Sonjan Realdoll fantasia

Kun tapaa monenlaisia ihmisiä niin myöskin monenlaiset fantasiat nostavat päätään. Jos minä haluan toteuttaa omiani niin miksen myös auttaisi toisia niissä.

model-2517221_1920-e1502806945582.jpg

Nainen josta käytetään tässä nimeä Sonja. En pidä juttua outona ja olemme saman jutun vähän erilaisena toteuttaneet aikaisemminkin. Hän pitää siitä kun häntä käsitellään nuken tavoin. Aluksi homma kuulosti aavistuksen pimeältä mutta mikäpä ettei. Sonja on itsestään huolta pitävä nainen jonka seurassa viihdyn helposti. Mutta hän haluaa olla seksin aikana kuin nukke. Ei sidottuna mutta täysin liikkumassa, tai niin eleettömästi kuin nyt vain voi. Hänen työnsä suhteellisen korkeassa asemassa isossa yrityksessä on hänen sanojensa mukaan todella stressaavaa ja omien outojenkin mielihalujen toteutus on rentouttavaa. Varmasti näin mutta en nyt pidä tätä vielä edes kauhean outona. Ainakaan kun tapasimme ensimmäisen kerran hän esitteli minulle omat mielihalunsa todella suoraan ja myös ammattimaisesti. Tämäkin kertoo siitä että henkilö on selvästi tottunut esiintyjä.

Normaalisti kun tapaamme näissä merkeissä niin käytämme paljonkin aikaa leikkimiseen mutta nyt sattui tilanne että Sonja laittoi viestiä ehtisinkö käymään. Oma aikataulu oli kuitenkin aavistuksen tiukka joten ehdotin nopeampaa juttua. Sovittiin että haen hänet työpaikkansa lähettyviltä ja ajetaan hänen asunnolleen. Ajelin Kupittaan suuntaan ja huomasin jo kaukaa pysäkillä seisovan Sonjan. Pitkä kaunis nainen joka on kuin suoraan muotilehden kannesta, aina tyylikäs ja kohtelias. Siirryimme kohti Portsaa missä hän asui. Auto parkkiin ja sisälle.

Vaihdettiin hiukan kuulumisia ja tottuneesti Sonja heitti minulle pyyhkeen. Tämä nukkefantasia ei tarkoita paikallaan makaavaa naista vaan häntä voi väännellä ja käännellä erilaisiin asentoihin, mutta itse asiassa hän haluaa olla mahdollisimman liikkumaton. Erikoista mutta tykkään kyllä.

dark-3338200_1920.jpg

Astun suihkusta ja katson miten Sonja puuhailee sohvan ympärillä laittaen pyyhkeitä sohvalle ja pöydälle öljypullon ja kortsuja. Sonja näyttää todella hyvältä alasti, laiha pienirintainen ja pitkähiuksinen nainen joka pyllistee puuhatessaan saa väkisin hymyn huulille. Tules tänne niin leikitään, hän toteaa ja istuu sohvalle tarkoituksenaan istua naama peruslukemilla mutta alkuun vähän hymyillen. Pudotin pyyhkeen lattialle ja koskettelin Sonjan olkapäitä. Ryhdikkäästi istuva nainen valmiina kaikkeen odotti vain oman mielikuvitukseni rajoja. Otan sohvapöydältä öljypullon ja nostan toisella kädellä Sonjan seisomaan sohvan eteen, vähän kuin vahanukkea ohjaillen.

Kaadan öljyä käteeni ja hieron sitä ensin harteille, käsiä liikuttaen selkää alaspäin. Öljy lämmittää käsiä ja ihoa, tuoksuen kevyelle jollekin yrtille minkä nimeä en saa päähäni. Kaadan lisää öljyä käsiin ja hieron sitä kaksin käsin pakaroille. Tiukat pakarat tuntuvat hyvältä käsissä. Siirrän poliisityyliin hänen toista jalkaansa hiukan jotta haara-asento levenee. Koskettelen takaapäin Sonjan rintoja ja saan aikaan pieniä tahattomia värähdyksiä. Laitan toisen käden sisäreidelle ja hieron sitä hitaasti ylös aja alas. Käytän sormia lähellä jalkoväliä mutta kuitenkin niin etten koske. Aina lähemmäs ja lähemmäs.

monochrome-3138705_1920.jpg

Painan Sonjan selästä nojaamaan sohvan vieressä olevaa pientä pöytää vasten, painan vielä selkää kumaraan jotta takapuoli nousee pystöön. Kaadan öljyä selän notkoon ja levittelen sitä kaksin käsin pitkin selkää. Öljystä lämmin iho tuoksuu hyvälle ja huomaan että olen tässä hieroessa kehittänyt melkoisen seisokin itselleni. Levitän öljyä myös jalkojen väliin ja nyt nukke alkaa näytää elonmerkkejä värähdellen tahattomasti. Työnnän kaksi öljyttyä sormea Sonjan sisään. Sormia melkein polttaa kuuma pillu joka valuu kiimasta sormilleni. Istun sohvalle eteeni kumartuneen Sonjan eteen ja työnnän kahta sormea edestakaisin, samalla puristelen ja levittelen pakaroita. Nukke on selkeästi käynyt Brasilialaisessa vahauksessa, niin huolella on jokainen karva poistettu.

Levitän pakaroita ja nuolaisen hitaasti ja pitkään pillua, samalla edelleen miettien mikä yrtti öljyssä on, sitä keksimättä. Koskettelen sormilla ja leikin samalla kielellä jokaisessa pillun sopukassa, välillä imaisten klitorista suuhuni. Sonja värähtelee ja selvästikin tykkää vaikka vaikeneekin edelleen. Työnnän kolme sormea sisään ja koskettelen toisella kädellä öljyisiä rintoja, pienet nännit ovat kivikovat.

Lopetan leikkimisen ja nousen ylös. Edelleen pöytää vasten nojaava Sonja kiiltää öljyttynä kun ikkunasta paistava aurinko osuu kroppaan. Otan kevyesti häntä leuasta kiinni ja työnnän sormen suuhun. Pehmeät huulet hyväilevät sormeani. Otan öljyisellä kädellä kalustani kiinni ja runkkailen itseäni ihan hänen kasvojeni edessä. Ilme yrittää pysyä peruslukemilla mutta ilmassa on jännitystä. Otan hellän otteen hiuksista ja nostan Sonjan pään oikealle korkeudelle jotta voin laittaa kaluni hänen suuhunsa.

Liikuttelen itseäni Sonjan suussa, toisella kädellä pidän päästä kiinni ja toisella tavoittelen rintoja. Tilanne on äärimmäisen kuumottava ja koitan kosketella kaikkea näkemääni. Otan päästä kiinni kummallakin kädellä ja panen häntä suuhun hetken lujaa mutta niin että varon satuttamasta. Märät huulet puristavat kalua niin lujasti että voisin halutessani laueta nopeasti hänen suuhunsa. Teen vielä pari pitkää hidasta liiketta ja otan kalun ulos. Kuola valahtaa norona suusta lattialle, laitan vielä pari sormea hänen suuhunsa ja tunnen miten kieli koskettaa niitä.

Nostan Sonjan seisomaan ja ohjaan sohvan selkänojan taakse. Otan pyyhkeen sohvalta ja laitan sen selkänojan päälle. Painan hänet sohvaa vasten niin että pää tippuu sohvan istuinosaan asti. Takapuoli on kuin tarjottimella edessäni. Kaadan vielä lisää öljyä jalkoväliin ja hieron sitä ympäriinsä. Pyörittelen toisen käden peukalolla klitorista ja sormetan kahdella sormella samaan aikaan. Öljy lämmittää ihoa ja saa häpyhuulissa veren kiertämään. Litinä täyttää huoneen kun puuhaan kahdella kädellä tämän herkun kanssa. Sonja saa hiljaisen mutta voimakkaan orgasmin joka tuntuu sormissani todella voimakkaana puristeluna. Jatkan vielä hetken ja koskettelen kielen kärjellä hellästi häpyhuulia, pitkin hitain liikkein.

nude-3052963_1920.jpg

Otan kumin pöydältä, avaan paketin hampaillani ja rullaan sen öljyisen kalun päälle. Painan Sonjaa tiukasti sohvan selkänojaa vasten ja levitän käsilläni pakaroita. Laitan kalun huulille ja työnnän sen hitaasti sisään. Lämmin pillu puristaa todella lujasti kaluani. Nautin samalla näkymistä, koko ajan hiljaa pysynyt Sonja nauttii mutta pitää roolinsa ja antautuu käyttöön. Sonjan ollessa sohvaa vasten pääsen työntämään todella syvälle ja tunnen miten hyvänolon tunne ottaa koko kroppaa haltuun. Hieron öljyisiä pakaroita ja katson miten kalu uppoaa sisään. Välillä hitaasti ja välillä nopeasti. Voisin jatkaa tätä loputtomiin. Vedän kalun ulos ja asetan sen varovasti kakkosen porteille, kiusoitellen koskettelen Sonjan peppua kalun kärjellä ja koska reaktiota ei tullut alan työntämään sitä varovaisesti sisään. Pidän kalusta toisella kädellä kiinni ja painan hitaasti mutta varmasti kunnes se sujahtaa sisään. Nyt nukke vähän huokaisee mutta painaa päänsä takaisin sohvaan. Varovaisin ottein panen Sonjaa ja tunnen miten tiukassa puristuksessa kaluni on, levitän pakaroita ja työnnyn niin syvälle kuin voin. Samalla koskettelen Sonjan öljystä märkää selkää ja nautin jokaisesta sekunnista.

lips-468915_1920.jpg

En halua tulla kumiin joten vedän kalun ulos, otan kumin pois ja ohjaan taas nuken sohvalle istumaan. Painan Sonjan vähän kumaraan asentoon ja työnnän kaluni hänen suuhunsa, tässä vaiheessa jo vähän brutaalein ottein malttamattona oman tulemisen kanssa. Otan tukevan otteen Sonjan päästä ja hellästi mutta varmoin ottein panen häntä suuhun, koko kroppa kihelmöi ja tunnen että laukean pian. Hidastan vielä lopussa ja nautin jokaisesta pitkitetystä sekunnista kunnen en halua enään pitkittää ja varoitan vähän. ”Nyt tulee”, liikutan hitaasti kalua edestakaisin Sonjan puristaessa vimmatusti huulillaan, kalu sykkii valtavan lastin Sonjan suuhun, osa valuu huulien välistä ulos mutta hetkeksikään huulten ote ei herpaannu jotta nautinto on maksimaalinen.

Vasta kun vedän kalun ulos Sonja nousee ja loputkin ryöpsähtävät suusta valuen leukaa pitkin rinnoille. Katsomme toisiamme silmiin ja sanaton viestintä kertoo enemmän kuin pitkät lässytykset. Istumme vielä hetken sylikkäin ja koskettelen kaikessa rauhassa tätä öljyistä ihanaa naista.

naked-2149164_1920.jpg

Aikataulujen takia jälkipeli jää valitettavasti lyhyeen ja joudumme kumpikin poistumaan tahoillemme. Mutta pikaista helpotusta tässä haettiin ja sen kumpikin sai. Kuten sanoin ehkä vähän hämmästelin ideaa joskus mutta suosittelen kokeilemaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: