Parinvaihtoa hotellissa

Parinvaihtoa

Selalin toimistolla lounasvaihtoehtoja miettien mitä haluaisin syödä. En saanut mitään valmista aikaiseksi kunnes puhelin piippasi, Maria ehdotti josko lähtisin syömään hänen kanssaan.

Marian seura on aina kiinnostavaa, itseäni hiukan nuorempi äärimmäisen aktiivinen nainen on aina ilo tavata. Ja toki hyvinkin mielelläni taas jossain kummallisessa paikassa voisin panna Mariaa. Tapasimme Nooa nimisessä ravintolassa Turussa, paikka on vierasvenesatamassa ja näköala on kohdallaan niin lounaalle kuin illallisellekin. Maria saapui hiukan minun jälkeeni, päätimme jäädä sisään syömään, vaikka keli oli aurinkoinen niin teki syksy jo tuloaan.

girl-959115_1920.jpg

Maria sanoi haluavansa syödä kevyesti koska oli samalla reissulla menossa vielä urheilemaan. Marialla oli päällään huppari ja tiukat trikoot. Trikoot on sitten yksi niitä asusteita mikä saa minut syttymään, varsinkin kun ne kannetaan ylpeästi hyvää vartaloa peittelemättä. Maria on hyvässä tikissä ja tietää sen itsekin, osaa tällä kortilla myös viedä minua kun tietää mistä pidän.

Päivitettiin kuulumiset ja juteltiin kaikesta mahdollisesta. Meillä ei ole siis minkäänmoista seurustelusuhdetta Marian kanssa, voisi sanoa että olemme todella hyvät ystävät jotka ovat oikeasti onnistuneet pitämään suhteen joka perustuu hauskanpitoon ja seksiin. Pidän toki hänestä ihmisenä muutenkin ja ollaan tavattu muunkin kuin pelkän paneskelun merkeissä.

Mutta sitten ruokailun päätteeksi tulikin se Marian varsinainen pihvi, hän kertoi pariskunnasta johon oli tutustunut pariskunnan naisen kautta. Olin pelkkänä korvana kun huomasin miten innoissaan Maria aiheesta selittää ehkä olisi millään malttanut odottaa mitä sieltä tulee. Maria on todellinen luonnonlapsi joka ei peittele sitä jos on jostain innoissaan, se onkin juuri se piirre minkä takia tykkään hänen kanssaan touhata ja liikkua. Ja järjestihän hän taannoin suhteellisen puskista tulleen kolmenkimpan joka ei ollut yllätyksenä lainkaan hassumpi. Mutta Maria siis työskentelee rekrytoinnin parissa ja tässä oli kyse toisessa kaupungissa asuvasta naiskollegasta ja hänen miehestään.

Naiset olivat keskenään yhteisellä työmatkalla keskustelleet siitä millaisia fantasioita heillä on yhdessä ja pariskuntana. Maria oli kertonut omasta avoimesta tilanteestaan ja siitä mitä kaikkea esimerkiksi me olemme keskenään puuhanneet. Maria kun oli jutellut meidän kolmen kimpasta oli taas hänen kollegansa jutellut että he haluaisivat kokeilla parinvaihtoa. Tässä kohtaa arvelinkin mitä seuraavaksi on tulossa kun Maria kädet heiluen selitti innoissaan aiheesta, en sitten vielä tässä kohtaa tiennyt mitä pitäisi asiasta ajatella. Kunnes sitten Maria totesi että he ovat mukana pitkään yhdessä ollut pariskunta, mies tekee jotain koodihommaa jossain ja hänen kollegansa on koko ikänsä asunut Suomessa mutta hänen vanhempansa ovat Japanilaisia. SIlmäni aukesivat pesuvadin kokoisiksi ja oli kuin olisin herännyt uudestaan tähän päivään. ”Mä arvasin että innostuisit”, Maria sanoi ja räppäsi silmää. Pidän Aasialaisista naisista mutta tähän päivään en ole missään sen lähemmässä kontaktissa yhdenkään kanssa ollut. Siitäpä sytyin ja tokaisin, ”kerrohan lisää”.

Asiaa oli jo sen verran pidemmälle suunniteltu että tälle oli jo päivämääräkin olemassa, tällöin elettiin torstaina ja lauantaina tämä pariskunta olisi tulossa Turkuun. Heidän ajatuksenaan olisi pelkkä parinvaihto, ei mitään ryhmäjuttuja eikä myöskään naistenvälistä seksiä, tämä oli pieni pettymys mutta ehkä sen kanssa voisin elää. Maria näytti heistä pari somesta poimittua kuvaa, mies oli pitkätukkainen isokokoinen normaali Suomalainen jos näin voidaan sanoa. Nainen taas, Tamiko nimeltään oli huomattavan paljon lyhyempi, pieni ja hentorakenteinen nainen. ”Joo kyllä mä tähän voisin lähteä”, tokaisin ja naureskelimme molemmat. Ajatus oli alunperin tavata Marian luona mutta lupauduin varaamaan ison huoneen jostain hotellista.

Maria lähti pian omiin menoihinsa ja jäin ihmettelemään mitä juuri äsken tapahtui. Ainakin minua käytettiin kauppatavarana, juttu oli selvästi sovittu jo etukäteen ja idea käytiin minulle myymässä. Noh, pelkkä viestikin olisi riittänyt.

Olen käyttänyt paljon sekä asiakkaita että tuttaviani Turun Radissonissa ja tiedän siellä olevan ison huoneen missä on myös sauna. Soitto hotelliin ja huone oli vapaa, varasin sen ja kuittasin asian viestinä Marialle. ”Areena varattu lauantaiksi”. Soittelimme Marian kanssa aiheesta ja tarkoituksena ei ollut järjestää mitään hätäistä pikapanoa vaan käydä ensin syömässä ja viettää oikeasti kivaa aikaa yhdessä. Naiset olivat sopineet pukukoodista sen verran että jotain aavistuksen tyylikkäämpää päälle, tarkoitus oli syödä hotellin alakerrassa olevassa Grill It ravintolassa. Kokemuksena parinvaihto oli tälle toiselle pariskunnalle vasta toinen kerta joten tässä oli mahdollisuus että homma menee puihin, aina jos neljän ihmisen ajatukset ja kemiat pitää mahtua samaan tilaan niin mahdollisuus muuttuville elementeille on olemassa.

Sovimme että menen lauantaina jo hiukan etukäteen Marian luo ja menemme siitä yhdessä taksilla hotellille. Mietin pukemista ja päädyin lopulta punertavat nahkakengät, farkut, kauluspaita ja pikkutakki linjaan. Rento mutta asiallinen. Portsassa oven avasi hameeseen ja kauluspaitaan pukeutunut Maria, aina yhtä tyylikäs mutta silti samalla kivan boheemi. Halasin Mariaa ja koskettelin häntä lanteilta mutta huomasin hänen olevan huomattavan hermostunut. Maria hermoili työkaverinsa miehen kanssa sänkyyn menemistä ja mahdollisia seurauksia. ”Itse te olette sopan keittäneet niin etteköhän te siitä selviä”, totesin ja puristelin Marian pakaroita. Tekisi mieli ottaa nopeat jo tässä kohtaa mutta säästetään nyt kaikki illan pääruokaan. Halusin kuitenkin suudella Mariaa ja painoin hänet seinää vasten. Marian lämmin kieli tuntui suussani niin hyvältä että kehitin itselleni samantein kivikovan seisokin. Mutta ei auta, tässä kohtaa oli pakko siirtyä eteenpäin.

Hyppäsimme taksiin ja lähdimme kohti hotellia. Tässä kohtaa itseänikin hiukan jännitti, usein tälläiset tilanteet ovat tulleet enemmän tai vähemmän spontaanisti, nyt edessä on naisväen aikatauluttama paneskelu. Käymme vielä autossa pelisääntöjä läpi, Maria toivoi että jos hänelle ei miehen seura maistuisi niin poistumme yhdessä paikalta. Taksi saapuu hotellin eteen katokseen, astumme sisään ja tässä kohtaa kyllä kuumotti hiukan itseänikin että mihin olemme menossa.

Respassa oli odottamassa pariskunta joka vastasi aika hyvin kuvausta. miehellä oli hiukset ponnarilla ja hassusti asumme olivat vähän kuin peilikuvat, ainoastaan hänellä oli enemmän kellertävät nahkakengät. Omani olivat mielestäni tyylikkäämmät. Nainen oli omaan silmääni kuvankaunis ja pienikokoinen. Naisella oli päällään valkoinen kauluspaita ja mustat tiukat nahkahousut, pitkät mustat hiukset olivat auki. Tässä kohtaa näytti äärettömän lupaavalta.

Tilanne oli pienen hetken vaivautunut kunnes naiset halasivat tuttavallisesti toisiaan, kättelimme miehen kanssa joka esittäytyi Mikaksi. Naisen kanssa varovainen halaus, ”Tamiko”, esitteli hän itsensä hennolla äänellä.

 

”Mennäänkö syömään”, Mika avaa pelin ja viittaa kädellä ravintolan suuntaan. Siirrymme jonossa ravintolan puolelle. Mietin mihin minun kuuluisi istua mutta Mika ohjaa minut pöydän toisella puolelle ja istun Tamikon viereen. Ensimmäinen kaato viiniä on odottamassa ja skoolaamme erikoisen illan alulle. Jutustelu on todella luontevaa koska naiset tuntevat toisensa. Mika menee avoimesti asiaan ja kertoo että oli kuullut meidän avoimesta suhteesta ja pienistä kimppakokeiluista. Toki nämä meidänkin jutut olivat olleet enemmän tai vähemmän spontaaneita joten kerroin tämän olevan vähän erikoinen tilanne itsellenikin.

bistro-2594762_1920

Sovittiin sääntö keskustelussa että kaikki sanovat heti jos tuntuu että kuviota ei saada toimimaan. Tämä vapautti keskustelua ja tuntui olevan vahvana fantasia katsoa omaa kumppaniaan toisen kanssa. Varsinaista ryhmäjuttua ei ollut suunniteilla vaan samassa tilassa harrastettava seksi. Aika juoksi kuin siivillä jutellessa ja syödessä. Mutta oltiin aika yksimielisiä että jälkiruokaa ei jäädä odottamaan vaan siirrytään ylös.

Laitoin hississä käteni Marian lanteille ja suutelin häntä poskelle. Tunnelma oli melkoisen odottava ja pohdin jo mielessäni miltä Tamiko voisi tuntua ja maistua, tässä vaiheessa kaikki selvästi tarkkailivat toisiaan. Astuimme huoneeseen joka on hotellin kulmassa oleva sviitti. Ikkunoita on kahteen suuntaan, niin Aurajoelle kuin satamaan päin. Sviitissa on iso olohuoneen tapainen tila jossa on iso pöytä ja 6 tuolia sekä iso makuuhuone valtavine sänkyineen. Tilojen välissä on sauna ja kylpytila jossa on kylpyamme. Avasimme viinipullon ja istuimme huoneessa olevalle isolle kulmasohvalle istumaan. Pienen jutustelun jälkeen nojaan Mariaan päin ja suutelen häntä, ikään kuin merkiksi että voitaisiin alkaa mennä asiaan. Koskettellen, suudellen hänen kaulaansa ja katsoen samalla kuinka toinen pariskunta hyväili toisiaan samalla meitä katsoen.

Avasin Marian paitaa ja työnsin käden rintaliiveihin, rinnan pehmeä iho tuntui hyvältä kädessäni. Enään ei edes noteerannut vieressä istuvaa ja suutelevaa pariskuntaa vaan keskityin ainoastaan pitämään Mariaa hyvänä. Maria kääntyy syliini istumaan, suutelee minua anhaasti ja avaa paitansa, paitaa riisuessan hän katsoo Tamikoon päin ja toteaa; ”olisiko tämä se kohta kun vaihdetaan näitä”, naurahtaen iloisesti.

people-2589818_1920.jpg

Tamiko nousee, katsoo Mikaan päin ja astuu luokseni. Tässä kohtaa tilanteessa on melkoisesti sähköä. Katson miten Maria astelee Mikan luokse ja istuu vuorostaan hänen syliinsä sohvalle. Katsoin kuinka Mika avaa Marian rintaliivejä samalla häntä suudelle. Tamiko istuu samalla syliini hellästi mutta itsevarmasti. Tamiko on todella kevyt ja pienikokoinen. Tamiko kumartuu suutelemaan minua, samalla vilkuillen mitä vieressä tapahtuu. Maria riisuu Mikan paitaa Mika vetäessä häneltä hametta alas. Tamiko alkaa availla paitaani ja alan itse napittaa hänen paitaansa auki, kaunis hoikka vartalo saa sykkeeni nousemaan enkä malta odottaa että saisin häneltä vaatteet pois. Koskettelen vaaleaa ihoa Tamikon minua samalla suudellessa, tavoittelen rintaliivien hakaa ja hämmästelen miten pieni ja laiha tämä nainen on.

Pudotan Tamikon paidan ja liivit lattialle ja kosketan kielen kärjellä rintoja. Pienet mutta kiinteät rinnat tuntuvat käsissäni niin hyvältä että meinaan revetä liitoksistani. Tamiko availee paitaani ja lämpimät kädet seikkailevat iholla. Ilman paitaa nahkahousuissa sylissäni istuva nainen pitkine mustine hiuksineen on todella kuuma ilmestys, vuoroin maistelen hän ja vuoroin koskettelen kaikkialta. Tamiko nousee seisomaan eteeni ja pudottaa housunsa lattialle, ”sulla on uskomaton kroppa” soperran ja katson hän liikkuu edessäni. Avaan housujani Tamikon vetäessä ne lattialle.

Tamiko istuu viereeni niin että voi samalla katsoa mitä vieressä touhataan. Maria istuu alasti Mikan sylissä ja runkkaa kummallakin kädellä samalla painellen kalua vatsaansa vasten. En saa kiinni Tamikon ilmeestä onko hän tilanteesta innoissaan vai jotain muuta joten katson parhaaksi ottaa oman kaluni esiin. Tamiko katsoo minua silmiin maagisen tummilla isoilla silmillään ja ottaa kaluni käteensä, välillä nuolaisten sormiaan ja kosketellen pallejani hellästi mutta todella määrätietoisesti.

sexy-3591312_1920

Koskettelen Tamikon rintoja ja haron hänen mustia hiuksiaan. Kiinteä ja pienikokoinen Tamiko oli todella seksikäs näky leikkiessään kalullani. Tamiko kumartuu sohvalle ja ottaa kerralla kaluni syvälle suuhun, nautinnon tunne menee sähköiskun lailla koko kropan läpi ja puristan käsilläni sohvaa, varoan etten revi siitä paloja irti puhtaasta nautinnosta. ”Tekee niin höpöä”, kuiskaan ja nojaan taaksepäin nauttien käsittelystä. Hyväilen Tamikon selkää samalla ja koskettelen jalkoväliä takakautta. Nuolaisen keskisormeani ja koskettelen varovasti häpyhuulia, Tamiko huokaisee mutta tahti ei hidastu yhtään, toisella kädellä kuolasta märkää kalua samalla runkaten ja toisella pallejani kosketellen. Käsittely oli niin maagista että pelkäsin jopa ennenaikaista pelin loppumista joten nostin Tamikon ylös vedin hänet sovalle istumaan.

Katson miten vieressä Maria runkkaa Mikaa samalla kun hänen sormensa käyvät peliä Marian jalkovälissä. Painan Tamikon nojaamaan selälleen sohvalle niin että hän voi katsella muiden puuhia ja painan pään hänen jalkoväliinsä. Tamikolla on pieni musta karvapöheikkö joka on selvästi juuri siistitty. Suukottelen sisäreisiä hiljalleen liikkuen ylöspäin, Tamiko katsoo vieressä puuhaavaa paria ja säpsähtelee jokaisesta kosketuksesta välillä huulta purren. Hyväilen Tamikon rintoja ja vatsaa, edelleen hämmästelen miten pienikokoinen ja laiha hän on. Lopetan kuitenkin kiusoittelun ja lipaisen pitkin vedoin kielen kärjellä Tamikoa, syvä huokaisu ja tunnen miten koko keho jännittyy. Vedän Tamikon ihan sohvan reunalle ja upotan kieleni märkään pilluun. Pyörittelen kieltä ympäriinsä välillä imaisten klitoriksen suuhuni, silmät ovat sulkeutuneet ja Tamiko nauttii koskettelusta. Työnnän sormen sisään ja koukistan sormea ylöspäin etsien hyvää kohtaa, samalla koko ajan kielellä leikkien. Hengitys muuttuu raskaaksi ja Tamiko pyytää minua jatkamaan, pidän tahdin samana sormilla ja haen kielellä mahdollisimman hyvää paikkaa. Tamiko laukeaa kiljaisten, tunnen miten hän puristelee sormiini ja kroppa jännittyy äärimmilleen nautinnon huipusta. Liikuttelen hitaasti sormia edestakaisin ja kieli tekee pitkiä voimakkaita liikkeitä puristaen viimeisetkin jälkiväristyksen ulos.

sexy-1721447_1920

Nousen ylös ja vedän käsistä tämän Aasialaisen kaunottaren perässäni. Maria ja Mika ovat hävinneet toimituksen aikana sviitin toiseen päähän missä on varsinainen makuuhuone. Tamiko nousee haparoivin jaloin ylös, tarttuu minua kalusta kiinni ja lähtee kävelemään kohti makuuhuonetta minua perässään vetäen. Katselemme huoneen ovella miten Mika panee Mariaa lähetyssaarnaaja asennossa. Maria makaa jalat suorana ylöspäin ja panemisen läiske täyttää huoneen, Tamiko katsoo panemista ovenpieleen nojaten, siirryn hänen taakseen ja hyväilen rintoja takaapäin samalla painaen itseni tiukasti häntä vasten. Kaluni sojottaa kivikovana pakaroita vasten suoraan ylöspäin.

Tartun Tamikoa hiuksista kiinni ja käännän päätä sivulle jotta pääsen suutelemaan kaulaa, katson samalla miten Maria heiluu panemisen tahtiin ja katsoo meitä. Tilanne on itsessään jo aika kiihottava. Pidän Tamikoa tiukassa otteessa ja koskettelen pillua etukautta. Tilanne käy sietämättömän kuumaksi ja on pian pakko päästä panemaan. Otan huoneen yöpöydältä kortsun ja rullailen sitä kaluni päälle. Tamiko hymyilee ja katsoo kysyvästi missä me jatkettaisiin. Koska sänky on iso työnnän Tamikon vatsalleen sängylle niin että naisten päät ovat melkein vierekkäin. Marian äänet kun häntä pannaan sytyttivät minua vielä lisää jos se tässä tilassa on enään edes mahdollista. Tamikon ollessa vatsallaan vedin häntä itseeni päin niin että takapuoli nousi sängyltä hiukan ylös. Asettelin kaluni huulille ja hitaasti työnsin sen sisään. Tiukka liha puristi lujasta kalun vartta ja mielihyvä tuntui varpaissa asti sitä mukaan mitä syvemmälle työnnyin.

sex-2726747_1920

Tamiko työnsi takapuolta joka työnnöllä vastaan ja piti itseään paikalla puristaen peittoa. Mieleni teki rynkyttää hullun raivolla mutta maltoin vielä mieleni ja nautin jokaisesta liikkeestä. Mika vieressä käänsi Mariaa kontalleen ja alkoi panna häntä lujasti lanteilta tiukasti tahtia vetäen. Tamiko painoi päänsä sängylle ja katsoin miten ihanasti mustat hiukset levisivät peittäen osin kasvot, lisäsin tahtia ja tunsin miten tiukat pakarat hakkaavat kroppaani vasten. Nopeutin tahtia äärimmilleen ja rynkytin niin että Tamikon voihkiminen peitti kaikki muut huoneen panemisen äänet. Lopulta jätin kalun pohjaan ja vedin sen hitaasti ulos.

Otin kumin pois ja menin Tamikon sivulle polvilleen ja osoittelin kalulla kohti kasvoja. Tamiko otti kalun suuhunsa ja teki taas taikojaan palleille samalla kun puristi huulillaan todella tiukasti. Painoin niskan takaa tahtia ja mietin että voisin tulla minä hetkenä vain jos haluaisin, niin hyvää tämä nainen osasi tehdä. Nautin joka hetkestä, koskettelin häntä kaikkialle mihin yletyin ja katsoin välillä vieressä panevaa Mariaa ja Mikaa.

Käänsin Tamikon selälleen, otin uutta kumia kehiin ja menin hänen päälle, ensin niin etten yrittänytkään heti sisään vaan suutelin nännejä ja koskettelin häntä kaikkialle. Suutelin Tamikoa todella pitkään ja samalla koskettelin kalun kärjellä jalkoväliä. Hitaasti työnnyin sisään Tamikon laittaessa jalat selkääni. Aloitin hitaasti pitkät liikkeet, jatkuvasti tahtia lisäten kunnes taas rynkytys ja läiske täytti koko huoneen. Vieressä Maria seisoi nyt sänkyyn nojaten ja Mika pani takaapäin minkä ehti.

Suutelin Tamikon kaulaa ja tunsin miten kynnet raapivat kovaa mutta satuttamatta selkääni. Puristin Tamikoa lujasti itseäni vasten ja tunsin miten hän värähteli tahtomattaan saavuttaen selvästi huippuaan. Tunsin miten hän tarttui minuun tiukasta, niin lujasti että itse paneminen oli hankalaa mutta jatkoin samalla tahdilla loppuun saakka kunnes tuntui että orgasmin voimasta puristeleva pillu lypsää melkein minutkin kuiviin. Vetäydyin ulos ja huomasin että Mika ja Maria olivat vieressä saaneet homman finaaliin.

woman-499756_1280

”Haluan sua vielä takaapäin”, sanoin Tamikolle joka nousi kontalleen eteeni. Mustat hiukset laskeutuivat selälle kun hän heilautti hiuksiaan ja laittoi selän notkolle, ihan kuin tarjoillakseen herkullista persettään edessäni. Työnnyin kerralla sisään,  otin hyvän asennon, koskettelin Tamikon panemisen tahtiin värehteleviä rintoja.  Tein hitaita liikkeitä ja Tamikon koskettessa pallejani, kosketus lisäsi kiimaa ja lähensi huippuani jatkuvasti, pitkitin ja pitkitin. Nautin jokaisesta liikkestä ja äänestä minkä hän päästi. Lopulta otin tukevasti Tamikoa lanteilta kiinni ja nyt viimeistään rynkytin kuin viimeistä päivää, Tamiko puristeli ympärilläni ja tunsin että laukean pian.

Otin Tamikon rinnat käteeni vetäen häntä itseeni päin ja laukesin hänen sisäänsä valtavalla voimalla. Orgasmi tuntui päästä varpaisiin heittäen valtavan lastin kumiin. Liikuin sisässä vielä loppuun asti, jokaisen orgasmin pisaran puristaen itsestäni ulos. Vedin kalun ulos ja painoin Tamikon vatsalleen ja lysähdin hänen viereensä raukeana makaamaan.

En saanut suustani muuta kuin ”kiitos”, Älä kiittele, Tamiko hymyili ja katsoi minua tummilla silmillään. Nyt vasta noteerasin ensimmäisen kerran yleisön joka oli katsellut hommaa loppuun asti, Maria hymyili ja Mika tiujotti vakavana mutta käsittääkseni tyytyväisenä itsekin hoitoonsa.

Tätä kirjoittaessa on tilanne vielä niin tuore että en osaa sanoa saako homma jatkumoa, toivottavasti.

 

 

 

4 thoughts on “Parinvaihtoa hotellissa

Add yours

  1. Mun mies on saannut lämpenemään ajatukselle 2m+1n.. Tänään aamulla ku hyvät jutut otettiin niin aikaisemmin ollaan kokeiltu et molemmissa minussa dildot..
    Tänään mies pani pilluun ja samalla dildo pyllyssä, niin huhhuh. Haluan tietää miltä se tuntuu ku kaks aitoa

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: