Aamuherätys lusikka-asennossa

Olimme taannoin palaverissa missä suunniteltiin erään ystäväni häitä, tapasimme tämän järjestävän porukan kanssa eräällä isohkolla mökillä lähellä Rymättylää joka myös tulisi toimimaan häiden jatkopaikkana. Paikalla oli kaaso jonka tunsinkin aikaisemmin, sekä bestman vaimoineen. Mökki oli jollakin tavalla heidän omistuksessaan. Istuimme iltaa ja suunniteltiin käytäntöjä, omalla vastuullani oli juhlaväen koordinointi jatkopaikalle ja muutoinkin toimia bestmanin kanssa vähän seremoniamestarina koska vieraita tulisi todella paljon. Osa tulisi myös yöpymään mökkikompleksissa. Mökki oli iso kahden mökin setti josta osa oli tälläkin hetkellä vuokrattuna jollekin kokousporukalle. Istuimme mökin pienemmällä puolella jossa oli vain pari huonetta.

erotica-3429125_1920-e1552243475992.jpg

Aika juoksi ja saimme mielestämme paljon juttuja sovittua Toinen pariskunta oli jäämässä mökille yöksi ja tarjosivat yösijaa myös minulle ja kaasolle jos haluaisimme jäädä saunomaan. Minulle se sopi mainiosti mutta kaaso tuli tänne Turusta kyydissäni joten päätös oli hänen. Mutta vihreää valoa tuli myös häneltä joten päätimme jäädä yöksi ja ajella heti aamusta Turkuun. Mökki oli todella upealla paikalla ja saunasta oli näköala merelle. Saunoimme sekasaunana mutta sivistyneesti pyyhkeet päällä. Toinen pariskunta oli itseasiassa hyvää seuraa ja juttua riitti pitkälle yötä. Vähän ennen yhtä päätimme luovuttaa ja mennä nukkumaan. Olimme mökeistä pienemmässä ja huoneita oli vain kaksi. Tunsin kuitenkin kaason, nimeltään Maijan hyvin entisestäänkin joten olimme yksimielisiä että mahdumme kyllä samaan parisänkyyn, peittoja oli sentään kaksi. Tilanne oli vähän jännittynyt mutta menimme kumpikin omille puolillemme sänkyä nukkumaan.

nude-woman-3797750_1920.jpg

Maija on n 35 vuotias tummahiuksinen huikean mukava ihminen. Toki pidän Maijaa todella kauniina ja haluttavana mutten ole koskaan tehnyt mitään liikettä päästäkseni sen lähempään kontaktiin, johtuen ihan jo kaikenlaisista parisuhdestatuksista.

En tehnyt kuitenkaan elettäkään päästäkseni iholle mutta juttelimme vielä sängyssä hetken ennen nukahtamista. Asioita ihan yleisellä tasolla.

Heräsin ja huomasin että olin valunut nukkuessani Maijan taakse, olin aivan iholla kiinni ja lämmin iho tuntui heti herätessäni mielettömän hyvältä itseäni vasten. Huomasin että aamukankeus oli yllättänyt ja kaluni seisoi kivikovana Maijan pakaroita vasten. Ajattelin vähin äänin peruuttaa pois mutta huomasin Maijan olevan hereillä ja työntävänsä itseään minua vasten. Nostin käden Maijan vyötärölle ja seuraten millainen reaktio tulee, tunsin miten lämmin käsi tarttui käteeni ja puristi sitä tiukasti.

Koska mökin seinät olivat paperinohuet yritin olla mahdollisimman hiljaa ettei naapurihuoneeseen kuulu puuhastelut. Suutelin hellästi Maijan niskaa ja laitoin käteni t-paidan alle. Olen toki huomannut hänen rintansa aikaisemminkin mutta se miten hyvältä ne tuntuivat käsissä sai minut huokaisemaan tahattomasti. Koko yön peitoissa lämmennyt iho tuntuu ihoa vasten todella hyvältä, jokaisen käden liike sai aikaan mielihyvän väristyksiä ja mielihyvää lisäsi pieni kiinnijäämisen pelko. Oli pakko olla hiljaa koska tuli turhaan monimutkaisia tilanteita ylimääräiset kuulisivat.

act-3931100_1920.jpg

Painoin kaluani Maijaa vasten ja kuiskasin hiljaa hänen korvaansa, ”haluatko sä”, Maija nyökytti päätään ja veti samalla pikkuhousujaan pois. Kuljetin kättäni Maijan iholla, koskettelin rintoja ja huokailin miten hyvältä lämmin iho voikaan tuntua. Ahmin Maijaa käsilläni ja koskettelin kaikkialle mihin ylsin. Laitoin käden Maijan jalkojen väliin ja tunsin miten lämmin ja kostea Maija oli. Koskettelin klitorista sormillani ja halusin kosketella mahdollisimman pitkään ennen kuin työnnyn sisään. Maija kääntyi selälleen ja levitti jalkojaan, yritimme olla mahdollisimman hiljaa, suutelin Maijaa samalla klitorista pyöritellen. Käytin välillä sormea sisällä jatkuvasti samalla suudellen, Maijan lämmin kieli leikki kielelläni ja nautin jokaisesta hetkestä. ”Tule jo”, Maija huokaili. Olisin halunnut nostaa Maijan kontalleen ja rynkyttää kuin viimeistä päivää mutta oman haasteensa toi muut mökissä nukkuvat vieraat. Maijan ollessa selällään meni hänen sivulleen kyljelleni ja työnnyin hitaasti sisään.

Maija huokaili ja piti kättä suunsa päällä. Tein hitaita liikkeitä ja varoin natisuttamasta sänkyä. Vedin peiton päällemme ettei mikään ylimääräinen litinä kuuluisi naapuriin. Laitoin käden jalkojen väliin ja koskettelin klitorista, Maija työntää oman kätensä väliin ja alkaa pyöritellä sormia villisti. Lisään vähän tahtia ja teen niin pitkiä liikkeitä kuin voin. lämmin iho tuntuu edelleen niin hyvältä että voisin seota tähän paikkaan. Koskettelen Maijan rintoja ja nipistelen nännejä hellästi mutta itsevarmasti. ”Multa tulee ihan just”, Maija kuiskasi hiljaa. Yritin pitää tahtin mahdollisimman samana jatkuvasti häntä kosketellen eri puolilta. Tunnen miten kroppa alkaa jännittyä ja Maija laukeaa hiljaa vieressäni, hetken vielä itseään kosketellen ja sitten valahtaen rennoksi.

woman-3895496_1920-e1552243590729.jpg

Haluan itsekin omani joten käännän Maijan takaisin kyljelleen ja menen hänen taakseen takaisin lusikka asentoon. Työnnyn sisään ja tunnen miten orgasmista liukas pillu puristelee kaluani. Haluaisin leikkiä pitkään ja hartaasti tämän ihan naisen kanssa mutta nyt on oltava hiljainen ja nopea. Puristelen Maijan rintoja mikä stimuloi entisestään ja tunnen miten voisin purkautua halutessani koska vain haluaisin. Nautiskelemme hetken tilanteesta ja kysyn ”voinko mä tulla sun sisään”. Maija hymähtää hyväksyvästi, lisään hiukan tahtia ja sänkykin päästää jo omat äänestä. Suutelen Maijan niskaa, hyväilen rintoja ja tunnen miten purkaudun valtavalla voimalla hänen sisäänsä. Työntelen hitaasti niin pitkään ja jokainen tippa on varmasti sisässä.

act-3812612_1920

Rutistan Maijan syliini ja olemme pitkään ihan hiljaa edelleen sisäkkäin. Lopulta on pakko nousta ja liittyä muihin jo hereillä oleviin mökissä. Mutta tästä on käynnistynyt kiva sarja tapahtumia mistä saattaa olla lisääkin kerrottavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: