Kolmen kimppa

Olen tuntenut vuosia pariskunnan joka elää vapaassa suhteessa. Olen tavannut pariskunnan naista muutamia kertoja. Tunnemme alunperin työasioista joten olemme suhteellisen säännöllisesti tekemisissä. Olen nähnyt Nellin miehenkin ohimennen mutta en ole koskaan sen paremmin tavannut. Mutta heillä on siis ajatus että kumpikin saavat leikkiä vapaasti myös parisuhteen ulkopuolella, avoimin kortein toki.

sexy-3591307_1920.jpg

Emme ole Nellin kanssa koskaan oikein pitkän kaavan kanssa tavanneet mutta muutaman kerran olemme pikaisesti paneskelleet eri paikoissa. Nelli on kymmenen vuotta minua nuorempi ja näyttää ikäistään nuoremmalta. Pienikokoinen nainen joka pukeutuu aina tyylikkäästi. Sellaista lentoemo-tyyliä mistä pidän. Tai ainakin meidän tapaamisissa on ollut aina tälläinen asukoodi. Se on sitten myös mahdollistanut hame ylös tyylisiä pikapanoja milloin missäkin toimistossa tai neukkarissa.

Hetki sitten vietin tylsää lauantai-iltaa kun sain Nellitä viestin että olisinko kiinnostunut tulemaan hotelliin. Pomppasin melkein samantein ylös kunnes tuli toinen viesti että hänen mies on mukana myös. Istuin lukemaan viestiä ja pohdin mitä nyt olisi tulossa tai tarjolla. Käsitin kyllä että he harrastivat kimppajuttuja ja sellainen olisi nyt ilmeisesti katettuna. Pohdin mitä vastata koska en tosiaan hänen puolisoaan tuntenut oikeastaan ollenkaan. Tiesin vain että olemme melkoisen samanikäiset mutta siinä kaikki tieto olikin.

Laitoin viestin, ”onhan tässä heterohommia?” johon kilahti heti vastaus, ”on on, ala tulla”. Otin aikaa reilu 30 minuuttia ja aloin tehdä lähtöä, kävin juoksusuihkun ja hyppäsin autoon. Ajoin satamassa olevan hotellin pihaan ja astelin sisään. Moikkasin respan ihmistä ja kävelin suoraan kohti minulle kerrottua huonetta. Hotellin henkilökunta mahtaa nähdä kaikenlaista. Koputin oveen jonka Nelli tuli nopeasti avamaan. Nelli oli hotellin kylpytakissa ja hänen miehensä myös. Mies kätteli hymyillen ja esitteli itsensä Pasiksi. Mies vaikutti mukavalta mutta pakko sanoa että hiukan tuntui oudolta astua tilaan suhteellisen vieraan ihmisen kanssa tarkoituksena mitä ilmeisemmin paneskella samaa naista porukalla. Mutta tässä kun ollaan niin katsotaan homma loppuun asti. Nelli jutteli vapautuneesti että heille piti tulla apumies hotelliin mutta hän oli vetäytynyt viime hetkellä joten mun osaamiseen uskottiin tässä ja soitettiin tuuraamaan.

erotica-3429127_1920.jpg

Pasi ojensi minulle oluttölkin jonka avatessani Nelli pudotti kylpytakin lattialle ja istui sohvatuolissa istuvan Pasin syliin. Istuin sängylle katsomaan kun Nelli riisui Pasilta kylpytakkia ja suuteli häntä pitäen samalla käsillä kaulasta kiinni. Pasi kosketteli Nellin rintoja ja pakaroita. Se näissä vapaamielisissä ihmisissä on parasta että aikaa ei useinkaan käytetä monimutkaisiin keskusteluihin vaan asiaan mennään sopivan suoraan. Tännekään ei olla tultu juttelemaan vaan panemaan, sitä kohden siis.

Pudotin hupparini lattialle ja otin paitaa pois samalla katsoen kun Nelli on miehensä kimpussa. Otin farkkujen taskusta nipun kortsuja ja laitoin ne sängylle. Emme ole Nellin kanssa koskaan harrastaneet seksiä ilman kumia, ei edes suuseksiä joten osasin varautua. Nousin ylös ja menen Nellin taakse ja koskettelen hänen selkäänsä ja rintoja. Vedän hänet seisomaan ja käännän itseeni päin, suutelen häntä hellästi ja huomaan Pasin nousseen hänen taakseen tiputtaen samalla kylpytakkinsa pois. Nelli availi housujani ja veti niitä alas. Potkin housut pois ja koskettelin Nellin alastonta vartaloa, Nellin hymy rentoutti tilannetta joka muuttui nopeasti varsin intensiiviseksi.

Nelli puristeli kaluani samalla kun Pasi alkoi selvästikin työntyä vaimoonsa sisään painaen häntä nojaavaan asentoon. Nelli runkkaili kaluani ja alkoi heilua panemisen tahtiin. Otin sängyltä kumin ja availin sitä kun Nelli hyväili kassejani ja sai seisokin nopeasti heräämään.  Vedin kumia päässä ja katsoin miten Pasi välillä rynkytti lujaa ja läpsi Nelliä pakaroille. ”Mennään tohon sängylle”, totesin ja Nelli irtaantuu miehestään. Nelli asettuu kontalleen sängyllä niin että Pasi pääsee taakse jatkamaan omaa hommaansa ja itse asetun selin sängylle jotta Nelli voi ottaa suihin. Huokaisen nautinnosta kun märkä suu ottaa kalustani otteen. Koskettelen panemisen tahtiin heiluvia rintoja samalla kun Nelli imee kaluani. Nelli on todella taitava hommassa ja jos ei keskity ja antaa homman päästä liian pitkälle niin voi käydä vahinko. Nelli puristaa kädellään voimakkaammin aina ylöspäin liikkuessa ja se tekee nautinnon erityisen kovaksi, tykkään juuri tollaisesta käsittelystä. Painoin välillä Nelliä päästä niin että kalu meni pohjaan saakka, pitäen siellä pienen hetken. Lopulta olin niin hurmoksessa että tuli melkein pakko lopettaa suihinotosta nautiskelu.

woman-3347026_1920.jpg

Nostan Nellin pään ylös ja haluan vaihtaa asentoa. ”Mä haluan panna sut nyt”, Pasi menee vuorostaan selälleen ja Nelli kääntää takapuolensa mua kohti. Läpsäisin Nelliä pakaroille ja ohjasin kaluni huulile, leikittelin hetken mutta työnnyin lopulta hitaasti pohjaan saakka. Pasi istui Nellin edessä ja katsoin miten pää liikkui ylösalas kun Pasi vuorostaan sai suuhoitoa. Rynkytin Nelliä ja lisäsin tahtia välillä niin nopeaksi kuin pystyin. Nelli ähisi kalu suussa mutta selvästi tykkäsi meiningistä.

Nelli työntää Pasin selälleen ja tiputtautuu hänen päälleen niin että kalu lipsahtaa ulos. ”Mä haluan teidät yhtäaikaa sisään”, Nelli komentaa ja istuu Pasin kalun päälle, tehdä muutamia ratsastusliikkeitä mutta sitten painuu Pasin päälle tarjoten takapuoltaa minua kohti. ”Pöydällä on liukkaria”, kuuluu selväsanainen komento. No kokeillaan, ajettelin ja otan luikkarin pöydältä. Puristan sitä käteeni ja levitän sitä kaluni päälle. Puristan sitä myös Nellin pakaroiden väliin niin että sitä valuu kaikkialle. Mietin että mihin kohtaan menen ja mihin saan jalkani. Pasi on paikallaan ollen Nellin sisällä, laitan jalat Pasin jalkojen ulkopuolelle ja ja alan tähtäillä kaluani sisään. Otan varresta kiinni ja painan kaluani hitaasti sisään. Nelli tuntuu todella tiukalta koska toisessa aukossa on jo yksi sisällä. Ensin tuntuu etten saa millään kalua sisään mutta painan hitaasti ja lopulta vastustus antaa periksi ja kalu alkaa upota sisään. Sentti kerrallaan ja aina välillä hiukan ulospäin vetäen. Lopulta olen todella syvällä ja aloitan hitaasti liikkeet. Netti vaikeroi ja en ole varma satutanko vai onko se nautintoa. Nainen tuntuu ympärilläni todella tiukalta ja hyvältä.

Liikumme kumpikin Nellin sisällä ja puristus kaluani vasten on todella voimakas. ”Vaihdetaan asentoa”, Nelli pyytää ja vetäydymme molemmat ulos. Heitän kumin lattialle ja otan uutta sängyltä. Rullailen kumia päälle ja katon miten Nelli alkaa imeä Pasin kalua, näen tilaisuuteni tulleen ja työnnyn Nellin sisään ja työnnän muutaman kerran hitaasti, pitkiä liikkeitä. Vedän kalun ulos ja vedän Nellin selälleen sängylle. Nelli menee sängyn reunalle niin että pää roikkuu sängyn reunan yli, Pasi työntää kalunsa Nellin suuhun ja alkaa suhteellisen brutaalein ottein panna vaimoaan suuhun. Menen itse lähetyssaarnaaja-asentoon Nellin päälle ja alan pidemmittä puheitta rynkyttämään aivoja pellolle. Selvästikin pariskunta on tottunut kovaan menoon keskenään ja yritän pysyä mukana. Katson miten Nellin rinnat heiluvat panemisen tahtiin. Vähän kuin yllättäen Pasi laukeaa Nellin suuhun joka purskauttaa lastit ulos niin että ne jäävät osin kasvoille.

people-3243831_1920.jpg

Nelli roikottaa päätään edelleen ja lisään tahtia, panemisen läiske täyttää huoneen ja alan olla itsekin lähellä huippua. Käännän Nellin vielä vatsalleen ja vedän häntä pakaroista niin että hän makaa vatsallaan sängyllä takapuoli pystössä. Työnnyn suoraan sisään ja aja suoraan rynkyttää niin että kropat läiskyvät toisiaan vasten. Välillä pitäen ihan pieniä hidastavia taukoja, nautintoa pitkittääkseni. Lopulta olen niin lähellä että rynkytän kokoa ajan tahtia lisäten kunnen laukean Nellin sisään. Valtava hyvänolon tunne valtaa koko kropan, liikuttelen hitaasti edestakaisin vielä nauttien jokaisesta liikkeestä ja hyvänolon tunteesta. Nelli huokailee ja tippuu raukeana sängylle. ”Te olette ihania”, Nelli saa puristettua suustaan ja huokailee sängyllä.

Vetäydyn ulos ja pyörähdän sängylle makaamaan. Nelli katsoo minua ja hymyilee, ”kiva kun pääsit tulemaan”. Olen aina pitänyt tämän mukavan ihmisen ajatusmaailmasta mutta tämä oli oikeasti yllätys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: