Julkkiskokin vaimoa

Olin Turussa jokin aika sitten uuden ravintolan avajaisissa. Lähinnä puoliksi pakotettuna kun yhteistyökumppani oli tässä kuviossa vahvasti mukana ja ajauduin sitä kautta paikalle. Nämä tilaisuudethan ovat sellaisia missä itseään julkkiksina pitävät ihmiset kehuvat toisiaan. Todellisuudessa he ovat tulleet paikan päälle ilmaisen juotavan ja töiden perässä.

Paikka oli Turun keskustassa joten menin paikalle kävellen. Kävin ottamassa Edisonissa oluen ja Jallushotin ennen paikalle menoa. Siltä varalta että tarjoilua ei ole heti, selvinpäin tämä porukka on sietämätöntä. Kiertelin hetken ravintolaa joka sinänsä oil ihan positiivinen yllätys ollakseen ns mogulin paikkoja. Innostuin sen verran että ajattelin josko löytäisin täältä jotain kotiinvietäväksi. Törmäsin telkkaristakin tuttuun kokkiin ja hänen vaimoonsa jossain kohtaa, tunnemme eräästä kuviosta jokusen vuoden takaa. Hän oli suhteellisen hyvässä maistissa ja melkoisessa änkyrässä. Juttelin hänen kanssa hetken, mielistelin vähän niinkuin tälläisissä on tapana.

alcohol-1889682_1280.jpgKokki lähti pian jatkamaan matkaa mutta hänen vaimonsa jäi juttelemaan kanssani. Hänellä on mielestäni jonkin verran nuorempi vaimo mutten ensimmäiseksi viitsinyt sitä kysyä. Kyselin mielipidettä paikasta ja vähän kesän suunnitelmista. Tiedän että Hannele matkustelee paljon.

Hän on nähnyt vaivaa ja pukeutunut todella tyylikkäästi avajaisiin, pitkä iltapuvun tapainen tiukka asu myötäili vartaloa kivasti. Jutellessa mittailin avoimesti häntä katseellani. Mietin että miltä häntä mahtaisi tuntua panna. Hänen kanssaan oli itseasiassa todella kiva jutella, ei kiusallisia hiljaisia hetkiä vaan juttu luisti ja oli hauskaa. Hänen miehensä kävi välillä myös mukana ja oli todella humalassa. Lopulta hän lyöttäytyi seuraan ja jossain kohtaa lähdin itse pois seurueesta. Ajattelin että kävi lopulta tuuri etten kiimahöyryissäni kehitä sen isompaa sotkua. Ajattelin vaihtaa kokonaan ravintolaa ja lähdin ulos. Kävelin hyvinkin lähellä olevaan Kuka Baariin ja tilasin oluen. Samalla puhelin piippasi ja sain viestin Hannelelta; ”oletko vielä täällä?”, hän kysyi. Kerroin että vaihdoin paikkaa ja taidan valua pian kotiin. Viesti antoi toivoa kyydistä koska hän oli nähnyt vaivan kaivaa numeroni, ei se salainen ole mutta tuskin hänellä sitä ennestään oli, analysoin tilannetta. Hannele vastasi nopeasti viestiin että miehensä oli huonovointinen ja lähtee kotiin. Hän haluaisi jäädä hetkeksi ja kysyi saako liittyä seuraan. ”Toki”, vastasin ja join oluen loppuun.

Ajattelin että saatan olla väärässä mutta ajattelin käydä pelaamassa muutaman euron vessan kondomiautomaattiin, ihan vain kaiken varalta. Samalla kun tulin vessasta astui Hannele sisään baariin. ”Kiva paikka”, Hannele totesi ja ihasteli suhteellisen boheemin ravintolan sisustusta. Pidän itse paikasta kun se on aina täynnä pirteästi erilaisia ihmisiä. Istuimme pieneen pöytään kaksistaan, Hannele katsoi välillä todella pitkään minua silmiin sanomatta mitään. Kysyn Hannelelta haluisiko hän vaihtaa paikkaa? ”Lähdetään johonkin ihan muualle” hän totesi ja nousi samantein ylös. Nousin perässä ja kävelimme ulos.

Kävelimme Aurajoen rantaan ja istuimme sinne hetkeksi penkille istumaan. Tilanne voisi olla jonkun mielestä romanttinen jos en joutuisi kokoajan miettimään ettei minua yhdistetä tähän naiseen väärässä mielessä. Pariskunta on kuitenkin usein lööpeissä joten vaimopuoliskokin varmasti tunnistetaan. Siirryin vähän lähemmäs ja laitoin käden Hannelen olalle. Hannele kääntyi minuun päin ja katsoi minua silmiin. En sanonut mitään vaan suutelin häntä. Hannele vastasi suudelmaan ja otti minua niskan takaa kiinni. Hannele lopetti ja sanoi että me ei voida jäädä tähän. Ehdotin suoraan että mennäänkö käydään hotellissa, Hannele nyökkäsi hymyillen ja nousi ylös. Lähdimme kävelemään kohden rannassa sijaitsevaa Radissonia. En halunnut viedä häntä kotiini, olisin voinut mutta en tiedä miksen halunnut. Neutraali maaperä on aina parempi tälläiseen toimintaan.

Kävelemme rantaa pitkin kohti hotellia kuin ketkä tahansa kaksi kulkijaa. Sanon vain kävellessäni Hannelelle, ”oletko varma että tämä on hyvä idea, en halua että saat tästä ongelmia.” Hannele hymyilee ja toteaa, ”minä ainakin haluan, ei mietitä sitä nyt”. Tykkään Hannelen hymystä, tykkään tosin myös tälläisestä spontaanista toiminnasta. Saavumme hotellin ovelle. Hannele kysyy että miten pääsisimme luikahtamaan sisään? Totean että emme mitenkään mutta hotellin henkilökuntaa ei voisi vähempää kiinnostaa mitä siellä tapahtuu.

Astumme isoista pyöröovista sisään ja kävelen respaan. Hannele odottaa vähän sivummalla ja minä varaan huoneen yöksi. Otan avaimet ja kävelemme hissille. Huone on kuudennessa kerroksessa, painan nappia ja ovet sulkeutuvat. Työnnän Hannelen hissin seinää vasten ja ahmin hänen huuliaan, Hannele työntää kielen suuhuni. Kielten leikittely nostaa jo entisestään kovalla tasolla olevaan panetustani entisestään. Hissi tulee kerrokseemme ja olemme ovien avautuessa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

girl-1064664_1280.jpg

Kävelemme huoneesemme, avaan oven ja päästän Hannelen edelläni sisään. Huone on Aurajoen puolella, joen valot näkyvät todella tyylikkäästi pimeän maiseman keskellä. Hannele nojaa ikkunaan ja katselee ulospäin. Menen hänen taakseen ja painan kroppani häntä vasten. Puvun selässä on vetoketju minkä avaan alas asti, puku aukeaa ristiselkään asti. Siirrän puvun olkaimet alas ja vedän pukua lattiaa kohti. Hannelen lämmin iho tuntuu hyvälle käsissäni kun kuljetan niitä pitkin hänen vartaloaan.

Siirrän pitkät hiukset sivuun ja suutelen Hannelen niskaa. Tunnen miten minulla alkaa seistä ja haluisin jo työntyä Hannelen sisään.  Vedän Hannelen pikkuhousut alas ja puristelen pakaroita. Hannele pitää itsensä kunnossa, pidän muodokkaista pakaroista ja sporttisista naisista. Painan hänen ristiselkäänsä alaspäin jotta takapuoli työntyy enemmän vielä kohden minua. Kuljetan kättä pitkin pakaroita ja koskettelen keskisormella Hannelen jalkoväliä. Varovasti ensin kosketellen, ylös alas, huomaan että Hannele on ihan märkä jo valmiiksi ja työnnän sormen sisään. Kuuma pillu tuntuu todella hyvältä sormessani. Työntelen sormea edestakaisin liukkaassa pillussa toisella kädellä kosketellen kroppaa kaikkialta. Nostan yhä ikkunaan nojaavan Hannelen seisomaan ja käännän hänet minua päin. Suutelen häntä samalla selkää ja pakaroita hyväillen. Avaan hänen rintaliivinsä ja pudotan ne lattialle. Katselen Hannelen pieniä mutta kiinteitä rintoja, puristelen niitä ja otan nännejä vuorotellen suuhun.

beauty-2165718_1280.jpg

Hannele pyöritää kieltä suussani, pidän häntä niskasta kiinni samalla suudellen. Hannelen kädet avaavat housujani ja tarttuvat seisovaan mulkkuuni. Mestarin ottein hän alkaa puristella ja runkkaamaan minua. Pian hän laskeutuu polvilleen ja avaa housuni kokonaan ja antaa niiden tippua lattialle. Hannele on vyötäröni tasolla, otan kalustani kiinni, koskettelen sitää Hannelen poskia ja huulia. Työnnän sen Hannelen suuhun samalla pitäen häntä päästä kiinni, hän tarttuu toisella kädellä kaluni varteen ja toisella koskettelee pallejani. ”Hyvä tyttö”, totean ja vedän päästä tahtia toiminnalle. Kurotun samalla koskettelemaan Hannelen rintoja, nipistelen varovasti nännejä ja puristelen rintoja.

Hannele todella osaa homman, välillä hän ottaa kaluni niin syvälle että huomaan yökkäysrefleksin olevan lähellä. Mutta tämä taas erittää lisää kuolaa mikä tuntuu todella hyvältä. Hannele runkkaa villisti kuolasta märkää kaluani pitäen toista kättä vatsallani. Mietin mielessäni että haluisin sotkea lastillani hänen tukkansa. Parin oluen jälkeen ajatus lentää ja kaikki villeimmätkin ideat käy mielessä. Nyt on kuitenkin käsittelyssä lainalaite, vähän niinkuin vuokra-auto, niillä kokeillaan aina kaikkea hassua.

Nostan Hannelen käsistä ylös ja ohjaan hänet sängylle istumaan. Riisun paitani ja kuljen minibaarille. Otan pienen kuoharin ja astelen Hannelen luo, menen hänen eteensä seisomaan alan avata pulloa. Hannele nappaa kaluni suuhunsa ja imee sitä samalla kun kamppailen kuoharin kanssa. Pullo poksahtaa auki, otan hörpyn suoraan pullon suusta ja tarjoa myös Hannelelle. Vaivoin hän suostuu päästämään kullistani irti siksi aikaa että saa otettua juotavaa. Kaadan Hannelen selälleen sängylle ja menen hajareisin hänen päälleen. Kaadan kuoharia Hannelen päälle, ensisäikähdyksen jälkeen hän hymyilee ja nauraa tyttömäisesti. Valutan skumppaa rinnoille, vatsalle ja loput reisille ja jalkoväliin. Suutelen Hannelen kaulaa, kuljetan kieltä pitkin kaulaa, liikkuen samalla alaspäin.

naked-1114266_1280.jpg

Otan nännejä suuhun ja maistelen Hannelen ihon ja skumpan yhdistelmää, Hannele huokailee ja vääntelehtii allani. Kuljetan kieltä edelleen alaspäin, hyväilen samalla käsilläni lantiota ja koskettelen rintoja. Otan vielä loput skumpasta ja kaadan sen Hannelen jalkojen väliin. Uppouduin maistelemaan skumppaista pillua, nuolen nopein liikkein alhaalta ylöspäin. Työnnän etu ja keskisormeni sisään ja runkkaan niillä todella märkää ja tiukkaa pillua. Samalla lirkuttelen kielelläni klitorista ja toisella kädellä levitän häpyhuulia, imen häpyhuulia suuhuni ja seurailen Hannelen reaktioita. Naamani on ihan märkä skumpan ja pillun mehuista. Nousen ylös ja tavoittelen housujani, otan taskusta kondomin ja katselen jalat levällään makaavaa puumaa sängyssä. ”Nyt mä panen sua”, totean ja rullaan kumia päälle.

Nostan Hannelen kokonaan sängylle ja menen hänen päälleen, hän ottaa kalustani kiinni ja ohjaa sen suoraan kuumaa pilluunsa. Suutelen häntä ja maistelen vieläkin miten koko nainen maistuu ihan skumpalle. Hannele nostaa jalat selkääni jotta saan kunnon rynkytysasennon. Panen kuin viimeistä päivää, nojaan käsiini ja katson miten kiihoittavasti rinnat heiluvat panemisen tahtiin. Mietin että tälläistä on varmaan olla kani, hullua rynkytystä. Hannele huokailee ja voihkii todella äänekkäästi. Mietin onko hommassa osa teatteria mutta samalla hän laukeaa ja koko kroppa jännittyy kaarelle.

Hidastan tahtia ja fiilistelen hänen nautinnollaan. Hannele avaa silmänsä, laittaa käden niskani taakse ja vetään minut suutelemaan häntä. ”Nyt mä haluaisin että sä panet mua peppuun”, Hannele toteaa ja alkaa kääntyä kontalleen. En ole itse mikään isoin fani anaaliseksille mutta se menee välillä vaihteluna. Katson hänen herkkupersettään kun hän kääntyy edessäni kontalleen. Laitan kullini sisään ja fiilistelen vielä hiukan ennen peppujuttuja, hyväilen alakautta kiiteitä rintoja ja nostan sillä lisää omaa fiilistäni. ”Oletko valmis”, kysyn ja saan myöntävän vastauksen. Otan kalun ulos ja asetan sen varovasti portille, otan kalun varresta kiinni ja alan hitaasti työntämään sitä vasten sulkijalihasta. Ensin olen ihan varma ettei kaluni tule mahtumaan mutta hitaasti ensin puoli senttiä kerrallaan Hannelen rentoutuessa saan työnnettyä kaluani sisään.

Lopulta olen sisällä koko kumin mitalta sisällä, pidän hetken aikaa sitä paikallaan ja alan sitten liikuttaa sitä edestakaisin. Tiukka puristus tuntuu kieltämättä ihan hyvältä, lisään hiukan tahtia ja huomaan että Hannele alkaa kosketella itseään. Levitän pakaroita ja katson peppuun uppoavaa kalua. Hannele pyörittää villisti sormilllaan ja painaa kasvojaan sänkyä vasten. Kuulen miten hänen hengitys käy kokoajan raskaammaksi ja lopulta huokailu muuttuu orgasmiksi. Jatkan vielä ja tunnen miten Hannelen sormet siirtyvät klitorikselta hyväilemään pallejani. Lisään tahtia ja koskettelen heiluvia rintoja.

black-and-white-2073594_1280

”Lopeta, nyt on mun vuoro tehdä hyvää”, Hannele sanoo ja vetäytyy eteenpäin. Otan kumin pois ja heitän sen lattialle. Hannele istuu eteeni ja kysyy hymyillen, ”mitä sä haluat että mä teen”. Haluan laueta sun kasvoille totean ja naurahdan.

Olen polvillani sängyssä ja Hannele istuu jala levällään edessäni puuhaten kaluni kimpussa. Koskettelen sormilla kuumaa ja märkää pillua. Katson miten kuolasta märkä kalu uppoaa hänen suuhunsa. Hannele lypsää kaluani ja minä räplään häntä samalla.

woman-1126417_1280.jpg

Katson miten seksikkäästi hiukset heiluvat huulihölkän tahtiin. Käsken häntä lopettamaan ja pitämäään pienen tauon. Nautin homman pitkittämisestä. Istun ja sormetan Hannelea ja työnnän kielen hänen suuhunsa. Litimärkä pillu tuntuu maagisen hyvältä sormissasi. Runkkaan häntä sormillani samalla kun suutelemme pitkään ja nautiskellen. Hannelen kuumat huulet ja liukas kieli tuovat nautintoa kokoajan lähemmäksi. Hannele ottaa kaluni hellästi käteensä ja pyörittelee kieltä terskan ympärillä. Välillä hitaasti nuolaiten palleista aina kärkeen asti. Värähtelen jokaisesti kosketuksesta. Koskettelen häntä kaikkialta mihin yletys ja painan häntä päästä alaspäin.

Haluan hommalle pornotähtimäisen lopun joten nousen sänkyyn seisomaan ja nostan Hannelen polvilleen sänkyyn. Suutelen häntä vielä ja sanon että ”multa tulee ihan just”. Hannele alkaa imea kalua vimmatusti samalla runkaten. Hän pitää toista kättä reidelläni jotta saisi pidettyä tahdin mahdollisimman kovana. Katson miten pää heiluu ja samalla tasapainoilen pehmeässä sängyssä. Lopulta en voi enään pidättää ja ehdin vain varoittaa, ”nyt tulee”. Hannele jatkaa runkaten silmät kiinni. Samalla purkaannun valtavalla voimalla hänen kasvoilleen, osa lentää suoraan yli ja osa hiuksiin jäänen niihin roikkumaan. Hannele lypsää kaikki ulos ja ottaa kalun uudestaan suuhunsa. Lämmin suu hyväilee orgasmin jäljiltä herkkää kaluan. Hannelen koko naama ja suupielet ovat lastin peitossa. En tiedä mikä näyssä viehättää mutta pidän näkyä äärimmäisen seksikkäänä.

Hannele nousee ylös ja hakee pienen käsipyyhkeen vessasta johon alkaa pyyhkiä kasvojaan. Hannele istuu viereeni, suutelee hellästi ja toteaa että hänen on pakko lähteä kotiinpäin. Sanon että lähden hetken päästä itsekin mutta päästän hänet vähän edellä. Hän kysyy vielä lähteissään ovella, kiinnostaisiko minua joskus toistekin peppuleikit hänen kanssaa. Näytän hänelle vain ”soita mulle”, käsimerkkiä ja katson kun ovi menee kiinni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: