Tuulaa ja ahmin märkää pillua suullani. Työnnän sormen sisään ja nuolen samalla pitkin liikkein alhaalta ylöspäin. Välillä imen klitorista suuhuni ja pyörittelen sitä kielelläni. Tiedän että Tuula pitää tästä, työnnän kaksi sormea sisään, runkkaan niillä nopeasti ja samalla lirkuttelen kielelläni klitorista, hakien hyvää ja oikeaa kohtaa minkä huomaan aina siitä miten Tuulan hengitys reagoi. Välillä Tuula alkaa hengittää raskaasti ja tiedän että hän laukeaa pian.

Nopeutan tahtia, asento on hankala ja pelkään että käsi puutuu väärään aikaan, samalla kuitenkin Tuula huudahtaa ja alkaa värähdellä edessäni. Tunnen voimakkaan puristelun  sormissani kun Tuula laukeaa käsilleni. Työntelen vielä hetken sormia edestakaisin ja nousen ylös. Työnnän Tuulan vatsalleen sängylle ja menen hänen päälleen. Ohjeen kullini suoraan sisään ja alan panemaan. Tuula on vielä orgasmista hellä ja voihkii äänekkäästi panemisen tahtiin. Tykkään äänekkäistä naisista ja tämä vain ruokkii tulta. Lisään tahtia, Tuulan pakarat tuntuvat todella hyvältä kroppaani vasten. Suutelen Tuulan niskaa, käännän hänen päätään ja suutelen märkiä huulia.

girl-1243126_1280.jpg

Tuula työntää takapuoltaa ylöspäin jotta pääsen rynkyttämään apinan raivolla. Hillitön läiske ja Tuulan äänekäs voihkiminen täyttää huoneen. Nojaan käsiini ja katson miten pakarat värähtelevät jokaisesta osumasta kun kroppamme hakkaavat yhteen.  Hiljennän tahtia ja pyörähdän Tuulan viereen, käännän hänet selälleen niin että pääsen työntymään sisään ja samalla hyväilemään klitorista. Koskettelen Tuulaa toisella kädellä ja toisellä pidän häntä niskasta kiinni. Koko jalkoväli on todella märkä kiimasta, liukastan sormia ja pyörittelen sormilla klitorista samalla panen niin lujasti kuin asennossa voi. Ote niskasta varmistaa että paisti ei karkaa mihinkään. Katson miten Tuulan rinnat heiluvat panemisen tahtiin, kivikovien nännien heiluminen on maagista katsottavaa.

Tuula laittaa oman kätensä jalkoväliin ja hoitaa itsensä toiseen huippuun samalla kun lisään tahtia niin paljon kuin ikinä voin. Tuula huutaa äänekkäästi kun tulee ja tunnen miten pillu kostuu ihan äärimmäisen märäksi. Liikuttelen hitaasti edestakaisin vielä pitkään jotta Tuula saa nautittua jokaisen pisaran orgasmista.

Siirryn Tuulan päälle lähetyssaarnaaja asentoon jotta voin suudella rintoja, kaulaa ja maistella häntä kaikkialta. Tuula nostaa jalat ristiin selkääni ja rynkytän taas hullun raivolla. Tuula puristelee pillullaan kaluani ja nautin jokaisesta sekunnista. Jatkan niin pitkään kunnes tunnen että en halua enää pidätellä. Vedän kalun ulos ja runkkaan itseni Tuulan vatsalle. Saan valtavan orgasmin joka lennättää mällit aina niin vatsalle kuin osan hiuksiin asti. Tuula naureskelee ja levittää lastia vatsalleen. Työnnyn uudestaan vielä sisään ja nautin jälkiväristyksistä. Jokainen työntö orgasmin jälkeen tuntuu todella hyvältä. Suutelen Tuulaa ja lysähdän hänen päälleen raukena. Hikiset kropat tarttuvat toisiinsa kiinni.

”Tuliko hyvä”, Tuula kysyi hymyillen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: