Spontaani kolmen kimppa

Maria jonka kanssa seikkailuista ole kirjoittanut aikaisemmin tässä houkutteli minut puolikkaaksi viikonlopuksi Helsinkiin jossa oli tarkoitus vain viettää aikaa ja käydä syömässä. Käytännön helppouden ja puolueettoman maaperän vuoksi ison hotellihuoneen Albertista joka on lähellä Marian asuntoa. Hän asuu kimppakämpässä niin tässä vaihtoehdossa saisi olla ainakin täysin kaksin. Tai niin luulin  tässä kohtaa. Oletus ja vakaa toive oli itsellä että ruoan lisäksi pääsisin nauttimaan Mariasta. Sikäli tämä ei pohjannut ihan omaan toiveeseen vaan sain kuvan ajaessani Turusta Helsinkiin missä oli suhteellisen rohkeasti kuvattu juuri ajeltu posliini. Juuri sellasena kun sen haluan…

Saavuin hotellille ja ehdin juuri respaan kirjaamaan itseni sisään kun aina iloinen Maria ilmestyi paikalle hymyillen. Kenenkään on vaikea olla huonolla tuulella kun toi pirteä hymy on  samassa tilassa. Marialla oli valkoinen villaneule ja tiukat farkut. Kirjasin meidät sisään ja astelimme hissiin. Emme olleet nähneet pieneen hetkeen joten olin valmiiksi innoissani kohtaamisesta. Olin varannut pöydän lähiravintolasta jotta siirtymiin ei kuluisi aikaa.

Koskettelin Mariaa hississä ja huomasin että neuleen alla ei ollut rintaliivejä. Hän osaa tehdä kyllä odottamisen kivaksi ja näkee vaivaa siihen. Suutelin Mariaa ja kosketin selän pehmeää ihoa paidan alta.

Menimme huoneeseen jossa vaihtaisin vain nopeasti vaatteet ja lähdemme syömään. Maria kävi kimppuuni heti kun huoneen ovi sulkeutui. Kädet vaelsivat pitkin kroppaani ja hän kiehnäsi kuin kissa ympärilläni. Aika nopeasti Maria kiusasi minut sellaiseen tilaan että oli vaikea mahtua housuihini.

woman-2609573_1920

Kiusasin itseäni lisää koskettelemalla Marian rintoja paidan alta. Lämpimät rinnat tuntuivat todella hyvältä käsissäni. Nipistelin varovasti nännejä samalla kun Maria kosketteli farkkujen läpi kivikovana seisovaa kaluani. Tiesin että meillä oli hiukan kiire sovittuun pöytävaraukseen joten tämä kaikki oli kummallekin puhdasta itsensä kiusaamista. Maria irrottautui otteesta ja hymyili kuin salailisi jotain. ”Alas laittautua niin lähdetään”, Maria toteaa ja menee peilin eteen laittamaan ripsiväriä.

Vaihdan puhtaan paidan ja katselen kun Maria meikkaa peilin edessä ja höpöttää tauotta omiaan. Siemailen punaviiniä ja katson miten eteenpäin kumartuneena tiukat farkut tuovat treenattua takapuolta edukseen esille. Oikeastaan ei ollut enään edes nälkä vaan haluisin pelkästään leikkiä jokaisella hänen kehonsa sopukalla. Astelen Marian taakse ja laitan käden paidan alle tarkistaakseni että rintaliivejä ei ole vieläkään. Kuljettelin kättäni varovasti housujen sisään ja huomaan että juuri ajeltua posliinia ei ole peitetty pikkuhousuilla. ”Sä ole kommandona”, totean ehdotankin että annetaan syömisen olla mutta jostain syystä hän halusi sitkeästi murkinoimaan. Olkoon sitten niin. Kiusoittelu on puoli nautintoa.

Astelimme ulos ja suuntasimme kohti ravintolaa. Tykkään siitä miltä Punavuori näyttää ja tuntuu iltaisin. Oikeaa kaupungin tuntua, aikaisemmin pahamaineinen Punavuori on pessyt tyylikkäästi kasvonsa ja tuntuu olevan luovien ihmisten suosiossa. Astumme ravintolaan sisään, ovella Maria sanoaa että muokkasin varausta hiukan. En ehtinyt kysyä yhtään tarkemmin kun olimme jo ravintolassa sisällä. Ravintola on tunnettu pieni hämyinen pastaravintola missä oli pieni kourallinen väkeä syömässä. Astelimme suoraan perässä nurkkaan mikä ei ollut erikseen rajattu mutta pyötä oli hyvin nurkassa, kulmassa johon ei nähnyt suoraan.

table-71380_1280

Istuimme alas ja tarjoilija kaatoi meille vettä. Tilasin pullon viiniä listalta sen kummempaa perehtymättä mistä viinistä on kyse. Tässä kohtaa odotin oikeastaan enemmän jälkiruokaa. Selaamme ruokalistaa vastakkain istuen kun pöydän viereen ilmestyy punahiuksinen nainen. Lyhyeen hameeseen ja prätkätyyliseen nahkatakkiin pukeutunut nainen moikkaa Mariaa tuttavallisesti. Maria esittelee naisen Lotaksi joka liittyy seuraamme. ”Muokkasin vähän varausta niinkuin mainitsin” Maria sanoo ja naiset naureskelevat keskenään.

model-1287348_1920.jpg

Istuimme loossissa vastakkain Marian kanssa ja Lotta kipusi minun puolelleni istumaan. Tässä kohtaa toki ajattelin että olisiko tässä oikeasti näinkin monenlaista jälkiruokaa tarjolla. Tarjoilija tuo yhdet lisävälineet ja kaataa Lotalle viiniä. Maria avaa keskustelun suoraan ja sanoo että he ovat tuttavia pitkältä ajalta ja ovat joskus jakaneet vuorotellen miesystäviään. Nyökyttelen hyväksyvästi viiniä siemaillen ja katson vuorotellen kumpaakin naista. Lotta käyttäytyy huomattavan vapautuneesti ottaen huomioon miten erikoiseen tilanteeseen hän tuli. Naiset keskustelivat varsin avoimesti ja suoraan että Lotta olisi tulossa meidän kanssa jatkoille. Itseäni tilanne ei haittaisi lainkaan. Ihminen ei voi kerätä liikaa kokemuksia.

Tilasimme kaikki saman annoksen jo pelkästää sitä silmälläpitäen että saamme ne nopeasti. Nyt ymmärrän miksi ruokailua ei voinut hotellilla perua. Istun kahden naisen kanssa samassa pöydässä ja tällä hetkellä ei parmesaanin laatu ateriassa kiinnosta oikeastaan pätkääkään. Mietin lähinnä millainen setti saadaan myöhemmin aikaan.

pasta-2142229_1920

Viini oli itseasiassa erinomaista. Ehkä seura osaltaa nosti fiilistä mutta viini maistui hyvin kaikille. Lopulta Maria ottaa pienen maustepullon pyödältä ja laittaa sen kumolleen keskelle pöytää. ”Nyt kokeillaan pullonpyöritystä, pelkkiä tehtäviä!” todeten. Maria kääntää pullon suoraa minuun ilman sen kummempaa pyörittelyä. Tässä on sääntövilpin makua mutta ehkä tämän on ok. ”Suutele Lottaa”, Maria sanoo ja kikattelee iloistesti. Käännyn Lottaan päin, laitan käden hänen reidelleen otan niskan takaa kiinni ja suutelen häntä hellästi. Lotta tuoksuu hiukan röökiltä mutta kestän sen ja herkuttelen hänen liukkaasti liikkuvasta kielestään.

Päästän Lotasta irti, käännän pullon kohti Mariaa ja totean. ”Koskettele Lottaa”. Ohje oli väljä ja antoi näin luovuudelle tilaa toteuttaa. Maria nousee hitaasti ylös, kiertää meidän puolellemme pöytää, kumartaa ylitseni, laittaa kätensä minun reidelleni ja kumartuu suutelemaan Lottaa. Koskettelen samalla edessäni olemaa Mariaa ja katsoin maagista näkyä kun 2 kaunista naista suutelee hellästi toisiaan. Maria nousee ylös ja menee omalle puolelleen pyörää. Maria ottaa hymyillen viinilasin käteensä ja juo sen tyhjäksi. Lotta ottaa tällä kertaa pullon käteensä, kääntää sen kohden itseään ja toteaa; ”mun vuoro kokeilla”. Lotta hivuttautuu ihan viereeni istumaan. Hän laittaa kätensä nivusiini ja liikuttelee sitä edestakaisin. ”Mitäs täällä on”, Lotta hymyilee hiljaa kuiskaten.

Maria katselee pöydän toisella puolella ja kikattelee pienessä nousussa. ”Nyt tämä syöminen saa riittää ja lähdetään hotellille”, totean naisille ja saan hyväksyviä nyökkäyksiä. Lotan noustessa ylös kuljettelen kättä hänen reidellään ylös alas. Lämpimät reidet tuntuvat todella hyvältä käsissä ja polte päästä hotellille alkaa olla sietämätön.

Käyn herrasmiehenä maksamassa ja lähdemme kävelemään kolmistaan Albertinkadun suuntaan. Naiset kävelivät edellä ja minä perässä seuraillen miten hyväntuuliset naiset kävelivät pitkin pimeää Rööperiä. Lotan lyhyt hame heilahteli kivasti ja arvoin mielessäni mitä sieltä alta löytyy. Kävelemme kolmisin ohi respan ja hissiin. Hississä kaikki vähän hiljenivät, ilmassa oli pientä jännitystä. Kaikki katselivat hermostuneesti toisiaan. Laukaisin hiljaisen hetken suutelemalla Mariaa ja ottamalla Lottaa kädestä kiinni, vedin Lotan viereeni ja suutelin vuorostaan häntä.

Hissi saapui meidän kerrokseen ja astuimme käytävään. Kävelimme ovelle ja astuimme koko joukkue sisään. ”Haluaako joku viiniä?”, kysyi Maria iloiseen tyyliinsä. Avasin viinipullon ja kaadoin siitä kolmeen lasiin.

wine-870731_1920

Siemailimme viiniä ja odotin vähän että kuka avaa pelin. Lotta avasi ensimmäisenä suunsa ja totesi mutkattomasti; ”mennään nyt kolmisin suihkuun ja tullaan panemaan”. ”Sopii minulle”, totean ensimmäisenä ja alan availla paitaani. Naiset seuraavat mallia ja pian kumpikin heistä on jo alusvaatteisillaan. Siirryn Lotan taakse ja avaan rintaliivit. Lotalla on todella vaalea pisamainen iho. Painan boxereissa pullottavan kaluni Lotan pakaroita vasten.

close-up-1866841_1280.jpg

Koskettelen Lottaa ympäriinsä ja katson kun Maria riisuu itseään. Pudotan samalla omat housuni lattialle ja seisova kalu pomppaa vapaaksi. Lotta tarttuu siihen kädellään samalla kun vedän hänen housunsa alas. Lotalla on pienet mutta kiinteät rinnat, hyväilen rintoja ja työnnän kättäni hänen jalkojen väliin. Lotta ei ole ajellut itseään vaan hänellä on hiukan punertavaa karvaa. Vedän Lottaa kädestä kohti suihkua, Maria seuraa perässä ja astumme kolmin pieneen kylpyhuoneeseen missä suihku on ammeessa. Nousen ensimmäisenä ammeeseen ja avaan suihkun. Saan tiukkaa ohjeistusta että suihkua ei saa laittaa niin että hiukset kastuvat. Laitan veden sopivaksi ja lasken sitä Marian rinnoille. Koskettelen märkää kroppaa ja hyväilen hellästi rintoja. Lotta nousee ammeeseen ja vedän hänet kiinni Mariaan, olemme kaikki yhdessä nipussa ammeessa seisten. Lasken vettä naisten väliin, suutelen Mariaa ja puristelen Lotan pakaroita.

woman-2490289_1920.jpg

Pesen suihkulla kivikovana seisovaa kaluani. Maria liikuttelee käsiään pitkin kroppaani ja Lotan kädet ovat tiukasti Marian ympärillä. Pesen itseni ja nousen ammeesta. Otan seinältä pyyhkeen ja siirryn huoneen puolelle. Kuivaan itseäni ja menen sängylle selin makaamaan.

Lotta tulee ensin suihkusta itseään kuivaillen. Katselen kun pienikokoinen ja hentorakenteinen punapää kuivailee itseään. Siemailen viiniä ihan kuin jonkinlaista näytöstä katsellen. Kaadan naistenkin lasit täyteen viiniä ja ojennan Lotalle lasin. Maria tulee samalla suihkusta ja toteaa; ”mulle kans viiniä”. Lotta istuu sängylle viereeni selin ja Maria tulee eteeni sängynpäätyyn seisomaan heittäen pyyhkeensä lattialle. Heiluttelen kovana seisovaa kaluani. Maria tulee sängylle kurottautuu päälle kontalleen siten että yletän koskettelemaan kielen kärjellä nännejä. Samalla puristelen Marian kiinteitä pakaroita ja tunnen kuinka Lotan käsi koskettaa kaluani. Saan kuin sähköiskun kosketuksesta ja tunnen kuinka innostun kokoajan lisää tilanteesta.

Otan Mariaa hiuksista kiinni ja vedän hänen kasvonsa kohdalleni niin että yletyn suutelemaan häntä. Liukas kieli koskettelee kieltäni. Hapuilen Lottaa toisella kädelläni ja koskettelen häntä kaikkialle. Tilanne kasvaa niin etten tiedä miten päin olisin. Haluan maistaa ja koskettaa kaikkea. Työnnän Mariaa alaspäin ikäänkuin vinkiksi että haluan suuseksiä. Maria peruuttaa kuljettaen kieltään pitkin kroppaani. Tässä kohtaa ei enää kiusoitella eikä sievistellä vaan Maria tarttuu tukevasti kalustani ja ottaa sen kuumaan suuhunsa. Hyvänolontunne menee koko kropan läpi ja puristan käsin peitosta. Lotta kääntyy kontalleen viereeni ja työntää kielensä suuhuni. Keskityn samaan aikaan nauttimaan ja suutelemaan toista. Laitan käden Lotan jalkojen väliin ja huomaan hänenkin olevan tilanteesta kuumana. Liikutan sormea hitaasti ylös alas ja työnnän sen hitaasti Lotan sisään, samalla kokoajan ahmien märkiä huulia. Maria lopetti suihinottamisen ja alkaa istua päälleni. Hitaasti upottaen kalun pohjaan asti. Koskettelen toisella kädellä Marian vatsaa ja rintoja. Toisella kädellä sormettaen Lottaa. ”Haluan nuolla sua”, komennan Lottaa joka tulee päälleni istumaan kasvot Mariaan päin.

female-model-2318166_1280.jpg

Maistelen kielin kärjellä Lottaa, joka kosketuksella hän värähtää. Pyörittelen peukalolla klitorista ja työnnän kieltä sisään, välillä taas hitaasti pitkin liikkein nuollen. Maria huokailee syvään ja lisää kokoajan ratsastuksen tahtia. Nosta Lottaa ylöspäin jotta saan työnnettyä kunnolla kahta sormea sisään ja runkkaan häntä niin nopeasti kuin hankalassa asennossa pystyn.

Maria nousee ylös ja astelee pöydän luo hakemaan viinilasiaan. Lotta tiputtautuu alas ja ottaa suoraan kalun suuhunsa. 69-asennossa voin ihailla kiinteää takapuolta ja nuolla hitaasti ja kiduttaen, koko ajan samalla sormilla runkaten. Kahden naisen käsittelyssä on jotain maagista, nautin niin tilanteesta muutoin kun myös pyyteettömästä kahden naisen huomiosta. ”Haluan panna sua takaapäin”, totean Lotalle joka hetken vielä lisää tahtia ja sitten pullauttaa kalun ulos suustaan. Nousen sängyn viereen seisomaan Lotan asettuessa kontalleen sängylle. Läimaytän hyvin muodostunutta persettä ja puristelen pakaroita. Asetan kalun huulille ja työnnän sen hitaasti pohjaan saakka. Lotta huokaisee ja painaa päätään alaspäin. Koskettelen alakautta rintoja ja alan panna tätä punatukkaista herkkupersettä. Maria tulee taakseni ja koskettelee huulillaan niskaani samalla nipistellen nännejäni. Otan Lottaa hiuksista kiinni ja vedän hänen päätään taaksepäin. Lotta huokailee ja hänen äänensä kiihottaa entisestään lisää.

girl-2068143_1920.jpg

Maria koskettelee jalkojen välistä kiveksiä mikä tekee todella höpöä. En haluaisi lopettaa tilannetta koskaan. Rynkytän Lottaa niin nopeasti kuin voin, samalla hiuksista vetäen ja läpsien pakaroille. Lotta pyörittelee sormilla villisti klitorista ja selvästikin alkaa olla lähellä huippuan. Pidän tahtia kovana niin kauan kunnes hän kiljaisee lujasti ja huokailee hervottomasti, lopulta mennen rennon veltoksi pudottautuen vatsalleen sängylle. Menen vielä Lotan päälle, siirrän hiukset sivuun ja suutelen niskaa hampailla näykkien. Koko ajan hitaasti liikkuen sisällä. Lotta on niin märkä että kaluni kiiltää märkänä nesteistä kun vedän sen ulos.

mouths-690957_1920

Käännyn Mariaan päin ja vedän hänet sängyn viereen. Kaadan hänet selälleen sängylle ja otan nilkoista kiinni. Nostan jalat kattoa kohden, painan niitä polvista levälleen ja ahmin suuhuni märkää pillua. Levitän jalat äärimmilleen ja katson miten herkku aukeaa nuoltavaksi. Välillä kielen kärjellä kosketellen ja välillä pitkiä raskaita lipaisuja. Laitan kaksi sormea vähän kuin koukuksi ja runkkaan niillä samalla nännejä puristellen. Tiedän kokemuksesta miten tätä naista kuuluu ajaa. Lisää tahtia ja välillä työnnän toisen käden sormia Marian suuhun. Lotta istuu hajareisin sängyllä ja katsoo vierestä toimintaa. ”Ota mun kulli käteen”, ohjeista vieressä ihmettelevää punatukkaa. Lotta tarttuu kaluun ja alkaa hervottoman runkkaamisen.

Maria tarttuu kädestäni kiinni ja työntää sormiani syvemmälle suuhunsa samalla kun hoitelen häntä käsin kohti huippua. Ote kädestäni tiukkenee ja tunnen sormissani kuinka lihakset puristavat sormiani, pian käsissäni tunnen kuinka Maria kostuu lisää ja tulee huutaen. Jatkan vieläkin samalla kovalla tahdilla kunnes hän päästää sormet suustaan ja sanoo ”ei pysty enää”.

animal-1867472_1280

Olo on kuin kukkona tunkiolla, olen maistellut vähän kaikkea ja nyt haluan itse hyvää. Työnnän Lotan selälleen sängylle ja menen päälle lähetyssaarnaaja-asentoon. Imen Lotan nännejä ja panen niin että sänky liikkuu kohti ikkunaan itsestään. Maria on löytänyt tavan kiusata äärimmilleen ja koskettelee samalla liukkailla sormilla pallejani. Tunnen että laukean pian ja käsken Mariaa hoitamaan mut käsin loppuun. vedän kalun ulos, Maria tarttuu siihen. Kielellä terskaa lipoen, samalla lujasti runkaten laukean Lotan päälle. lasti lensi osin hiuksiin asti. Orgasmi tuntuu loputtoman pitkältä, sellaiselta kuin sen voi kuvitella muutaman tunnin kiusoittelun jälkeen tuntuvankin. Maria ottaa vielä kalun suuhunsa imien siitä jokaisen tipan ulos. Levitän käsin lastia Lotan vatsalle ja rinnoille. Katselen tyytyväisenä osuman määrää ja edessäni alastomana makaavaa Lottaa. Tälläistä herkkua ei voi saada tarpeeksi ja haluan tätä lisää.

beauty-2398183_1280

Työnnyn vielä Lotan sisään ja nautin orgasmin jälkeisestä fiiliksestä. Hitaasti työntäen muutaman kerran, Lotta tuntuu polttavan kuumalta ja huokailee samalla minua halaillan. Käännyn selälleni ja jäämme kaikki raukeina makaamaan.

”Pikku tauko ja nussitaan lisää”, Maria toteaa omaan iloisen tyyliinsä. Makaan selälläni kahden kauniin naisen välissä pitäen sormia kummankin sisällä. Yksi maailman parhaita paikkoja tällä hetkellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: