Kymppikerho vanhan kollegan kanssa

Kymppikerho vanhan kollegan kanssa

jutusta tekee hauskan sen että olin menossa käymään toisella mantereella ja lennon vaihto oli Arlandassa. Lensin todella hyvissä ajoin Tukholmaan ja kentällä oli liikaa aikaa odotella. Lentopisteillä saatu lounge-kortti osoittautui tällä kertaa varsin hyväksi korruptioksi. Astelin loungeen ajatuksena istua rauhassa ja ehkä ottaa jopa parin tunnin torkut.

woman-594465_1920

Loungessa oli pikkunäppärää syötävää ja toki juotavia. Kokosin lautaselle pari partonginpalaa, kinkkua ja ison lasin viiniä. Istuin nurkkaan sohvalle istumaan, otin kannattavan syliin ja aloin popsia eväitä. Siemailin viiniä ja katsoin löhöasennossa datatessani koneen yli kun siään loungeen asteli jotenkin tutun näköinen nainen. En noteerannut ajatusta sen enempää vaan jatkoin töitä ja viinin lipittämistä.

Hetki kuitenkin meni ja eteeni kipitti nainen kutsuen minua nimeltä. Nostin katsettani ja toi hetki sitten sisään astunut nainen seisoi edessäni. ”Mihin matkalla”, kysyi vanha työkaverini vuosien takaa.

”Hitto, Eija, mitäs sulle kuuluu”? Teimme takavuosina töitä yhdessä emmekä olleet hetkeen nähneet. Hän oli myös matkalla rapakon tuolle puolelle ja sattumalta myös samalla lennolla. Taitoin koneen laukkuun ja aloimme muistella vanhoja ihmetellen samalla miten kaikki muut vanhenevat mutta me emme.

furniture-802031_1920

Eija on hiukan reilu nelikymppinen tummahiuksinen itsestään huolta pitänä nainen. Eija selkeästi osaa reissata mukavasti koska ei ollut pukeutunut mihinkään kiristäviin asuihin vaan matkusti mukavasti harmaissa collegehousuissa ja rennossa hupparissa.

Lentoon oli sen verran aikaa että ehdimme vaihtaa kattavasti kuulumiset ja juoda myöskin viiniä sen verran että kumpaakin hymyilytti jo tässä vaiheessa. Totesin viinistä mukavana Eijalle että pidin hän aikanaan samassa työpaikassa ollessamme melko kuumana ja harmittelin kun en silloin yrittänyt sen enempää.

Eija hymyili vienosti, maisteli viiniä ja totesi, ”mitä jos yrittäisit nyt”. Katselin Eijan perään kun hän käveli hakemaan vielä lisää syötävää. Juttelimme vielä kaikesta mahdollisesta ja kumpikin kun oli lomatunnelmissa oli jutustelu rentona ja korkealentoista. Eija istui vieressäni sohvalla ja koska koneen lähtöaika lähestyi sanoin suoraan, ”haluaisin suudella sua?” Eija nojautui minuun päin, otti hellästi mutta määrätietoisesti niskani takaa kiinni ja kosketin pehmeitä huulia huulillani. Ensin pieni varonainen suukko ja sitten uudelleen, ihan kuin kumpikin vähän maistellen mistä tässä on kysymys. Lämpimän kielen koskettaessa huuliani ja kieltäni olin täysin myyty. Pikainen tsekkaus ympärille ja totesimme että täällä ei ole valitettavasti mitään paikkaa mihin piiloutua. Maistoin vielä kerran tämän ihanaisen otuksen huulia ja nojasin sohvaan täynnä energiaa ja hivenen turhautumista.

Kello kuitenkin kävi ja Lähtö lähestyi ja portille mennessä juttelimme että jos yritämme vaihtaa istumapaikat vierekkäisiin. Siltä varalta että tänä ei onnistuisi halasin Eijaa portilla ja kiitin kivasta jutttuseurasta tähän asti. Tarkoitus oli kuitenkin mahdollisesti nähdä jossain kohdekaupungissa jos aikataulut antavat periksi.

Varaan oman paikkani aina jos mahdollista ihan viimeiseen riviin koska näin pääsee nopeasti jatkamaan matkaa ja yleensä siellä on myös oma rauha nukkua. Ajattelimme ykkösvaihtoehtona kokeilla takariviin vierekkäisiä paikkoja. Menimme koneen etuosasta sisään ja keskivaiheilla missä Eijan paikka oli totesimme että siellä istuu selvästi lomailemaan menossa oleva perhe jokaa tuskin rikkoisi ryhmäänsä.

Menimme toiveikkaana takaosaan missä oli nurkassa jo vanhempi herrasmies joka puhalteli niskatyynyyn ilmaa. Hänen viereensä taas oli menossa nainen joka ei vaikuttanut nopealla silmäyksellä olevan hänen puolisonsa. Kysyin josko hän suostuisi vaihtamaan paikkaa kun kerroin tavanneeni vanhan ystäväni ja halausimme vaihtaa ajatuksia pitkän lennon ajan. Hänelle järjestely sopi ja matkaseura oli näin pelastettu.

Istuimme paikoillemme, Eija keskelle ja minä jäin reunaan. Ikkunan vieressä istuva mies ähisi edelleen puhallettavan niskatyynynsä kanssa. Eija tarttui minua kädestä kiinni kun edelleen jatkoimme loungessa alkanutta juttua. Paljon on pitkässä ajassa kummallekin tapahtunut ja kuulumistan päivittäminen ajan tasalle otti oman aikansa. Lennon jatkuttua tovin otti niskatyynymies jonki napin ja sammui kuin saunalyhty, joko nappiin tai sitten rehki itsensä väsyksiin puhaltamalla tyynyä puolen tunnin ajan. Tilasin tarjoilukärrystä 3 pientä punaviiniä, 2 meille ja yhden paikkansa vaihtaneella naiselle joka suostui menemään lapsiperheen keskelle.

img_6587

Maistelin viiniä ja liikuttelin kättä Eijan reidellä. ”Ei onneksi yhtään paneta”, Eija totesi ja painoi kättäni tiukemmin hänen reittään vasten. Itsehän olin ollut sekaisin jo siitä loungen suudeltmasta asti ja miettinyt mihin luolaan voisin tämän naikkosen hetkeksi viedä. Lentoa oli kulunut jo tovi ja koska oli mannertenvälinen yölento niin käännyin Eijaan päin ja ehdotin käydäänko ihan nopealla vessassa. Se on hankalaa, ahdasta ja pitää olla nopea mutta otetaan pieni maistiainen mitä voitaisiin sitten kohteessa jalostaa.

Laitoin varovasti käden eijan hupparin alle vyötäröltä ja lämmin käsi tuntui niin hyvältä kättäni vasten että jos nainen ei suostu vessaan niin ajattelin että panen häntä vaikka tässä hätäisesti. ”okei, mutta ollaan nopeita”, Eija sanoi ja veti päätäni taas kohti märkiä huuliaan. Rauhoitin tilannetta ja koitin katsella näkeeku kukaan. Otin oman hupparini päältä ja laitoin sen kuin peitoksi Eijan päälle joka käpertyi sen alle. Katselin samalla missä kärry liikku ja mitä käytävän toisella puolella tehdään. Koneessa oli jo pimetää ja aika moni nukkui tai katsoi leffaa. Laitoin käden hupparin alle, Eija nosti takapuoltaan penkistä jotta sain työnnettyä käden hänen housuihin.

img_6599

Itselläni oli onneksi farkut koska seisokki olisi varmasti paistanut ohjaamoon asti verkkareista. Työnsin siemen Eijan pikkuhousuihin ja huomasin nopeasti että myös hän oli ajatuksesta innoissaan. Koitin pitää katseen suoraan eteenpäin ja naaman peruslukemilla samalla kun pyörittelin sormillani innostuksesta märkää jalkoväliä. Työnsin välillä kättä niin syvälle housuihin että sain työnnettyä sormen sisään, sormella hitaasti runkaten ja koittaen pitää ilmeen ja keskittymisen koossa. Välillä katsoin myös niskatyynymiestä joka onneksi nukkui.

Eija laittoi myös oman kätensä sylissään olevan hupparini alle ja alkoi työntämään myös omaa kättään housuihin. Pidin sormiani Eijan sormien päällä kun hän kosketteli itseään. Käännyin varovasti suutelemaan Eijaa joka samalla haki selvästi omaa huippuaan sormillaan, raskas hengitys suudellessa kiihoitti entisestään. Painoin Eijan sormia lujemmin vasten klitorista ja hengitys kuulosti koko ajan raskaammalla.

Välillä tsekkailin ympärilleni jotta kukaan ei kauheasti tajuaisi mitä takarivissä puuhataan. Omatkin sormeni olivat touhusta aivan märät ja muutenkin olisin jo aivan valmis ottamaan housut vaikka tässä pois.

model-1210198_1920

Sormet nopeutuivat hetkeksi ja tunsin miten Eija puristi reisiäön yhteen ja pidätteli suustaan tulevaa ääntä. Harva juttu on niin koihoittava kuin käsiin laukeava nainen. Jos nyt joku ei tajunnut mitä tapahtuu niin melko tyhmässä seurassa tässä matkustetaan.

Hengityksen tasaannuttua Eija kääntyi ja nojasi minuun päin, samalla tyytyväisenä huokaillen. Nyt on sun vuoro. ”Nyt pitää olla todella nopea, Eija totesi ja alkoi nousta ylös. Katsottiin hetki ettei takaosan vessassa ollut ketään ja noustiin ylös. Mentiin vessan ovelle jossa hetki vähän kuin jonotettiin ja katsottiin ettei kukaan juuri nyt nouse ja lähde vessaan. Eija aukaisi oven ja vielä sisään astuessaan kuiskasi, ”et sitten pidättele yhtään”.

Puoli päivää kestänyt sekopäinen odottelu kun lähestyi huippuaan niin mikään ei saisi mua enään olemaan astumatta vessaan.

Menin perässä vessaan, kopit ovat järjettömän ahtaita eikä niitä ole selvästikään tehty alunperin paneskeluun mutta tämä saisi nyt paikkana kelvata. Suutelen Eijaa kiimasta sekopäisenä samalla avaten hänen huppariaam ja vetäen housuja alas. Eija avasi farkkujani samalla ja veti niitä alas, pari tuntia putkeen kestänyt seisokki ponnahti esiin, onneksi Eija ei istunut ettei se osunut naamaan ja tyrmännyt naista siihen paikkaan.

img_6600

Nyt ei pätkääkään mitään esileikeikkejä, käänsin Eijan selin painoin hänet nojaamaan seinään. Koskettelun lämmintä vatsan ihoa hupparin alta ja avasin selän puolelta rintaliivit. Paljaan rinnan kosketus muutaman tunnu odotuksen ja verbaalisen esileikin jälkeen tuntui niin hyvältä että tiesin jo tässä kohtaa että tulossa on jotain megaluokan värinää.

Painoin Eikan selkää notkolle ja ohjasim toisella kädellä kivikovana seisovan kaluni sisään. Tuntien odotus täytti ja nautin jokaisesta sekunnista samalla tiedottaen että pitää olla nopea. Tein aluksi pitkiä hitaita liikkeitä ja tunsin miten kuumana Eija tuntui ympärilläni. Lisää tahtia ja koskettelen samalla rintoja, jos joskus on pieni odottaminen kannattanut niin se on nyt ajattelin koko ajan samalla lisäten tahtia.

nude-3052963_1920-e1524411406537.jpg

 

Rynkytin kuin viimeistä päivää ja tunsin miten huippu lähestyi. Kokettelin Eijaa kaikkialle mihin kädet ylsivät. Viimeinen niitti oli kun hän nuolaista sormiaan ja kosketteli pallejani liukkailla sormillaan. Tunsin miten valtava hyvänolontunne valtasi koko kropan lastin lähtiessä liikkeelle. Lisäsin tahtia ja panin niin nopeasti kuin voin. Lopulta en voinut pidätellä huutoa ja laukesin Eijan sisään. Tuntui että orgasminvie jalat alta mutta jatkoin viimeiseen tippaan ja nautin jokaisesta hetkestä.

Puristin Eijaa pakaroita ja liikuin hitaasti hänen sisällä edestakaisin niin pitkään että hengitys tasaantui. Ehkä yksi voimakkaimmista purkauksista ikinä mietin ja puristelin vielä vapaana heiluvia rintoja.

Tätä voisi jatkaa loputtomiin mutta kohta joku haluaisi vessan joten nostimme housut ylös ja menimme tyytyväisinä istumaan takariviin kuin mitään ei olis tapahtunutkaan. Eija nukahti ensin minua vasten ja pohdin hetken miten hauska tapa olikaan törmätä sattumalta vanhaan kollegaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: