Tarjoilijan kanssa nopeat

Tarina äänikirjana: Klikkaa tästä!

Käyn usein istumassa Turun keskustassa eräässä olutravintolassa missä on kiva ottaa pari ja viettää aikaa. Ilmapiiri on kiva ja joskus aikaa kuluu mukavasti myös ihan kahvia juoden ja töitä tehdessä.

Tykkään erityisesti yhdestä paikan tarjoilijasta kenen kanssa usein juttelemme niitä näitä ja pidämme silmäpeliä. Sanoisin että hän on noin 40-45 vuotias tyylikäs vaaleaverikkö. Työasu usein rajoittaa persoonallisuutta mutta tykkään siitä miten hän käyttää erilaisia vähän hipahtavia koruja. Vähän päivästä riippuen on sitten valkoisen paidan kaverina joko tummat housut tai hame.

fashion-2190062_1280.jpg

Eksyin taannoin eräänä perjantaina paikan päälle minulle epätavalliseen aikaan jo ennen puoltapäivää jolloin väkeä oli huomattavasti vähemmän paikalla. Osin tietoisestikin jotta näkisin liikenisikö minulle vähän enemmän aikaa. Ravintola on hiukan L-kirjaimen mallinen ja hakeuduin pidemmälle sisään normaalin ikkunapaikkani sijasta. Tarjoilijat kun tiskillä puuhaavat paljon niin saatoin viritellä keskustelua.

Vaihdoimme muutaman sanan aina hänen ohikulkiessaan mutta huomasin jokaisessa välissä saavani hymyjä sekä flirttejä katseita osakseni. Pohdin kuumeisesti miten hoitasin keskustelun seuraavalle levelille. Kunnes vähän kuin tilauksesta Eija tulee eteeni tiskille, vähän kyynärpäihin nojaten ja tuijottaen syvälle silmiini.

waitress-2376728_1920

”Pidätkö sä ollenkaan lounastuntia”, kysyin ja hörpin kahviani. ”Tosin mun ei ole yhtään nälkä mutta voisin silti viedä sinut johonkin täältä”, totesin ja odotin avokämmentä. Eija hymyili taas ja poistui hetkeksi askareisiinsa. Pian kuitenkin palaten kohdalleni ja todeten, ”tänään en ehdi mutta huomenna olisi aamupäivällä hetki aikaa, laita minulle myöhemmin viestiä niin keksitään jotain”.

Vaihdoimme numeroita ja poistuin kahvin juotuani takaisin toimistolle. Toki kaikki informaatio kiinnostaa joten aloin tutkia taustoja numeron takaa. Sosiaalinen media kertoo nykyisin paljon ihmisistä joten aika nopeasti löytyi laajempi kattaus kuvia ja infoa Eijasta. Innostuin lisää selattuani infoa ja usein että myös näin tapahtui toisaalla.

Avasin sitten keskustelua viestein ja hakien vähän mitä tuleman pitäisi. Kävi nopeasti ilmi että hänellä on vapaapäivä mutta iltapäiväksi on ohjelmaa jonkinlaisen nappulaturnauksen muodossa. Mutta aamupäiväksi voisi löytyä ajankohta jos agenda on sellainen että herättää mielenkiinnon. Kerroin että tykkään siitä miten hän saa omalla valovoimallaan tarjoilijan asun säteilemään ja toki rehellisesti kerroin että hameet sytyttävät minut aina kun käyttäjänsä kantaa sen ylpeästi.

Vaihdomme illan mittaan todella paljon viestejä ja lopulta tuntui kuin tuntisin hänet paremminkin. Osa hyvinkin arkisia viestejä ja ajatusten vaihtoa mutta sitten myös hyvinkin syvälle mielihaluihin meneviä viestejä. Kuitenkin kävi hyvinkin alkuvaiheessa selväksi että syvällistä romantiikkaa ei kumpikaan hae joten Eija ehdotti käytännöllisesti että nähtäisiin lauantaina ennen ravintolan avaamista siellä, kahvitkin voitaisiin kuulemma juoda. Eijalla oli jonkinlainen parisuhde ainakin kuvien perusteella olemassa mutta en itse ottanut sitä koskaan puheeksi.

Sovittin että näemme aamulla yhdeksän aikaan ravintolassa niin ehdimme olla hetken kaksin ennen avautumista. Illan viimeisenä viestinä toivoin vielä että olisi kiva jos tulisit hameessa, minkäs tiikeri raidoilleen voi.

Lähdin hyvissä ajoin kävelemään kohti sovittua paikkaa, sanotaan vaikka näin että se ei ole kaukana Aurajoesta. Kävelin aurinkoisessa aamussa ja mietin mitä mahtaa olla tulossa, onko hän edes paikalla tai olisiko tämä ollut pelkästään pilailua. Mutta kun saavuin ovelle näin miten hän nousi ikkunan viereisestä pöydästä ja tuli ovelle, ”tule nopeasti sisälle”, ja veti oven perässään kiinni.

girl-1272781_1280-e1495388974428.jpg

Eijalla ei ollut työvaatteita mutta värikäs kauluspaita ja hame joka kiinnitti ensimmäisenä huomion. Vähän polven yläpuolelle oleva tiukka hame joka myötäili pakaroita. Paita oli ehkä yhden napin verran enemmän auki mitä se voisi työpäivinä olla. Tilanne oli hetken jännittynyt ja kummallekin erikoinen niin ajattelin murtaa jään ottamassa Eijaa kädestä kiinni ja annoin pienen pusun poskelle. ”Sovitaanko ettei ujostella mutta sano jos haluat että lopetetaan tähän”, Eija hymyili ja sanoi että häntä jännitti tulisinko paikalle lainkaan, samoja juttuja siis pohdittiin molemmat.

Tule, Eija totesi ja veti minut peremmälle baaritiskin nurkkaan mistä ei näy ulos. Otin häntä vyötäröltä kiinni ja työnsin baaritiskiä vasten. Suutelin häntä ja tunsin miten samalla hän on jo avaamassa vyötäni. Viestittelimme paljon edellisiltana siitä millaisia mielihaluja kummallakin on, pitkät esileikit eivät olleet Eijan juttu vaan kova meno ja suoraan asiaan. Pidin Eijaan niskasta kiinni samalla suutellen ja tuntien kuinka hän puristeli kaluani.

Koska brutaalia tilattiin niin painoin Eijan päästä polvilleen jatkamaan housujen avaamista. Nojasin baaritiskiin ja katsoin miten polvillaan oleva nainen avaa housuja ja huulta purren vilkaisee välillä minuun. Tiskin korkeus oli itseasiassa juuri oikea tähän, hyvin suunniteltu sen puolesta. Koko eilisen päivän ja illan viestitse tapahtunut kiusoittelu sai loppunsa kun hän otti minut suuhunsa. Tunsin miten sormet kiusoittevat palleja samalla kun märkä suu teki hyvää. ”Tuntuu todella hyvälle” huokailin hyväillen samalla hänen hiuksiaan. Eija osasi tosissaan käyttää kieltään samalla kun otti suihin, välillä kieltä pyöritellen ja välillä kalun alaosaa sillä hyväillen. Tiukat käsiotteet lisäsivät nautintoa ja en kyllä keksinyt toimitukseen mitään lisättävää.

mirror-2726369_1920

”Nouse ylös”, sanoin ja nostin Eijan käsistä seisomaan eteeni. Annoin hellän suudelman ja käänsin hänen sitten selin minuun päin. Aloin avata paidan nappeja kuitenkaan hänen paitaansa riisumatta. Painoin Eijan tiskiä vasten ja työnsin käteni selän puolelle paidan alla ja avaan rintaliivit. Selkä tuntuu lämpimältä kättäni vasten ja Eija huokailee odottavasti. Nostan hameen kovakouraisesti ylös ja vedän pikkuhousut nilkkoihin.

Eija katselee olkapäänsä yli taas huultansa purren ihanan hymynsä kanssa. Tykkään tämän naisen ajatusmaailmasta. Ihastelen paljaita pakaroita ja läpsin niitä vuorotellen. Eijalla on muutenkin todella urheilullinen vartalo, sopivankokoiset rinnat ja seksikkään lihaksikkaat jalat. Pakaroista päätellen kyykkypäiviäkään ei ole salilla skipattu. Puristelen ja levittelen pakaroita ja samalla nuolaisen sormiani. Laitan keskisormen suoraan Eijan sisään ja hän huokailee alkaen samalla keinuttaa lantiotaan. ”Nyt lopetat ton ja panet mua”, käy komento tiskiin nojaavalta naiselta. Sormettelen häntä kuitenkin vielä hetken, samalla rintoja hyväillen.

Kiusoittelin vielä hetken kalun kärjellä painaen sen lopulta kerralla pohjaan saakka. Eijan huokailu nostaa omaa kiimaani entisestään. Eija nojasi tukevasti tiskiin ja panin häntä kuin raivon vallassa lantiosta tahtia vetäen. Otan häntä hiuksista kiinni ja vedän päätä itseäni kohden, lämpimät pakarat hakkaavat kroppaani vasten samalla kun Eija inisee ja huohottaa läiskeen tahtiin. Työnnän sormia Eijan suuhun ja nautin tämän naisen jokaisesta kohdasta. Välillä hyväilen kuolasta märillä sormilla rintoja jotka heiluvat rynkytyksen tahtiin.

Lopulta vetäydyn hetkeksi ulos ja istun vieressä olevan loossin sohvalle. Käsken Eijan istumaan syliini. Sohva on huomattavan syvä joten pääsen melkein puolimakaavaan asentoon. Eija tulee vähän kuin kyykkyasentoon päälleni ja istu piinallisen hitaasti kaluni päälle. Hitaasti muutaman kerran syvälle laskien ja hitaasti ylös noussen. Kiduttavaa hyvänolon tunnetta joka saa minut melkein sekoamaan. Hyväilen Eijan rintoja ja katson miten uppoan sisään. Eija lisää tahtia ja nojaten käsilläni rintaani. Saan kiksejä kun katson miten hän huulta purren panee minua ja huokailee todella voimakkaasti, joka kerta pitkiä syviä liikkeitä.

”Multa tulee nyt”, Eija sopertaa ja nytkähtelee päälläni. Tunnen miten hän kostuu entisestään ja voimakkaasti puristellen nautistelee vielä pitkään jälkiväristyksistä. Eija nousee päältäni ja lysähtää vatsalleen sohvalle. Puristelen vielä raukeana makaavan naisen pakaroita koskettelen läpimärkää pillua. Haluan kuitenkin lisää tätä herkkua ja nousen hänen päällensä. Työnnyn sisään ja suutelen niskaa, Eija työntää takapuolta ylöspäin jotta pääsen rynkyttämään täydellä teholla. Eijan kasvot ovat sohvaa vasten ja kun katson tätä puoliksi pukeissa olevaa seksiskästä naista tunnen itsekin että haluan purkautua johonkin.

beauty-2451945_1920.jpg

Lisään tahtia ja panen niin nopeasti kuin voin, Eija kiljahtelee ja tunnen miten sohva rymisee loossin seinää vasten. Lisään tahtia ja tunnen miten laukean Eijan sisään, ”hyvä poika”, Eija hymähtää ja meinaan itsekin alkaa nauramaan. Paneskelen vielä hitaasti pitkiä vetoja ja nautin jokaisesta hyvänolon hetkestä. Voisin nauttia tilanteesta loputtoman pitkään. Toinen rundi maistuisi myös heti perään mutta aukeamisaika alkaa tulla vastaan.

Nousen Eijan päältä ja hän punnertaa myös itsensä pystyyn pidätelleen kädellä sohvalle jalkojen välistä valuvaa lastia. ”Senkin sottapytty”,  samalla hypähdellen tiskille noukkimaan käsipaperia pyyhkien sillä itseään. Nousen ja menen Eijan taakse painaen vielä puoliksi seisovan kaluni hänen pakaroitaan vasten. Suukottelen hellästi niskaa ja sanon että haluan tavata sut pian uudestaan, ”pelkäsin jo ettet ehdottakaan”, Eija vastaa ja väläyttää taas valloittavan hymynsä.

Siivoamme jälkemme ja poistumme vähin äänin ennen ravintolan avaamista, ennen poistumista maistelen vielä Eijan kieltä jonka jälkeen poistumme eri suuntiin. Tätä kirjoittaessa olemme kuitenkin jo tavanneet uudestaan ja ehkä voisin niistäkin vähän kirjoittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: