Pikapano nuoremman naisen kanssa

Pikapano nuoremman naisen kanssa

Olen auttanut pariin kertaan erästä itseäni huomattavasti nuorempaa naista eräässä harrastuksiimme liittyvässä asiassa. Tunnemme suhteellisen hyvin jo parin vuoden ajalta. Viestittelemme välillä niitä näitä mutten ole koskaan tehnyt mitään liikettä siihen suuntaan että olisin yrittänyt päästä iholle, vaikka mieleni on usein tehnyt.

portrait-865007_1920

Taannoin sitten olin kuitenkin istumassa afterworkeissä pienissä sievissä kun Nora laittoi viestiä juurikin samaan aiheeseen liittyvästä dilemmastaan. Kysyen voisinko vielä kerran jeesata. Hän totesi vielä viestissä että ”korvaan kyllä vaivan”. Vastasin muutamasta oluesta hauskana; ”autan toki mutta maksu voisi olla luonnossa.” Samalla hetkellä kun viesti lähti aloin pohtia että tämä oli todella huono idea ja mietin miten tätä oikaisen. Samalla kuitenkin tuli viesti jossa luki lyhyesti; ”mieluusti”.

Kului pari päivää, tässä välissä hoidin sen palveluksen mistä Nora laittoi alunperin viestiä. Joko humalainen heitto luonnosta maksamisesta oli unohtunut kun Nora laittoi viestiä jossa kysyi, ”koska voin hoitaa sen maksun avusta?”. Viestiteltiin edestakaisin ja Nora tuntui olevan tosissaan, ei niinkään että kyse olisi varsinaisesta maksusta mutta selvästi jotain sutinaa voisi kehittyä. Lähinnä hämmästelin sitä että Nora voisi innostua keski-ikää lähestyvästi miehestä, ikäeroa olisi kuitenkin n 15 vuotta. Mikä tavallaan kiehtoi itseäni, Nora oli myös äärettömän hyvässä kunnossa ja saisi ikäisensä miehet jonoksi ovelle.  Mutta ajattelin niin että tässä ei oikeastaan voi hävitä mitään joten viestitin suoraan, ”nähtäisiinkö jossain”.

beauty-863063_1920.jpg

Nora vastasi osoitteellaan. Tämä sai aikaan loppupäivän menojen perumisen sillä hetkellä ja suuntasin auton nokan kohti Vasaramäkeä. Pitkästä aikaa kivasti perhosia vatsassa kun pohdin mitä mahtaisi perillä odottaa. En voisi sanoa etten olisi innoissani itseäni hiukan nuoremman seuralaisen kohtaamisesta. Ajoin auton vierasparkkiin ja kävelin annettuun osoitteeseen. Soitin ovikelloa ja pian rivitalon ovilasista näkyy kuinka ovelle ilmestyy hahmo. Nora avaa oven ja pyytää sisään. Noralla on päällä harmaar verkkarit ja hihaton toppi missä ei selvästikään ole rintaliivejä alla. Nora on myös kilpaillut crossfitin parissa ja kondis neidillä on todellista timanttia. Lihaksikkaat käsivarret ja kontti vähintäänkin timmissä.

Totesin ääneen ovesta mentyäni että ”aika jännä tilanne”, Nora komppasi ja sanoi pelänneensä etten tulisikaan. Nora peruuttaa sohvalle istumaan, menen viereen ja juttelemme niitä näitä. Tunnemme suhteellisen hyvin joten juttu on luontevaa ja melkein unohtuu vierailun alkuperäinen syy. Kuuntelen kun Nora kertoo päivästään ja treenaamisestaan. Kuuntelen ja samalla käännyn häneen päin istumaan, laitan toisen käteni kaulalle ja toisen työnnän suoraan housuihin. Nora levittää hiukan jalkojaan ja mutta jatkaa juttuaan edelleen.

Nyt en jaksa kiusata itseäni vaan nousen ylös ja vedän Noran housut pois. Nostan jalat myös sohvan reunalle ja menen itse polvilleni lattialle. Tässä kohtaa on harrastuksista jutustelu loppunut ja Nora katsoo minua odottavasti. Kumarrun maistelemaan timmin kaunokaisen pillua, Nora levittää jalkoja äärimmilleen ja maistelen pitkin vedoin kielelläni. Huolellisesti ajeltu posliini maistuu ihanalle. Pyörittelen kieltäni jokaisessa sopukassa ja työnnän samalla sormen sisään. Toisella kädelläni koskettelen Noran vatsaa ja työnnän käteni paidan alle. Kiinteät rinnat kovine nänneineen saavat itselläni melkoista paisumusta housuissa.

portrait-1349482_1920.jpg

Imaisen välillä klitorista suuhun ja runkkaan Noraan sormellani, etsien hyvää kohtaa josta tulisi mahdollisimman isoa nautintoa. ”Juuri siitä”, Nora huokaisee ja painaa päästäni minua tiukemmin pilluaan vasten. Ahmin pillua kielelläni ja runkkaan niin kauan että Nora laukeaa kiljuen edessäni.

Nora valahtaa rennoksi ja huokailee sohvalla. En aikaile tilanteen kanssa vaan nousen seisomaan ja pudotan omat housuni alas, kivikovana seisoa kalu ponnahtaa ulos. Vedän käsistä Noran istumaan niin että kalu osuu häntä melkein naamaan. Nora nostaa paitansa pois, koskettelen kauniita rintoja syöden silmilläni edessäni olevaa kaunokaista. Nora ottaa kaluni suuhunsa ja alkaa samalla runkata vimmatusti. Lämmin suu tekee todella hyvää, hyväilen ja koskettelen Noraa kaikkialle mihin yletyn.

”Ota mua tukasta kiinni”, Nora komentaa. Olen jo ihan mielihyvästä sekaisin ja lisää tulee. Otan toisella kädellä hiuksista hellästi kiinni ja alan työntää kädelläni vauhtia. Välillä painan päästä kalun niin syvälle kuin saan ja pidän sitä hetken syvällä. Nora pidättää hengitystään mutta selvästi itsekin pitää tilanteesta. Noran suusta valuu kuola leukaa pitkin tippuen aina rinnoille asti. Tälläisellä suuhoidolla ampuisin lastin pian syvälle nieluun joten vedän Noran pään irti kalustani ja alan kääntämään häntä kontalleen sohvalle.

woman-499756_1280.jpg

 

Nora painaa päänsä sohvaan niin että takapuoli on niin pystyssä etten tiennyt ihmisen moiseen asentoon edes taipuvan. Kokeilen sormellani läpimärkää pillua ja läimäytän samalla pakaroita. Voisin ihastella loputtomiin urheilullista vartaloa mutta nyt haluan nussia aivot pihalle. Asetan kalun huulille ja työnnän sen hitaasti sisään. Tekee aivan helvetin hyvää, nautin aisteillani ja silmilläni kuinka kalu uppoaa hitaasti sisään. Otan lanteilta kiinni ja teen pitkä, hitaita liikkeitä.

Tiukka pillu tuntuu niin hyvältä kalussani että tuntuu kuin hukkuisin hetkeen. Lisään tahtia ja rynkytän niin että sohva hakkaa seinää vastein kuin joku potkisi ovea. Nora koskettelee samalla itseään ja hakee selvästi toista huippuaan. Pidän samaa tahtia yllä ja katson miten hän ääntelee ja huokailee edessäni. Lisään tahtia kunnes Nora kiljaisee uudestaan laukeaa nytkahdellen ympärilläni.

woman-2808047_1920

Vedän kalun ulos ja katson kuinka Nora hymyilee ja kiemurtelee sohvalla. ”Nyt on sun vuoro, mitä sä haluat”, Nora kysyy huultaan purren. Katson ympärille ja huomaan keittiösaarekkeen minkä korkeus näyttää juuri sopivalta. ”Haluan sut tossa”, totean ja Nora nousee ylös hipsien saarekkeen suuntaan. Nora hyppää saarekkeen reunalle istumaan laskeutuen selälleen. Nostan Noran jalat saarekkeen reunoille ja työnnän kaluni sisään. Pidän Noraa reisistä kiinni ja katson miten rinnat heiluvat panemisen tahtiin. Haluaisin jatkaa loputtomiin ja kaikissa eri asennoissa mutta nyt vain haluan sen valtavan orkun minkä tunnen olevan tulossa. Vedän Noraa reisistä itseäni kohden ja panen niin nopeasti kuin ikinä pystyn, saarekkeen sisällä olevat lautasen kilisevät kuin maanjäristykssä ja samalla tunnen miten purkaudun valtavalla voimalla Noran sisään.

En voi olla huutamatta nautinnosta, liikutan vielä kalua hitaasti edestakaisin kunnen koko setti on sisällä. Nojaan Noraan päin ja suutelen ihanan pehmeitä huulia. Vedän kalun ulos ja katson mitä osa lastista valuu ulos. Saarekkeella makaava nuori nainen pantuva on todella kiihottava näky.

”Kiitos”, saan vain suustani ja menen sohvalle raukeana istumaan.

Pohdimme yhdessä miksi emme ole ennen keksinyt pitää hauskaa yhdessä. Oikaistaan tämä jatkossa sitten isommin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: